Alles besteld en geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Duur, maar garantie voor kwaliteit en service

Als je waarde hecht aan top service en de beste producten met snelle verzending zit je goed bij Coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Prijs stuk hoger dan concurrentie

Helemaal top!

Onlangs mijn nieuwe tv besteld bij Coolblue. Ik heb gekozen voor een tweedekans product en die is netjes verpakt, met alle accessoires, bezorgd. Ik heb al vaker bij Coolblue besteld en dat gaat altijd goed :)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Veel heen en weer bellen alvorens probleem is opgelost

Bij het bestellen van een tweedekans autoradio bleken er een aantal kabels niet aanwezig te zijn. Het was mooi geweest als Coolblue dit had gecontroleerd alvorens het weer aanbieden te op de webshop. Na een lang telefoongesprek kwam Coolblue met het aanbod om dezelfde autoradio nieuw te verkrijgen voor dezelfde prijs als de tweedekans, wat een nette oplossing was. Echter werd deze oplossing weer geannuleerd, waardoor ik nogmaals lang aan de telefoon moest hangen om het opgelost te krijgen. Uiteindelijk heeft Coolblue het netjes opgelost, maar kostte veel tijd en geregel van mijn kant.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? - Teruggestuurde producten controleren op volledigheid - Beter administreren wat er met klantenservice medewerker is afgesproken (zodat collega niet in het systeem hoeft te graven of de voorgestelde oplossing klopt)

prijs is goed, service is goed. geen gekloot met terugsturen.

Schandalig

Ik heb 1,5 week geleden mijn laptop teruggebracht, ik zou het volledige bedrag teruggestort krijgen. Ik heb twee dagen later een deel van het bedrag teruggestort gekregen. Ik heb hierna gelijk gebeld waar mijn andere gedeelte was gebleven. Dat gedeelte waren ze “vergeten”, je gaat het bijna geloven. Daarna hebben ze het andere gedeelte op mijn coolblue account gestort, ik heb geen eens een cool blue account maar dat laat ik terzijde. Nu heb ik weer gebeld en ik moet nog 4 tot 6 werkdagen op mijn geld wachten. Schandalig, bij dit bedrijf koop ik natuurlijk niks meer. Maar dat kon u al zelf invullen. Twee weken wachten op je geld, als de rollen waren omgedraaid had het heel anders gelopen. Kortom SCHANDALIG BEDRIJF!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beter in de omgang met klanten

Coolblue heeft ten alle tijden mijn voorkeur. Snelle en goede service. Snelle levering. Duidelijke communicatie. Prijzen zijn gemiddeld.

super

Supervlotte bezorging. Makkelijk te instaleren via de aan de slag gids die erbij zit, maar ook nog een mail van Coolblue, met veel info over installatie en mogelijkheden. Erg blij met de printer en past ook nog in de kast qua afmeting.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Door Coolblue kreeg ons 50 jarig huwelijkscadeau(een Makita accumaaier) een gouden randje !

Door coolblue kreeg ons 50 jarig huwelijkscadeau (een Makita accumaaier) een gouden randje en onze grasmat feestte mee!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Op dezelfde voet doorgaan Top

Heldere communicatie over wanneer de fiets bezorger aan de deur staat. Zoals verwacht en gehoopt!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door!

Snel en goed afgeleverd

Geweldige Service!

Ik vind Coolblue dus echt 1 vd beste bedrijven in nederland. Groot assortiment en echt snel geleverd. Ben je niet thuis……dan krijg je een belletje van de bezorger. Je geeft door dat het bij de buren afgeleverd kan worden en iedereen is blij. Echt een geweldige service!

Snelle levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed op de hoogte gehouden!

Via website besteld en snel af kunnen halen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

te kwetsbaar apparaat dat teveel rommel veroorzaakt

Dee papierversnipperaar loopt snel vast. Dat je na elke volle bak snippers de messen moet smeren, heb ik vóór de aankoop nergens gelezen. Ook niet dat papierstof zich in de hele kamer verspreidt. Gewoon geen degelijk apparaat.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Alleen degelijke apparten verkopen

Geweldige service, goed assortiment en snelle levering

De service die ik van Coolblue gewend ben is altijd vriendelijk en goed. Ter zake kundig personeel dus altijd goed advies. Door het goede assortiment en het prijsniveau kopen wij hier zeer regelmatig. Levering is altijd snel en we worden altijd goed op de hoogte gehouden over de bezorging. Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Vooral zo doorgaan :)

Snel in huis ..en goed verzorgd.

Hele goede ervaring bij coolblue … Snel in huis en heel goed verzorgd. Dikke pluim .

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goede communicatie met duidelijke levertijd en de bezorgers zijn niet de moeilijkste.

Goede klantenservice

Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Garantie is goed geregeld, ik kan alles gewoon onder 30 dagen terug sturen. Zelf kreeg ik nog tips doorgestuurd via de mail over het product (vond ik wel leuk)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Veel productinformatie op de site, goede klantenservice, snelen makkelijk in gebruik, snelle verzending.

subliem

had om 9 uur een pakketje besteld en had hem de volgende ochtend om 10 uur binnen! top service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

prima geholpen, afspraken nagekomen, goede communicatie.

Eerst een wasdroger besteld en daarna een wasmachine.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Producten worden snel en netjes geleverd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles goed geregeld en ontvangen

Goede en tevreden naar aanleiding van bestellen en ontvangen

Helemaal top!

Supersnel bezorgd en altijd supervriendelijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee hoor

Weena 64