Duidelijke uitleg over producten

Online gemakkelijk een keuze te maken door de keuzehulp. Product besteld om dezelfde dag nog te kunnen afhalen in de winkel, snelle service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Soepel van begin tot eind

Goede prijs, makkelijk besteld, voldoende informatie en relevante tips voor het bestelde product. Keurige levering op de aangegeven dag, kortom: geen verbeterpunten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? -

Snel duidelijk en vriendenlijk en op de fiets

Bestel , bezorgt en ontzorgt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

De beste shop-ervaring, uitstekende productinformatie.

Altijd raak met coolblue. De website is zo opgezet dat productinformatie altijd duidelijk wordt weergegeven, en het vergelijken van producten gaat erg eenvoudig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Aanbod kan soms iets ruimer. Zocht laatst een wake-up light van Philips en zag dat jullie aanbod erg beperkt is, er zijn meerdere modellen van dit merk die wel bij bijv. bol.com worden aangeboden.

Uitstekende service voor een goede prijs.

Netjes en tijdig op de fiets afgeleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service, snelle levering.

Al meerdere bestellingen geplaatst, altijd wordt de bestelling de volgende dag bezorgd. Klantenservice aardig en behulpzaam. Ook in de winkels wordt de tijd genomen en wordt er niets opgedrongen.

Snel geregeld

Gauw mijn keuze kunnen maken op de site. De levering binnen 24 uur. Heel blij mee

In een dag bezorgd

Onder de indruk van de fietsbezorger die door weer en wind kwam.

HE-LE-MAAL top

Speaker besteld die ik al langer op het oog had. Was toevallig in de aanbieding, erg goede eindejaars aanbieding. Makkelijk en snel besteld. Gebruik van kortingscode/cadeaubon was makkelijk. Snelle levering met correcte updates in de mail. Direct na ontvangst in de mail een gebruiksaanwijzing van het product.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed product, scherpe prijs en snelle levering!

Het product was scherp geprijsd, de bestelling was de volgende dag al in huis en het was prima verpakt. Al met al heel prima en blij mee!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

goede opties afleveren of ophalen

gewoon de goede keuze opties voor afleveren of ophalen

Goed verhaal

Erg fijn om via de mail ook nog handleidingen te krijgen. En de bezorging ging ook top.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Uitstekende service en snelle bezorging in plensende regen!

De fietsbezorger kwam precies binnen de gestelde tijd in de plensende regen de tablet bezorgen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Gewoon goed zonder gedoe :-)

Het gaat zoals je wilt dat het gaat

Laptop "gratis" software

nieuwe laptop gekocht Lenovo Ideapad, met als actie gratis software van Norton...... godsamme wat moeilijk om dit te installeren, ging dus niet helemaal lekker, zeer ontevreden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel en een goed product leveren

Heel goed, een laptop snel kunnen installeren

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snelle levering en goed verpakt kan bol.com nog wat van leren.

Alles naar wens

Onze tv snel binnen zoals ook werd aangegeven, op de dag die ons goed uitkwam qua bezorging. Alles netjes afgeleverd door coolblue zelf, met instructies erbij, aardige man ook. Alle artikelen naar wens, goed verpakt, en goede kwaliteit. Coolblue was niet de goedkoopste in de tv die we wilden, maar voor de service en garantie wilden we alsnog gaan voor hen. Fijn om te zien dat dat beste keuze was

Vriendelijke service

Bestellen was makkelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden van het bezorgtraject. Vriendelijke bezorgster

Betrouwbaar

‘Vandaag besteld en morgen in huis’ helemaal nagekomen!

Snelle levering, goede prijs

Het product was relatief het goedkoopst bij Coolblue en het was de dag erna al binnen. Daarnaast prettig dat ik via de mail nog extra informatie omtrent het product ontving.

Effectief

Prima en snel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede communicatie, snelle levering en voldoende informatie op de website

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk bestellen, snel geleverd en goede service

Snelle levering en goede service

Makkelijk en snel

Duidelijke site snel te vinden. Makkelijk bestellen en snelle levering. Op een zelf aan te geven adres.

Weena 64

3012 CN Rotterdam