Supersnelle levering!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Scherpe prijs en betrouwbare levering.

Mijn ervaringen met Coolblue zijn tot op heden uitstekend. Doorgaans biedt Coolblue zijn goederen aan voor een scherpe prijs, zeker vergeleken met de concurrentie die ook webwinkels hebben. Daarnaast is de levering van de goederen vrijwel altijd de volgende dag en met een persoonlijke glimlach aan de deur.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Op de site goede informatie om een keuze te maken. De laptop opgehaald in de winkel. Snel en vriendelijk!

Zie boven

Snel en communicatief goed

Een IPhone en hoesje besteld. Werd zelfs op zondag geleverd (milieuvriendelijk op de fiets) en communicatie over bezorgmoment erg goed. Hoefde gelukkig niet uren te wachten op bezorger.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Precies zoals we het graag wilden. Hele goede en nette bezorgers

:ie vorige

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Ik kreeg goeie uitleg. Goeie service!

Ik had hulp nodig omdat ik een beetje aan het stressen was maar alles is goed gekomen en ben goed geholpen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

De bestelling werd netjes op tijd bezorgd. 's ochtends een mailtje hoe laatver bezorgd zou worden. 30 minuten vantevoren nog een sms berichtje en 10 minuten vantevoren een telefoontje dat de bezorger eraan kwam. De bestelling, een vrieskastje netjes op de plek waterpas gezet en aangesloten. Super service, alles voor een glimlach.

Super geregeld

Coolblue altijd goed

Erg blij met coolblue. Snelle levering. Duidelijke communicatie en in mijn geval ook nog eens een goede prijs :-)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Prijs kan soms scherper

Goede winkel

Goede winkel snelle verzorging en goede prijzen ook goede klantenservice

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Een uitstekend bedrijf Coolbleu.

Coolblue is een betrouwbaar bedrijf die zijn afspraken en leveringen nakomt.

Snel en duurzaam

Fijn dat een snelle levering zelfs op zondag kan met een fietskoerier.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ik zou een bericht een half voor levertijd ontvangen, maar dat is niet gekomen.

Tevreden

Heel tevreden, snel besteld volgende dag bezorgd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Eerder een tijdvak van levering doorgeven

Zo moet het…

Alles op tijd, perfecte service, probleem = service desk bellen = opgelost

Alles volgens afspraak afgehandeld

Een heel goede service.

Plezierige behandeling en service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Al lang niet meer de goedkoopste

Was Coolblue in het verleden steevast een van de goedkoopste aanbieders, nu rest de vlotte, nette levering en goede service. Kortom prima shop maar je betaalt er tegenwoordig ook voor.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Blijf op het prijsniveau letten

Heel fijn

Ik heb zakelijk een bestelling gedaan die ik op korte termijn nodig had en op zondag hebben ze zelfs kunnen leveren

perfecte service

onze wasmachine was defect. we vonden een nooie aeg bij coolblue en deze werk ook nog eens gratis op zondag geleverd. tijd klopte precies en werd nog gebeld door de bezorger ook! zeer tervreden

Super aardige service!

Aardig

Altijd snelle levering

Fijn dat je bestelde product bij Coolblue altijd snel geleverd wordt, zelfs op zondag. Er is een ruim assortiment en ik vertrouw vaak op Coolblue’s keuze. Een hele fijne webwinkel!

Waardeloze tent

Vrijdags bestelling gedaan... Zou zondags bezorgd worden... Nu dinsdag nog niks in huis waardoor ik al 2 dagen niet kan werken voor opdrachtgever! Klantenservice helpt je niet en klachtenmail wordt niet op gereageerd!!!! Dit nooit meer!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Snellere klachtenafhandeling en serieuze oplossingen

Prima service en levering op de afgesproken tijd.

Bij Coolblue weet je dat het goed zit.

Altijd goed

Bestellingen en prijs is gewoon altijd goed. Plus snelle levering.

Weena 64

3012 CN Rotterdam