Alles perfect

Snelle levering en vriendelijke chauffeur. Van tevoren wordt je goed geïnformeerd wanneer ze langskomen. Blij met mijn aankoop.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door!

Top service goede prijsen en advies

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Alles snel geregeld en bezorgd. Vooral een overzichtelijke en duidelijke manier van afhandelen.

Fijne en vlotte service locatie Aalsterweg Eindhoven

Snelle en vlotte service, medewerkers.

Goed aanbod, snelle service

Coolblue is de go to webshop, snelle levering en scherpe prijzen

Levering zoals verwacht

Bestelling geplaatst, volgende dag netjes in huis. Kon in de brievenbus dus thuisblijven was niet nodig. Nadien nog mailtje gekregen met tips.

Top !!

Pakketje werd bezorgd per fiets, het regende erg hard, koerier verontschuldigde zich dat hij daardoor wat later in bezorging was en dat pakketje een natte hoek had en of ik eerst even wou controleren. Betekend dat er aandacht is voor klant en zijn diensten, dat is ver te zoeken bij andere koeriers. Dit betrof een eigen koerier van coolblue.

Vriendelijk, snel

Vriendelijk en snel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nope

Heldere communicatie. Doen wat ze beloven

Coolblue heeft een prettige website met een simpele module als je advies over productkeuze wil. Stappen in het bestel proces zijn simpel en helder. Ze doen wat ze beloven met na het bestel proces in duidelijke taal wat je kan verwachten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bestelling kwam een dag te laat maar wel goed opgelost

Goed geholpen nadat de bestelling te laat verzonden was. Verder een duidelijke site/app om te bestellen met goede aanbiedingen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Liefste de dag bezorgen waar voor is gekozen

Snelle bezorging

Makkelijk om te bestellen en vlot geleverd

ok

bestellen en ontvangen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Snel maar niet voordeliger

Heel gemakkelijk!

Alles ging super vlot en makkelijk!

Goede website

Helaas werd het papier bij de printer later bezorgd en kwam bij het pickup punt terecht

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet meer papier apart van printer bezorgen een dag later

Wennen

Het is even wennen in de winkel. Je wordt niet ontvangen door een mens maar door een zuil waar je het ophaal nummer moet ingeven. Daarna naar boven waar je aan een speciale balie het pakket moet ophalen. Het personeel is erg vriendelijk, En er wordt gevraagd of ik nog meer info wil, Toch blijft er een zekere afstand, Ik voel mij niet door de opstelling van de producten aangetrokken om nog even lekker rond te kijken. Het klopt allemaal wel, maar toch voelt het als een ingestudeerd stuk vanaf het moment dat je binnen komt. En dat is wennen. Toch zou ik best een in de toekomst daar vaker willen kopen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Presentatie in de winkel

It's so True; super fijn winkelen doe je bij Coolblue!

Snelle service, top kwaliteit, en goede ervaringen :-)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd goede kwaliteit en duidelijk

Ik bestel hier vaak en altijd is de kwaliteit goed. Alles is duidelijk aangegeven en de verzending is altijd optijd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fantastisch geholpen en bestelling volgende dag al binnen!

Ik ben blij

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Wij hadden een enorme glimlach

Prima service en vriendelijke bezorgers

Snelle levering oven

Levering snel, no issues, beleefde bezorger, oude oven meegenomen.

Snel geleverd ! Fijn product

Vanaf het moment van bestellen tot bezorgen keurig op de hoogte gehouden. Inmiddels het koffiezetapparaat in gebruik. Mooie actie van de koffiecups voor leuk bedrag.

Amicaal

Heel fijn hoe er met je om gegaan word. Gewoon lekker simpel alsof je tegen een vriend praat. Fijn om op deze manier geholpen te worden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd goed als ik bij Coolblue bestel.

Top!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Bestelling op tijd geleverd en lag klaar in de winkel volgens afspraak.

Tevreden over interactie met de website over de bestelling. Volgens bevestiging optijd geleverd in de winkel zoals beloofd

Weena 64

3012 CN Rotterdam