Goede service! Snelle levering!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

echt een aanrader voor iedereen.

in een woord goed wat ik zocht en de tijd van levering geweldig.

Snelle en goede service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel geleverd maar oude apparaat ondanks belofte niet meegenomen

We hebben een koffiemachine gekocht die erg snel werd geleverd, hulde hiervoor. Bij de bestelling gad Coolblue aan dat het oude apparaat zou worden meegenomen, maar de bezorger (van PostNL) wist nergens van en weigerde. Dat vind ik een slechte zaak, zeker als Coolblue er mee adverteert. Dus zelf afgevoerd, kostte me een uur. Jammer hoor!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Hou je aan de afspraak!

Alles vlekkeloos geregeld

Makkelijk online bestellen met hoede informatie csn het product en een snelle efficiënte bezorging

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snelle levering van vriendelijkste nl webwinkel.

Heerlijk overzichtelijke webshop, ruim assortiment en snelle en bovenal vriendelijke bezorging.

Straight to the point

Snel en in goede staat

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Geleverd conform afspraak binnen het tijdvak

Netjes gebeld 15min voor levering, oude materialen mee retour en nieuwe aangesloten in enkele minuten. Top geregeld bij Coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering, altijd ruime keuze !!!

Producten worden vaak de volgende dag of soms dezelfde dag al geleverd ! Coolblue heeft altijd een ruime keuze aan producten en ik kom er graag, aangezien het personeel ook altijd veel kennis en kunde heeft en altijd zeer vriendelijk is !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede prijs en keurige afhandeling

Ik koop regelmatig bij Coolblue. Bestel proces is heel eenvoudig. Levering en ophalen oude apparaat keurig op de afgesproken tijd en netjes geleverd. Bezorgers ook professioneel en vriendelijk. Ga zo door

Goed product

Goed product, snelle service, alles duidelijk te volgen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede informatie, goed verpakt en snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed advies van de medewerker bij aankoop van een steelstofzuiger

Mijn vragen werden door een deskundige medewerker beantwoordt. Op basis daarvan mijn aankoop gedaan. Deze ging binnen een jaar kapot. De stofzuiger teruggebracht naar de winkel en binnen twee weken kwam deze gerepareerd retour. Super service van Coolblue, ze houden zich aan de afspraken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nvt

Het ging allemaal vlug het bestellen. Het was snel geleverd en zorgvuldig ingepakt. Netjes mogen ontvangen. Erg dankbaar.

Goed en degelijk materiaal

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Levering met zware schade omruil zou komen op zondag 3 sept. Artikel kan door schade niet worden gebruikt. Dame verzekerd mij dat het zondag kan. Vervolgens vandaag zaterdag middag 5 uur een mail. Omruiling is op 15 sept. Bellen. Wachten etc. Geen speld tussen te krijgen. Ja is druk. Nou oké kom de troep maar halen en betaal maar terug. Na nu nooit meer zaken doen met Coolblue. In en in triest om een klant zo weg te zetten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beloftes nakomen.

Ik vond helemaal leuk!

Goed geholpen door enthousiaste meneer. Helemaal super!

Prima product

Prima product snel geleverd.

Goed geregeld

Snel bezorgd bij de vestiging, daar warm ontvangen. Goed product.

als altijd, zeer tevreden

Niet van nieuw te onderscheiden tweedekansje, tegen een leuke prijs en, als altijd, vlot geleverd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Positief, geduldig en de klant op nummer één!

Altijd fijn om bij Coolblue te kopen zowel online als in de winkel. Vriendelijke medewerkers in de winkel en net zo goed aan de telefoon. Denken mee en kijken samen naar het voor jou beste product. Service bij uitdagingen ook altijd super! Toppers!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel en goed aangeleverd.

Voor 23:00 uur besteld volgende dag om 9:48 uur geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Het is zo makkelijk en overzichtelijk om iets te kopen bij coolblue want alles is op een rijtje.

Ik heb al eerder witgoed gekocht en vooral de nazorg en hulp bij moeilijkheden is zeer goed. Waarom een andere site zoeken als je hier alles hebt en kan vinden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Tip: ga zo door

Goed alleen PostNL belt aan zet het pakket voor de deur en is weg

Goed. Alleen post nl zet het pakket voor de deur belt aan en is weg voor dat je bij de deur bent

Alles perfect

Snelle levering en vriendelijke chauffeur. Van tevoren wordt je goed geïnformeerd wanneer ze langskomen. Blij met mijn aankoop.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door!

Weena 64

3012 CN Rotterdam