Snelle levering, oude apparast meegenomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijne tutorials, uitleg producten, snelle levering. Werken mee als er iets kapot is. Fijn bedrijf. Ondanks grootte van bedrijf voelt het persoonlijk.

uitstekend

snel en prima op tijd geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Altijd goede prijs en snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heel snel en goede kwaliteit

Ik kreeg hem de volgende dag heel snel al. Ik kon gelijk me game spelen. Alles staat duidelijk op de site.

Fijne mixer

De mixer is echt super fijn in gebruik. Het is ook erg fijn dat de schaal gewoon in de afwasmachine mag. Daarnaast ook weer de goeie service die ik van Coolblue gewend ben.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Lekker vlot kiezen, kopen en leveren!

Lekker vlot kiezen, kopen en leveren!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Het afleveren door PostNL had beter gekund.

Super snel

Al meerdere bestellingen sta ik versteld van de snelheid waarmee er geleverd wordt. Er zijn genoeg bedrijven die beweren de volgende dag te leveren en dan gaat er bijna een week overheen. Bij Coolblue binnen 24uur heb je het bestelde artikel in huis. Top

Snelle er correcte levering

Makkelijk te bestellen en een snelle levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Perfekt

Goed en goedkoop.

Hele goede service!

Altijd een goede service als iets kapot is. Snel geleverd en vriendelijk personeel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zoals je verwacht en zoals het moet

Prima Communicatie is zeer goed Niet enkel over bestelling maar ook bij levering direct een mail met how to videos. Zeer professioneel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goed en snel geleverd

Prima product Duidelijk en de mail er bij is prettig om als bijsluiter te gebruiken

Top bezorging

Super bezorging , de wasmachine in now time omhoog en geïnstalleerd . De oude 25 jaar, zware Miele, zonder probleem naar beneden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en goede prijs

Ps5 console besteld en binnen 1 dag geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

einde middag besteld, volgende ochtend al geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik had iets voor afhalen besteld. Ik werd erg vriendelijk ontvangen en gelijk geholpen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service, duidelijke informatie in de webshop en als het toch niet is wat je verwacht kan het altijd retour. Verder vind ik het systeem met tweede kans producten super

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet direct

Super ervaring!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima geregeld en snel bezorgd

Koffieapparaat besteld en binnen 24uur bezorgd

Vriendelijk en klantgericht

Coolblue doet wat ze zeggen. Vriendelijk en klantgericht. Altijd een oplossing

Betrouwbaar bestellen, snelle levering

Ik bestel graag bij Ccolblue. Makkelijke app, groot assortiment.

goed geregeld

Volgende dag in huis en dat vind ik persoonlijk erg fijn. Je krijgt een mail met de verwachte levertijd en de bezorger belde netjes op toen hij er bijna was. Tot heden ook erg tevreden met mijn bestelling.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

pas na betaling ging het top

Mijn up to date geïnstalleerde computer beveiligingssoftware (denk ik) vroeg om betrouwbaarheid van CoolBlue ... ik gaf bevestiging ... Na okay verliep alles vlekkeloos ... Vertrouwen is veel waard !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Veel keus, goede website en snelle levering

Weena 64

3012 CN Rotterdam