Prima. De bezorging en ook de berichten hoe het apparaat te bedienen.

Prima, dus

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vriendelijke medewerkers die me snel hielpen

heel erg goed

makkelijk contact mee te krijgen, telefonisch of digitaal en prima service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Over het algemeen ben ik altijd zeer tevreden over de snelheid van de service van Coolblue. Het enige minpunt is dat ik laatst met de hitte een vanuit de doos defect geleverde ventilator zelf op de fiets naar post punt toe moest brengen in de hitte. Wellicht is het een idee om voor paketten van een bepaalde grote een retour ophaal service aan te bieden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja, zie mijn omschrijving van de beoordeling.

Vriendelijk geholpen in de winkel

De medewerker die.mij hielp deed dat netjes en volledig. Ik ben tevreden met mijn aankoop en de service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? In de app wilde ik het product klaar lsten leggen maar werd telkens direct doorgestuuurd naar bestellen om thuis te lsten leggen.

Alles was weer top!

Snelle levering. Duidelijke informatie.zeer tevreden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Voor mij een duidelijke en veilige website En zeer tevreden over de snelle en correcte levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Jammer dat het beeld niet in kleur is

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Bestelling en levering was perfect

Vlotte levering en voldoende keuze data afleveringen; Prijzen redelijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Iets andfers inpakken voor Brievenbus post

Doet wat ze zeggen

Snel, efficiënt en nazorg

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Netjes bezorgd

Helaas ontvangen met haren aan de buitenkant van de hard case Waarschijnlijk retour artikel Verder alles compleet en in orde Beetje jammer maar artikel voldoet

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere controle op retour producten

Voldoende informatie en snel geleverd

Vaatwasser was voldoende gedocumenteerd in de webshop om een goede keuze te maken. En werd snel geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Had de vaatwasser zelf even naar de voordeur en/of zelfs buiten moeten zetten, nu had ik zo'n 1,5 liter water over mn laminaatvloer liggen toen de chauffeur de machine kantelde.... Hij waarschuwde wel dat er "wat" water uit de machine zou kunnen lopen. Maar dat het zoveel was, dat had ik kunnen voorkomen (of hij...).

Snel en goede begeleiding

Informatie op website helpt goed bij maken van keuzes Snelle bezorging Goede informatie over gebruik na aankoop

Super fijne website

Handige website en hele snelle levering. Via de mail direct na levering opvolging met instructie hoe de nieuwe laptop geinstalleerd kan worden. Echt fijn!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd fijn, de betrouwbaarheid van coolblue

Producten zijn altijd zoals verwacht. De levering kwam iets te laat nu (1.5 uur na genoemde bezorgtijd). Dit ligt misschien bij DPD. Fijn dat coolblue tweede kans producten aanbiedt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? De bezorgtijd wat ruimer benoemen

Heel jammer dat ze geen modellen hebben dat je ze kan zien verders prima uit leg gehad

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Model in de winkel om te zien en oordeel

Ze hebben daar een geweldige service

Ik had een robotstofzuiger besteld, maar die functioneerde niet goed. Binnen een dag een nieuwe! Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Ondanks goede bedoeling had het iets beter gekund

Na aankoop was een mailtje gestuurd met de nota. Als extra was daarbij een handleiding meegezonden. Op zich was dit zeer attent en wordt ook zeker gewaardeerd. Handleiding was helaas in het Engels terwijl er ook een Nederlandstalige bestaat. De externe harde schijf zelf: uitstekend 1e De beveiliging is zeer zeker een plus. 2e Het automatisch maken van een back-up bij vervolg aansluiten kijk ik echt naar uit, scheelt handelingen en zeker denkwerk van wat is wel of niet gekopieerd?

Snel bezorgd

Ik ben echt blij en goede switch 2

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Er is een ruime keuze aan producten en het is fijn dat je met CoolBlue's keuze geholpen wordt. ik heb een scherm en muis besteld en ze zijn de volgende dag netjes geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Met de klantenservice prima, met DHL zeer slecht

Zie mijn ticket bij de klantenservice! Ik ga niet het hele verhaal opschrijven!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorgdienst DHL eruit gooien

Fabulous

Website great! Store was wonderful

• N/A

Heel vriendelijk geholpen bij de balie om af te halen

Tevreden klant

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Misschien de zuil bij de deur verbeteren

Klantvriendelijkheid is in de winkel goed. Online klantgerichtheid is minder.

Ik heb online een bestelling gedaan. Het gewenste artikel was alleen nog in de winkel voorradig. Dus, er zat niets anders op om naar de winkel te gaan. Brandstofkosten en parkeergeld armer en dat terwijl de verzendkosten gratis zijn. Vreemd dat men het niet vanuit een winkel op kan sturen........ Vervolgens ligt de bestelling niet geheel klaar en moest men nog onderdelen uit de winkel halen. Blijkbaar is Coolblue nog niet geheel ingespeeld op de huidige online wereld.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zie hierboven

Heel goed geholpen

Weena 64