Online service - Kwalitatief Uitermate Teleurstellend
Drie keer mijn iphone 15 pro max terug ontvangen na een reparatie, helaas is het probleem na de derde keer nog steeds niet gevonden en dus ook nog steeds niet verholpen, terwijl de telefoon hier na 3 minuten al uitvalt, we hebben tevens filmpjes gestuurd om het probleem te laten zien.
In één van de gesprekken is aangegeven dat als de telefoon voor een derde keer niet gemaakt kon worden, ik mijn geld terug zou krijgen of een nieuwe telefoon zou ontvangen.
Vandaag opnieuw gebeld, dat de telefoon na de 3e reparatie nog steeds niet gerepareerd is, waarbij ik te horen kreeg dat dit nergens vermeld stond en dat IK!!!! nota bene alle tijden en datums van de gesprekken moest mailen zodat jullie de gesprekken terug kunnen luisteren of dit daadwerkelijk zo besproken is (alsof ik de boel bij elkaar zit te liegen).
Dag later een email van coolblue (waarschijnlijk geen gesprek nageluisterd):
Coolblue reageert:
Ik kan je gelukkig gerust stellen: het klopt inderdaad dat je na drie mislukte reparaties een alternatieve oplossing aangeboden krijgt.
"hoezo kunnen jullie me gerust stellen?"
Coolblue vervolgt:
Helaas zie ik dat je in alle drie de reparaties geen fout gevonden is, waardoor we dit niet kunnen zien als reparaties die meetellen voor deze alternatieve oplossing.
"denken jullie nou serieus dat ik een iPhone 15Pro Max 3x opstuur en een maand kwijt ben voor mijn lol? tevens heb ik filmpjes gestuurd naar de servicedesk om te laten zien wat het probleem is"
Op hoge poten richting Coolblue Groningen (de telefoon is daar gekocht & vanuit daar is de 1e reparatie opgestuurd). Het hele verhaal uitgelegt, het probleem laten zien en zij gaven aan dat dit natuurlijk niet de bedoeling is. Vanuit Coolblue Groningen mijn geld terug gekregen waarna ik een andere iPhone bij hun heb uitgezocht, service daar = prima.
Wij hadden altijd een hele hoge pet op van Coolblue, maar als je me een eerlijk en ongezouten mening wilt horen? Ik denk dat dit één van de laatste keren was.