De beste

Mijn vaste winkel voor alles met een stekker en wat daarbij hoort.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verzending naar ons huis op Terschelling is vreselijk. Dat doen we dus niet meer.

het is wel heel goed en servicegericht!

Erg tevreden

Afspraak is afspraak

Op de site schrijft Coolblue 's avonds voor 23.59 besteld de volgende dag bezorgt en het is echt waar. Veel andere webshops zeggen hetzelfde maar vaak wordt de belofte niet waar gemaakt, Coolblue doet het wel, zeer goed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Groot assortiment en snelle levering

Altijd snelle levering en snel met nieuwe producten

Persoonlijk en snel

De ervaring was persoonlijk en ik had snel mijn product. Erg fijn!

Gewoon goed geregeld

Had voor een aantal telefoons wat hoesjes nodig. Omdat ik toch langs kom als ik richting huis ga heb ik ze opgehaald. Zoals altijd ben ik buitengewoon snel en vriendelijk geholpen. Kom hier dus graag en vaker.

SUPER

Tegen de avond een bestelling geplaatst, de volgende door PostNL keurig bezorgd !!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue doet gewoon wat ze beloven

Goede informatie op de site, mooi producten bestellen en de volgende dag in huis. Ook al eens garantie aan moeten vragen. Zelfde verhaal, geen gezeur, wordt binnen no-time opgelost.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

In het bestelproces heb ik tevergeefs geprobeerd de bedrijfsnaam op de factuur te wijzigen.

Nadat ik in het bestelscherm de bedrijfsnaam had aangepast ontving ik toch een factuur met de oorspronkelijke bedrijfsnaam zoals die bij jullie in het systeem staat. De wijziging werd dus niet doorgevoerd. Dit verzorgt meerwerk in mijn administratie. Het afwerken van de bestelling gaat verder wel goed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Check op werking wijzigen account gegegevens in jullie site

Geweldige service

Wij wilden dit product al een hele poos hebben en nu was het heel mooi geprijsd. Direct besteld en de volgende dag al in huis. Inmiddels buiten opgesteld en binnenkort fijn uitproberen. Bedankt voor de goede service.

Snelle levering.

Ben geweldig tevreden met mijn geluidsboxen van sonos.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Volledig assortiment, voordelig en snel geleverd. Top!

Alles wat voor mij belangrijk is bij het kiezen voor een product, was aanwezig. Ruime keuze, één van de goedkoopste alternatieven en zeer snel geleverd. Heel fijn!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

snelle levering en goede service

meestal altijd binnen 1 dag geleverd top service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Beste webwinkel

Grote keuze beste prijs en snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles netjes volgens afspraak afgewerkt.

Alle bestellingen die ik heb gedaan zijn steeds correct afgewerkt .

• Heb je nog tips of verbeterpunten? GEEN VERBETERPUNTEN

Mijn paketjes zijn snel binnen en de website is ook makkelijk te begrijpen Ik vind het een goeie site om mijn apperaten te kopen en meestal is het ook voordeliger dan andere websites

Verkeerd artikel bezorgd

Moeilijk contact te krijgen . 2 artikelen waren oké, 1 verkeerd artikel. Wilde 1 terugsturen en telefonisch uitleggen. Bleek niet mogelijk. Alles maar teruggestuurd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Alles is weer teruggestuurd. Service is prima

Net iets meer dan een onbezorgde ervaring

Mijn ervaring met Coolblue is dat ze doen wat je verwacht, maar dan net ietsje meer. Door bijvoorbeeld slimme tips te geven over je product terwijl je wacht op de bezorging. Dit zorgt ervoor dat ik meestal eerst kijk of Coolblue een product verkoopt voordat ik op Google ga zoeken

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke site en snelle bezorging

Overzichtelijke site, ik vond snel wat ik zocht en kon de watch ook vergelijken met soortgelijke watches. De prijs was veruit de beste, dus was de keuze makkelijk. Product werd de volgende dag al bezorgd. Er volgde nog een mail met gebruikerstips, erg handig. Zeer tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Vriendelijk

Aardig geholpen

Altijd super service!

Snelle levering, super service, leuke medewerkers!

Weer supersnelle levering!!

Bestelde oortjes zeer snel conform afspraak ontvangen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Netjes gebracht op de fiets

Vrolijke meid die het kwam bezorgen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Houden zo

Perfect service

Goede bezorging met een glimlach!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service Vriendelijke medewerkers hebben veel geduld met uitleg Altijd een goede ervaring !!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Weena 64