Super snelle levering

Ons product snel geleverd en dat in zo'n drukke periode. Top We zijn enorm tevreden.

Snel en gemakkelijk

Prima prijs en levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

Zeer snelle en vriendelijke levering! Zal in het vervolg zeker weer ‘n volgende aankoop bij Coolblue doen… *****

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.V.T.

Delivered by bike the next evening

Setting the cyclists loose to save the planet. Well done CoolBlue!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik raakte saldo van mijn cadeau kaart kwijt bij online bestelling

Ik heb recentelijk een wifi versterker besteld voor €35,95. Een deel van het aankoopbedrag (€20) wil ik betalen met een cadeaubon. Bij bestelling kon ik cadeaubon van€20 inzetten en voor de rest (€15,95) betaalde ik met iDeal. Na iDeal betaling is het bedrag van cadeaubon (€20) verdwenen uit factuur, ik moest alsnog €20 bijbetalen bij afhalen in winkel. Medewerkers konden me niet helpen waarom cadeaubon niet werkte. Ik ben het saldo op cadeaubon kwijt geraakt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet met cadeaubon bestelling doen

Levering precies als verwacht met als bonus beschrijving van installatie.

Zeer makkelijk te bestellen

Goede online hulp om te installeren.

Goede en snelle service

Duidelijke beschrijvingen op de site, goede klantenservice die mijn vragen duidelijk beantwoordde en snelle en goede levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geweldig helemaal top ben ook zeer tevreden

Ze hebben altijd leuk en goede kwaliteit

Vlotte levering

Binnen een dag

Duidelijke website, snelle levering

Oke

Top serivce

Snelle service en goeie kwaliteit

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik ervaar Coolblue als snel, eerlijk en makkelijk. Er gaat nooit iets fout als ik bij coolbue bestel en de klantenservice is altijd goed en makkelijk bereikbaar, zowel online als telefonisch. Als ik iets nodig heb en Coolblue heeft het, dan kijk ik niet eens op andere websites. Coolblue heeft bij mij altijd de voorkeur, en dit zeg ik niet om de cadeaubon te winnen, maar omdat het echt zo is.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee, alleen: ga zo door

Altijd goede service

Ik koop hier graag want de service is altijd top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snel verzonden en product zoals verwacht

Prima, snel verzonden en veel opties (zoals pakketkluis). Product helemaal zoals verwacht, dus ook prima

Snelle levering, goede updates

Snelle levering en accurate updates over de voortgang van de order

Uitmuntend

Chromecast besteld via de app, super makkelijk. Snel geleverd zoals altijd. Ik vindt Coolblue bij verre de beste winkel om veilig producten te bestellen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Veel keus

Veel keus goede service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Dat wat gezegd wordt klopt helemaal.

Stipt op tijd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering, eenvoudig bestellen...

Chromebook uitgezocht, vergeleken met andere aanbiedingen, eenvoudig besteld en betaald. Volgende dag geleverd per Cooblue fiets. Super!

Probleemloos

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede communicatie, en alles zoals afgesproken. En een hele vriendelijke, behulpzame bezorger

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Deze keer valt me tegen!

ik bestelde een tweedekans prullenbak voor 146 ipv 193 euro. de omschrijving was ALS NIEUW. ALLEEN de verpakking was geopend geweest. mooie deal. bij aankomst blijkt er een grote deuk in de prullenbak. Klantenservice snel aan de lijn. vindt het vervelend voor me en bied compensatie. maar ik moet toch het verschil meebetalen voor een nieuwe van 193 euro. zei geven aan dat het mogelijk bij het transport naar mij toe gebeurd is. kan allemaal goed zijn. Ik vind dat Coolblue een nieuwe prullenbak volledig dient te verzorgen. om dat ik die in eerste instantie besteld en betaald heb dus deze keer ontevreden. jammer. geen tweede kans meer voor mij

• Heb je nog tips of verbeterpunten? grote jongen zijn. goed en volledig oplossen

Duidelijke informatie en heldere communicatie over bezorging

Ik heb geen enkele klacht over Coolblue; prima bedrijf

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen enkele; prima bedrijf

Coolblue geeft mij altijd een goed en klantvriendelijk gevoel. Heb al meerdere aankopen gedaan en tot nu toe heb ik alleen maar positieve ervaring. Bezorgers vinden niets te veel en afhaalpunten staan mijn iedere keer vriendelijk te woord. Dus ik beveel Coolblue zeker aan.

Weena 64

3012 CN Rotterdam