Lekker compact extra geheugen

Voordelig en super compact. Meteen in gebruik genomen. Super oplossing voor opslag van mijn foto’s

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik ben blij dat ik mijn product z.s.m geleverd heb gekregen! Zeer tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel en naar verwachting geleverd

Ik heb niks te klagen

supersnel geleverden prductprima

snel geleverd en vriendelijk, netjes een sms van te voren, Een superproduct

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen

Uitstekende service!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Bedrijf doet wat ze beloven, en een beetje meer. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling zonder dat het irritant wordt. Snel en correct.

Supersnel en compleet

Vandaag besteld en morgen geleverd. Klopt zeker. Via de mail keurig op de hoogte gehouden! Complimenten!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Betrouwbaar en toch snel.

Goede feedback na het plaatsen van de orders. Prima leverbetrouwbaarheid en goede en scherpe aanbiedingen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Super snelle levering. TOP

Laat in de middag besteld en de volgende dag al binnen. TOP

Betrouwbaar

Alle bestellingen worden op tijd geleverd zonder fouten

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en goed product

Halverwege de avond besteld, volgende morgen om 9 uur bezorgd! Speakers geven een goed geluid, zeker voor die prijs!

Fabeltastische service!!

Bezorgtijd exact zoals gemeld via mailbericht. Apparaat aangesloten en oude meegenomen zoals afgesproken. Helemaal blij met alle service ennnn fijne en vriendelijke medewerkers Coolblue!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee, alles top!

Aardige mensen goede service

Super snel

Super snel geleverd

super goed

Super goed

Snel geholpen

Bij een tweedekans product miste er wat reserveonderdelen, terwijl er was aangegeven dat ze er bij zouden zitten. Na een telefoontje werd er meteen excuses aangeboden en verschillende oplossingen. Uiteindelijk gekozen voor (extra) korting en geen vervangen product.

Coolblue kleurt groen

Na een wasmachine en een koelkast was de diepvries aan vervanging toe. De keuze is reuze en de service perfect. Van ons de groene kaart voor dit bedrijf.

Goed ontvangst

De product inleveren met uitstekende kwaliteit

Topservice!

Zonder problemen de zware wasmachine 3 hoog (zonder lift) gebracht en netjes aangesloten en uitleg. Vriendelijke jongens, topservice! Ook heldere en duidelijke communicatie van Coolblue, hele positieve ervaring, aanrader!

Hele.aal goed

Snelle bezorging goede kwaliteit.

Supersnelle levering!!

Dat is pas fijn online zaken doen. Geweldig!!

Positief! En goede hulp geboden

De koelkast was volgens de bezorgdienst te groot om te tillen. Helaas hierdoor ook jiet geprobeerd. De oplossing om het apparaat weer mee te nemen was erg fijn.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke site, snel geleverd en goede prijs

Duidelijke site; kan makkelijk vinden wat ik zoek Snel geleverd; dag na bestelling begin middag in huis Goede prijs; (oplader die ik kocht is) goedkoper dan op vergelijkbare sites

Snel en compleet

Coolblue; snel, netjes en alles compleet.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Eigenlijk te mooi om waar te zijn

Samsung SSD 1tb voor 42 euro inclusief verzending en de dag erop netjes bezorgd. Echt top.

Weena 64

3012 CN Rotterdam