Goeie service en lekker snel

Snel en goede produckten

Goede voorraad snel in huis

Snel geleverd goed product

Donderdag besteld vrijdag ochtend in huis.

snel geleverd

Ik had iets snel nodig en het was de volgende dag geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel besteld, snel geleverd, en ook nog eens stipt op het uur.

Heel fijn dat Coolblue via een fietsbezorger in de binnenstad bezorgt, dat zouden meer moeten doen. Ook heel goed is dat de tijdspanne per bericht steeds nauwkeuriger wordt, tot op een kwartier toe als de bezorger er bijna is. Goeie klantenservice ook, stuk beter dan die van andere webwinkels.

Levering vertraagd.

Bestelling vrijdag (voor 12.00 uur) zou zaterdag geleverd worden, na 15.00 op te halen. Nog steeds niet beschikbaar, wordt waarschijnlijk dinsdag. Niet blij mee, is al de tweede keer dat een levering fout loopt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Levertijden nakomen.

Klantvriendelijkheid is top

Eindelijk weer eens een winkel die klantvriendelijkheic hoog in het vaandel heeft staan. Van het gratis bakje koffie tot hulp bij overzetten accounts op nieuwe telefoon. Helemaal top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Topprijs en toplevering

Snelle levering volgens afspraak; goed verpakt en slimme digitale ondersteuning door link naar juiste gebruiksaanwijzing.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Door de goede en volledige product informatie mijn zaagmachine gekocht bij Coolblue

Het blijven moeilijke keuzes. Welke zaagmachine moet ik nu kopen? Gelukkig biedt coolblue veel informatie om deze keuze goed te kunnen maken. En de prijs/prestatie is ook goed.

fijne winkel

hele fijne winkel met de beste service ever TOP

Top!!

Makkelijke website, producten goed te vergelijken en snelle levering!

Geweldige service!

Snelle levering!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Een dag na het bestellen, kreeg ik het product binnen

Zuper

Het is perfect aan gekomen zuper product

Geweldig!

Geweldige service! Besteld en volgende dag gelijk in huis! Producten zijn ook perfect (zoals beschreven). :)

altijd snel en makkelijk

Goed ervaring, snelle bezorging en laagste prijs.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en prima prijzen

Perfect!

Top-levering, mooi product!

Het was makkelijk om het product uit te zoeken, vergelijken was makkelijk en bezorging was werkelijk top! Het oude apparaat werd ook gelijk meegenomen.

Super service!

Producten van Coolblue zijn altijd goede kwaliteit. Ook de klantenservice is uitzonderlijk goed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

goed product en snelle levering

Speakers voor de pc gekocht. Snel gevonden en snel geleverd. Product is zoals beschreven.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed product en snelle levering

Coolblue heeft een uitstekende klantgerichte benadering! Coolblue levert snel, betrouwbaar en op tijd. Verder heeft Coolblue een mooi assortiment! Zeer tevreden dus!

Ik wil die 100 euro wel

Review is zinloos. Ben review moe voor al die luie marketingmensen die om ieder scheet om een mening vragen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Marketing budget halveren

Mijn favoriete webwinkel voor electronica

Het is gewoon altijd goed geregeld bij Coolblue: makkelijk producten vergelijken, duidelijke berichten over de bezorging, handleidingen goed terug te vinden en scherpe prijs.

Weena 64

3012 CN Rotterdam