Geweldig goed

Pakketjes zijn er snel, service is goed indien defecte product volgende dag gelijk een nieuwe thuis bezorgd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijk en professionele afhandeling.

Efficiënt, professioneel en goed

De aanschaf van een smart phone goed kunnen voorbereiden via de Coolblue website. Ofschoon niet de goedkoopste heb ik gekozen voor de reputatie van Coolblue. Daarin niet teleurgesteld; regelmatig op de hoogte gehouden van het bezorgingstijdstip. Nette bezorging. Compleet pakket. En daarbij ook nog tips per mail voor het goed overzetten van gegevens van mijn oude telefoon en voor het gebruik van mijn nieuwe smart phone.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede website, snelle levering, goede service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Gewoon goed. Alleen die bakfiets belachelijk

Komen met een bakfiets terug naar vroeger hahahaha

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kom gewoon met auto of busje

Goed geholpen met duidelijke communicatie

Voor werk heb ik een nieuwe muis en toetsenbord nodig. Na het aankopen werd er duidelijk gecommuniceerd over de leveringstijden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Mijn pakket zou in eerste instatie op zaterdagochtend vroeg worden bezorgd. Dat kan niet altijd even handig uitkomen.

Topservice en snelle levering

Ben al jaren klant bij Coolblue Zeer goede ervaring en een vertrouwt en betrouwbaar adres

Snel en goed geholpen.

Besteld, bedacht toch net iets anders te willen maar wilde het proces van annuleren/wachten op restitutie/herbestellen niet aangaan gezien het een pre-order was net voor de deadline. Contact gezocht en werd heel snel voor me uitgewisseld en kon heel makkelijk extra stukje bijbetalen voor het duurder uitgezochte product. Heel prettig en snel geholpen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bestelling geleverd zoals beloofd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Overzichtelijk website. Goede communicatie en snelle bezorging

Zie hierboven. Weinig aan toe te voegen. Bezorging was alleen wat later dan aangegeven maar het regende en er stond veel wind en niet zo fijn om in te fietsen. Chapeau voor de bezorg persoon.

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie over de bestelling. Bij postNL was er een storing waardoor het iets te laat was, maar alles wel constant gecommuniceerd. Mijn werkgever heeft een saldo voor ons om thuiswerkproducten aan te schaffen, dit werkt heel goed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke en goede service.

Bestelling zoals aangegeven ook geleverd op de afgesproken dag.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer snelle levering en naar tevredenheid geinstalleerd

Op maandag ging onze wasmachine kapot en dus 's middags meteen een nieuwe bij Coolblue besteld inclusief montage en meenemen van oude wasmachine. De volgende dag omstreeks 09:30 stonden de medewerkers al voor de deur en waren 20 minuten later weer weg. Nieuwe wasmachine keurig aangesloten en werkende en de oude wasmachine mee terug genomen. Echt een super service!

snel, gemakkelijk en efficiënt

Ik had zo snel mogelijk een nieuwe monitorarm nodig en nadat ik hem vrij laat op de dag had besteld, werd hij de volgende dag zonder problemen geleverd. Altijd een plezier om bij Coolblue te bestellen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel geleverd. chauffeur vriendelijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering, verpakking niet duurzaam

Alles goed geregeld met de levering, bestelling kwam echter in een gigantische doos die 2x zo groot was als mijn artikel. Bovendien zat dit artikel ook nog eens in een dubbele doos verpakt. Zonde

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Duurzamer verzenden

Op tijd, goede service, goede producten.

Op tijd bezorgd, netjes ingepakt, goede kwaliteit

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vriendelijk personeel Duidelijk en goed geregeld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Top zaak en snel geleverd

Onlangs de Thrustmaster t300 gekocht. Op verschillende sites stond hij tekoop waaronder Coolblue. Coolblue was niet de goedkoopste bij het stuur, maar ik had er wel de meeste vertrouwen in en ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen. Donderdag rond 18 uur besteld en volgende dag om 10 uur binnen. :)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Er stonden 2 verschillende foto’s van de doos op de site en ik wist niet welke ik zou krijgen

Heel goed en snelle levering

Blij met de service zoals beloofd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Nog nooit één tegenvaller gehad

Al veel en vaak iets bij Coolblue gekocht en tot dusverre altijd naar volle tevredenheid. In het hele verre verleden waren ze meestal niet het scherpst geprijsd maar inmiddels ook.

Super snelle levering.

Snel

Topservice zoals altijd!

Super snelle levering

Super snelle levering en goede communicatie

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Keurig op tijd bezorgd! Alles prima in orde!.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee àlles oké

Weena 64