Bestellingen zijn goed verzorgd

Bestellingen zijn altijd goed verzorgd en bezorgd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super snelle levering en veel keus

Snel geleverd als je een keus heb gemaakt uit de vele producten. Goede prijs en goede service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel geleverd, alles compleet zoals het hoort

Super snel

Voor 23.00 uur besteld en de volgende dag binnen. Meteen beginnen met installeren

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Doen wat ze zeggen. Snelle levering, laagste prijs.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel , vaardig en fijn geholpen. Bijna ' te ' snel in huis :)

Duidelijke website, dus niet irritant dat je snel weer weg klikt . Weet zeker dat ik er vaker op kom om iets te kopen

Geweldig.

Mijn TV is heel mooi. Uw medewerker was op tijd en heel aardig en kundig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee.

Coolblue doet precies wat het moet doen!

De levering was, zoals beloofd, op de dag na bestelling. Er is door het inpakteam geen te grote doos gebruikt voor het bestelde product, wat aantoont dat er goed wordt nagedacht over o.a. de carbon footprint. Het product was bij aankomst volledig intact. Kortom, Coolblue doet precies wat het belooft! Ze staan er met recht bekend om een goede service te leveren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

het snoer aan de was machine is ongeveer 50 cm te kort. snoer komt nu van de onderkant

Hoe verleng ik het snoer? En wie kan dit doen? Bij mijn oude wasmachine zat snoer aan de boven kant van de wasmachine en had voldoende lengte voor de wand contact doos. VR GROET, Mieke Vahl

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Meer lengte snoer leveren.

Snel en efficiënt.

Snelle levering van product met handige adviezen voor installatie.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service en een nette prijs voor het gekochte product

Levering west conform afspraak en zeer snel gedaan. Apparaat is correct geplaatst, ondanks dat ik op dat moment zelf een medische behandeling aan huis onderging. Hier is zeer discreet mee omgegaan en alles is naar "eer en geweten" goed afgehandeld.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mijn gekochte oordoppen begeven het al twee keer binnen een half jaar, binnen de garantietermijn. Er is geen enkele discussie geweest, binnen 2 dagen heb ik nieuwe oordoppen thuisbezorgd gekregen. Top service en snel.

gewoon top!

site is zeer gebruiksvriendelijk en levering binnen 1 dag is ook top!

Duidelijke levering

Wasmachine besteld en goed op de hoogste gehouden van levering etc.

Prima product correct bezorgd

Betrouwbaar als steeds

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Gemakkelijk bestellen en snel in huis

De site van Coolblue is duidelijk en geeft veel extra informatie. Mijn bestelling was snel thuisbezorgd en ook nog met de fiets! Wat wil je nog meer!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Heel tevreden,goede service

Grandioos besteltraject!!

Het begint met informatieverstrekking over t product tijden het winkelen. Die is bij Coolblue helemaal top. Bestellen en betalen is een fluitje van een cent. Met of zonder account. Maar vooral elke keer een glimlach bij de wachttherapie die wordt verschaft, die is echt onbetaalbaar. Ga zo door Coolblue! Ik ben fan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Op tijd gebracht volgens afspraak

Bestelling makkelijk te plaatsen, daarna wordt het optijd besteld volgens de afpraak!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snelle levering en mooi product geleverd!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

super snel is huis en netjes geleverd.

alles naar verwachtingen voldaan!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

TV perfect bezorgd en opgehangen

Erg tevreden met de ophangservice van Coolbue die mijn nieuwe Samsung The Frame perfect heeft bezorgd en opgehangen. Ze waren welsiwaar te vroeg, maar dan zijn ze ook eerder klaar ;-) Erg blij mee

Fijn

Ik heb bestelling opgehaald in de winkel.het was me niet heel duidelijk waar ik me moest aanmelden verder fijne winkel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel geleverd op de afgesproken tijd

Bestelling werd snel (de volgende dag) geleverd en vooraf werd een tijdstip aangegeven. Bezorgers waren precies op tijd. Knappe planning van Coolblue!

fantastisch snel geleverd

goed en snel geleverd door een vriendelijke bezorger ook vanuit de service keurig geholpen

Weena 64

3012 CN Rotterdam