Goede hulp bij vraag over aankoop

Voordat ik mijn product kocht bij Coolblue had ik een dringende vraag, waardoor ik de klantenservice probeerde te bereiken via telefoon. Na enorm lang in de wacht te hebben gestaan (dit vond ik persoonlijk minder prettig) werd ik vervolgens wel snel en goed geholpen door de medewerkster!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Vaker de optie geven om een medewerk(st)er terug te laten bellen wanneer het druk is.

Altijd goed

Goede service en snelle levering

Goede service en levering

Goede service en levering van bestelde producten volgens afgesproken tijden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Voort geholpen zeer tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel en conform afspraak geregeld!

Coolblue komt hun afspraken na! Fijn met aanvullingen via e-mail met duidelijke instructies!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Op zaterdag een bestelling geplaatst en de zondag er na gelijk bezorgd door een nette vrolijke koerier op de fiets , dus niet zo'n sjacherijn met een veel te grote bus die niet parkeren kan

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zaterdag besteld zondag in huis

Zelf de TV aangesloten als werkte in een keer . Voor die prijs leuke TV

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd erg tevreden over de service van Coolblue!

Nog nooit problemen gehad met de service bij Coolblue. Wanneer een product, online of in de winkel gekocht, toch niet zo goed bevalt dan is het binnen 30 dagen zonder gezeur terug te brengen. wel zo fijn!

Snel besteld en geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Supersnelle levering, zelfs op zondag!

Zeer gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website. Ook heel handig dat je producten met elkaar kunt vergelijken. En supersnelle levering, zelfs op zondag! Ideaal!

Gewoon prima!

Makkelijk kunnen bestellen op de site, prima informatie over t product en ook netjes op tijd opgestuurd. Zelfs PostNL werkte deze keer mee en ik had t op tijd in huis. En achteraf kreeg ik ook nog een prima service mailtje met daarin tips hoe ik t beste uit de monitor kon halen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee. Gewoon zo doorgaan.

Snel, niet duur en goede kwaliteit. Wat wil ik nog meer?

Snel, niet duur en goede kwaliteit. Wat wil ik nog meer?

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Communicatie rondom bezorging was niet geheel duidelijk. Echter ik denk dat dit door Post.nl werd veroorzaakt.

product dat ik besteld heb was netjes geleverd

Op tijd geleverd echte heb ik het verkeerde besteld door eigen fout, product is via de retourbon teruggestuurd, was redelijk makkelijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Coolbleu heeft over de originele bon de verzendsticker geplakt en geen omdoos gebruikt waar de originele doos in vepakt zat, de volgende klant die dit product krijgt, krijgt dan een beschadigde doos

Snelle en goede levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Top service zoals ik gewend bem

Om 22.30 besteld en om 09.00 andere dag in huis. Dat gaat sneller dan zelf halen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? niet de aandacht verslappen, blijf de concurrentie altijd een half stapje voor

Goede kwaliteit spullen en goede levering

Coolblue is altijd mooi op tijd met leveren :)

Bezorging snel en conform e-mail berichten

Bezorging snel en conform e-mail berichten

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

snelle levering en goed verpakt

Product was snel geleverd en uitmuntend verpakt. Echter waren twee dozen om de product verpakking heen wat overkill.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Iets minder verpakkingsmateriaal is ook ok

Deskundig advies in de winkel en een prettige app/website om te bestellen.

Ik word altijd goed en gastvrij ontvangen in de winkel. Als ik een vraag heb is er altijd wel iemand aanwezig die mij de details kan vertellen. Ik ga met een voldaan gevoel de deur uit als ik iets gekocht heb. Op de app/website kan ik gemakkelijk spullen vinden waar ik naar opzoek ben. Weinig klikken, maar snel op de juiste plek. Top!

Snelle en nette aflevering

Gewoon cool.

Goede service snelle levering

Goede service Snelle levering Vriendelijke bezorgers

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Voor garantie geen coolblue

Airpods gekocht in feb 2023 , echter probleem case 100% opgeladen en meestal 1 van de airpods leeg uit de case, opgestuurd voor garantie april 2023. Terug ontvangen en geen probleem vast gesteld, probleem bleef . na lang ergeren toch weer opgestuurd november 2023 maar nu is het ineens gebruikers schade.. Dus voor garantie hoef je niet bij coolblue te zijn. Nieuw verkopen is geen probleem voor coolblue maar als er wat te zeuren is dan is de glimlach ver te zoeken ....

• Heb je nog tips of verbeterpunten? garantie verlenen

Netjes en op tijd afgeleverd

De tijd wat was aangegeven zijn jullie nagekomen. Netjes . Ook de chauffeur was correct

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Altijd goede service, goed bereikbaar. Vaak ook de laagste prijs! Snelle verzending en bezorging. Altijd tevreden

Weena 64

3012 CN Rotterdam