Uitstekende prijs en snelle levering

Altijd snelle levering. Goede garantie service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? X

Nog nooit een slechte ervaring

Mijn ervaring bij Coolblue is altijd goed met een snelle (gratis) levering en behulpzame klantenservice.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Perfecte installatie, maar drama met service na 3 jaar.

In 2020 een Miele wasmachine gekocht en zoals beloofd is deze de volgende dag geïnstalleerd. Vorige week gaf de machine een foutmelding en konden we niet meer warm wassen. Serviceformulier ingevuld en na twee dagen is er een Coolblue monteur gekomen. Die zag dat het een Miele was en vertelde dat hij deze niet mocht repareren. Toen de klantenservice gebeld die een nieuwe "Miele monteur" afspraak zou inplannen. Na twee dagen niets gehoord, weer gebeld. Ze waren het vergeten in te plannen. Na twee dagen nog steeds niet gehoord. Fouten maken is menselijk, maar een week zonder wasmachine in een gezin is niet wenselijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere afstemming of oplossing bieden.

Mooie aanbieding en snel geleverd

Prettig

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zou het nu niet weten

snelle levering en goede service

snelle levering en duidelijke website om een keuze te kunnen maken

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service en duidelijke communicatie over levering

Bestellen ging gemakkelijk en levering was snel en kon alles goed volgen. Ook netjes per mail nog tips over het gebruik gehad over hetgeen ik besteld had. Altijd handig!

Foute informatie op website

TV was geschikt voor Ziggo volgens site. TV retour.

Snel en fijne bezorging

Volledig zoals beloofd met een uitstekende communicatie

Snelle levering duidelijke communicatie

Robotstofzuiger besteld Op tijd geleverd, duidelijke communicatie en handige tips per mail.

uitstekende service

Goede service, snelle bezorging.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

bijzonder fijn dat je binnen 24 uur geleverd krijgt, op zondag!!

Een gaming monitor gekocht voor mijn zoon, zwaar voor gespaard, dan moet het ook gebeuren natuurlijk ;-) Dus bestellen op zaterdag en gewoon keuring binnen op zondag op de afgesproken tijd, top service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles in een paar simpele klikken geregeld.

Plezier vóór, tijdens en na het bestellen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Fantastisch snel

Mijn bestelling was er binnen een dag!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle bezorging en goede service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Te laat en niet goed geleverd

Diverse keren iets besteld met behoorlijke aankoop bedragen altijd correct geleverd zoals beloofd , nu een ereader van over de €.300, besteld zou de volgende dag geleverd worden niet dus pas die dag erna , ben ik niet gewend van cool blue ok werd nu ineens door post nl behandeld , met als gevolg dat het wij hebben een brievenbus zo o, n 30 meter vanavond huis de ereader daar maar in werd gedaan terwijl ik notabene er voor thuis ben gebleven, het is dat ik toevallig op mijn mail keek dat hij geleverd was U begrijpt dat ik fit niet van cool blue gewend ben ik had niet eens de tijd om confetti te strooien, de red er n waarom ik met regelmaat bij cool blue bestel is dat er adequate wordt gehandeld en geleverd, ik beraad me dus nog een keer voor ik weer iets bestel groet [email protected] Hansum

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Hou de levering bij jezelf

Verkeerde oplader bij een tweedekansje, en kan niet de juiste bij geleverd worden:(

Voor opgesteld, dat ik bij die bedrijf die de jaren heen al van alles en nog wat gekocht heb. Ooit toch wat duurder als Een ander, maar toch hier gekocht. Wegens een mooi bedrijf en erg klantvriendelijk. Nu hebben ze een steek laten vallen. Ik heb een keer een tweedekansje gekocht. Een braun series 9 Pro. Artikel doet het gewoon. Maar verkeerde oplader in de doos. Past niet, werkt niet.. Klantenservice gebeld. En er waren 2 opties. Geld terug, of nog eens een 180€ bijbetalen op een hagelnieuwe. Tja... Geld terug, en dan heb ik nog geen cadeau. En nog eens 180€ was me te duur. Er moet gewoon de juiste oplader bij het Produkt. Zo klopte de omschrijving niet van het tweedekansje ;( Een ontevreden klant

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Goed terug inpakken na controle, mei de juiste spullen. Want toen dir scheerapparaat de fabrikant verliet, zat hier echt wel de juiste oplader bij.

Uitstekend.

In de avond besteld en de volgende ochtend bezorgd met het goed doorgeven van steeds nauwkeuriger tijdstip vlak van bezorging

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Snel en effectief

Overzichtelijke site, goed productaanbod, snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snelle goede service

Had een stofzuiger nodig. Deze op zaterdagavond besteld en zelfs op zondag kunnen leveren. Top!

Fijne webshop

Goede website en fijn dat er ook fysieke winkels zijn. De aftersales zijn tot op heden goed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zorg dat de aftersales top blijven dat heeft jullie altijd van de rest onderscheiden.

Goed aanbod qua assortiment en goede service qua bezorging

Goed aanbod qua assortiment en goede service qua bezorging

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee ga zo door!

Snelle levering, goede prijs.

Ik zoek altijd de laagste prijs voor een bepaald product, in dit geval de Synology DS1823xs+, een vrij dure storage oplossing (voor particulieren dan). Coolblue was de goedkoopste. Ik heb hem 's avonds besteld en de volgende dag had ik hem in huis. Werkt perfect, verpakking was onbeschadigd en alles is helemaal in orde. Keurige afhandeling van mijn order.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Voor dit specifieke model geldt dat je eigenlijk Synology disks moet gebruiken en die zijn wat duurder. Dat had erbij mogen staan.

Naar Coolblue-verwachting

Van bestelling tot levering via koerier, scherp en klantvriendelijk proces.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Door een storing zijn ze mijn cadeau kaart kwijt.

Nadat ik mijn bestelling heb geplaats heb ik een cadeaukaart van 75 euro toegevoegd aan mijn bestelling en het overige bedrag netjes betaald. Het duurde voor mijn gevoel te lang voordat ik een order bevestiging kreeg echter in mijn account was te zien dat de betaling gedaan was en dat mijn bestelling werd ingepakt. Echter na paar dagen toch contact met klantenservice opgenomen en nu blijkt dat er door een storing de cadeaukaart niet goed zijn doorgekomen. Waarom krijg ik niet meteen een mail dat iets niet goed gelukt is en waarom ben ik de dupe van een storing aan cool blue kant. Nu ben ik mijn cadeaukaart kwijt en krijg mijn bestelling niet.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Laat eerder weten of iets wel of niet is gelukt.

snelle goede levering

nieuwe telefoon besteld, volgende dag snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Weena 64

3012 CN Rotterdam