Goed en snel.

Het pakket was snel geleverd. Het product was ook goed, niks mis mee.

Geweldig!

Ik zit dus in sri lanka… helemaal vergeten dat mijn vriendin jarig is op de dag dat we terug komen typisch weer natuurlijk… maaar daar stond beste vriend coolblue ok voor haar een geweldig verjaardags cadeau te organiseren die vervolgens ook nog perfect op tijd bij mijn schoonouders geleverd word! Dus in een woord saviours!!!

Prima product

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Ruime keuze, goede prijzen, duidelijke communicatie, prima service en vriendelijke enthousiaste medewerkers!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee, zeer tevreden!

DRAMA

Wel iets bestellen, niets geleverd krijgen, klantenservice contacteren die alles zou regelen, nog steeds niets bezorgd, geen communicatie en geen product. Een schande.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Terugbetalen van mijn geld

Topper

Goed, snelle service, zeker een aanrader

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snel en uiterst vriendelijk geholpen

Ik heb online een GSM inclusief hoesje en screenprotector besteld, deze was op voorraad in de desbetreffende winkel cq. afhaallocatie. Na een uur ben ik daar naar toe gegaan en werd direct aangemeld, er waren enkele wachtenden voor mij wat op zich geen probleem was. Daarna adequaat geholpen door een medewerker. De screensaver is op mijn verzoek in de winkel, gratis, op de GSM gezet. Na ongeveer een kwartiertje de zaak weer verlaten. Al met al heel vriendelijk personeel en een fijne sfeer in de winkel op de Aalsterweg in Eindhoven.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Maandag besteld dinsdag had ik het al in huis. Uitstekende dienst . Vriendelijke bezorger.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering van het product!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snelle service. Vriendelijke klanten service helpen je snel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Leuke en sociale bedrijf waar je je zelf kan vinden

Coolblue is een sociale bedrijf waar je persoonlijk wordt aangesproken kan worden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering, goede site.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Verwacht niet teveel service bij problemen

Als alles goed gaat en er gaat niks mis met je product dan is het prima. Ik kocht echter een chromebook die gelijk een mankement vertoonde. Dan krijg je gratis reparatie, moet je wel een paar weken zonder, kan gebeuren. Maar binnen enkele weken weer hetzelfde defect! Dan zou ik toch verwachten dat ik een nieuw exemplaar krijg met excuses voor de problemen. Maar helaas, nog een keer raepareren is de enige mogelijkheid :(

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zorg voor betere service als de klant niet krijgt wat hij wel zou mogen verwachten.

Fijne bezorging!

Op tijd geleverd. Aardige en behulpzame bezorgers die zelf vroegen of ze de oude oven mee moesten nemen.

Heel tevreden

Bestellen ging snel en was heel duidelijk. De humor op de site kan ik zeker waarderen. Levering was snel en communicatie daarover helder en punctueel,

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Uitstekende site, snelle levering, goede communicatie

Fijne overzichtelijke site, makkelijk te bestellen geen zorgen wordt altijd geleverd zoals afgesproken

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering, duidelijk uitleg en een goede klantenservice. Daarnaast gaat het retourneren van producten ook erg gemakkelijk. Al met al dus een super klantgerichte organisatie!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee, gewoon zo doorgaan

Geleverd zoals gezegd

Klinkt heel eenvoudig, SSD besteld voor een nette prijs en de dag erna thuis geleverd zoals geadverteerd op de website. Heel saai eigenlijk maar met de bezorgdiensten tegenwoordig is op tijd leveren al bijzonder :P

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

goede service van de helpdesk bij problemen

De soepelheid én snelheid van de helpdesk bij het oplossen van mijn probleem is uit de kunst.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? als het tijdstip van afleveren (dat per mail is doorgegeven) niet gehaald wordt, laat dat dan ook even weten. De bezorger was bij mij zeren 1,5 uur later dan was gemeld

Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden.

Altijd goed!

Goede service en snelle levering. Ook goede product uitleg en vergelijking.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima website, veel keus voor goede prijs en supersnelle levering

Door mijn vorige goede ervaring met Coolblue, heb ik weer gekozen voor dit bedrijf om een Blender aan te schaffen. Heel veel keus en voor een prima prijs! En idd s'avonds besteld volgende dag thuis! Ook volgde een mail met gebruikers tips, echt handig!

Keurige levering

Tot nu toe werkt de senseo naar behoren. Met vriendelijke groeten Marion Saleh

Prima product.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue is gewoon de beste!!

Ik bestel bijna altijd bij Coolblue, omdat alles gewoon prettig gaat, bestelde artikelen snel in huis. Fijne klantenservice! Kortom Coolblue is de beste.

Weena 64

3012 CN Rotterdam