Coolblue geeft mij altijd een goed en klantvriendelijk gevoel. Heb al meerdere aankopen gedaan en tot nu toe heb ik alleen maar positieve ervaring. Bezorgers vinden niets te veel en afhaalpunten staan mijn iedere keer vriendelijk te woord. Dus ik beveel Coolblue zeker aan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goeie communicatie en een fijne levering

Alles ging goed. Goeie communicatie en een fijne levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snel en goed!

Snelle levering en een hele gezellige bezorger , hij heeft het liefdevol uitgelegd. Blij met jullie. Dit ging over de droger.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heb hier al zo veel top producten besteld van computerscherm tot quest 3 bril........Makkelijke website, duidelijk ,helder , goede nazorg en volgende dag geleverd, Dus in een woord fantastisch.

Coolblue… Altijd tevreden!

Iets nodig m.b.t. vastgoed of huishoudelijke artikelen? Even kijken op de site van Coolblue! Goede en snelle service!

Helemaal top!

Van de webshop tot aan mijn muur, helemaal tevreden met mn nieuwe tv met soundbar. Topservice, er wordt precies gedaan wat beloofd is. Zeker voor de volgende aankoop weer naar Coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Beste Service, al bij meerdere bestellingen

In de afgelopen jaren hebben wij al diverse producten aangeschaft bij Coolblue, variërend van klein tot groot. De service is altijd correct en als zich al een probleem aandient, wordt dit altijd naar behoren afgehandeld.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Klantvriendelijk, makkelijk en alles voor de perfecte prijs !

Een prima bedrijf dat humoristisch met klanten omgaat en daarbij voor het hoogste niveau gaat!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Iets meer helderheid op de website

Goed draagcomfort, simpele installatie en goed geluid.

Het draagcomfort is prima, er zit een fijn geluid in en de installatie gaat eigenlijk vanzelf. Top apparaat!!

Klantenservice is onovertroffen

Snelle service. Super goed aanbod. Er is geen troep te koop dus je hebt tijdens het winkelen geen ruis van goedkope Chinese meuk zoals op andere sites. En als er eens iets mis is pakken ze dat altijd heel goed op.

Perfect zoals altijd

Snel en overzichtelijk een keuze kunnen maken. Alles werkt gewoon bij Coolblue!

Uitstekende service

Ik zocht informatie over een upgrade voor mijn PC, bezocht de winkel en werd daar uitstekend geholpen. Ik weet dat Coolblue niet altijd de goedkoopste is, maar compenseert dat ruimschoots door een prima klantenservice. Dat is in deze tijd, met afgeraffelde telefoondiensten en slechte bereikbaarheid, iets dat elke, potentiële, klant zou moeten aanspreken

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Scherpere prijzen

Snelle levering, makkelijk te bestellen en komt de afspraken na!

super kachel

Verwarmd snel en na uitzetten goede na warmte.

Slecht

Jullie staan voor snelle levering. Pakket nog niet ontvangen. Het zou de volgende dag geleverd worden. Misschien een ander postorderbedrijf nemen ipv post nl. Vervolgend wod je ook niet meer op de hoogte gehouden wanneer het wel geleverd word. De service is waardeloos

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Alles

Geweldig!

Goede, snelle service en vakkennis bij het personeeL

• Heb je nog tips of verbeterpunten? No

Super service van alle medewerkers, zowel telefonisch als bij levering!!

Zowel bij levering van het bestelde product, als bij telefonisch contact had ik te maken met zeer vriendelijke en competente medewerkers! Bij Coolblue weten ze nog wat klantvriendelijkheid betekent!!

Lift Yourself

Poopy-di scoop Scoop-diddy-whoop Whoop-di-scoop-di-poop Poop-di-scoopty Scoopty-whoop Whoopity-scoop, whoop-poop Poop-diddy, whoop-scoop Poop, poop Scoop-diddy-whoop Whoop-diddy-scoop Whoop-diddy-scoop, poop

• Heb je nog tips of verbeterpunten? shiiieeett

Goed en op tijd geleverd

Goed en op tijd geleverd

Uitstekend snelle service

Snelle levering als je besteld . Alles netjes verpakt. Gewoon goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede productinformatie, fijne klantenservice & op tijd bezorgd.

De productinformatie, met highlights (handvol plus en minpunten van het product) en of ze ‘m “aanbevelen” in een categorie (Coolblue’s keuze) geeft je snel een gevoel van de producten in een categorie & welke mogelijk bij jou en je budget passen. Klantenservice is voor 95% perfect (je kunt altijd een keer pech hebben). In deze koop-alles-online tijden wordt ouderwets goede klantenservice nog weleens als overbodig gezien… tot er iets mis gaat - dan is een helpende, goed getrainde hand onmisbaar! Op tijd bezorgd spreekt voor zich denk ik zo… de afgesproken levertijd is ook de levertijd - niet zoals ls bij bv bol.com vaak.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Het doet wat het moet doen...

Ik had de wifi range extender nodig om mijn accesspoint van mijn mobiel te versterken... Verder zit er een mogelijkheid op om een bedraad netwerk te verbinden waardoor ik idd mijn eigen router con verbinden... Wel even de wifi daarvan uitgezet dus nu heb ik mijn mobiel internet als tijdelijke internet voorziening voor elkaar!!!

Altijd super service

Super service. Altijd probleemloos

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue is heel cool, heel goed en erg grappig

Ik vind jullie zo geweldig! Dank je wel voor de goeie service en snelle levering. De gratis confetti achter op de doos was hilarisch!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Weena 64

3012 CN Rotterdam