Dikke prima!

Horloge gekocht in Nijmegen. Prima en netjes geholpen!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Een makkelijker systeem om cadeau bonnen te scannen. Elk nummer intypen is tijdrovend. En die tijd kun je beter aan andere klanten besteden. ( scheelt weer koffie…)

Geweldig.

Het bestellen ging heel duidelijk. Daarna vlotte en zeer correcte aflevering en installatie van onze nieuwe wascombinatie.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee hoor. Allemaal perfect.

Zoals het hoort

Goede communicatie vlotte afhandeling En komt afspraken na

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bestelling: Bestelling ging zeer makkelijk en vlot. Bezorging: De bezorging ga ook zeer vlot binnen een dag binnen met een goede verpakking van het product. Product teruggestuurd: Helaas beviel het product niet en voldeed niet aan mijn wensen, ook via de Cool Blue site zeer makkelijk het product weer teruggestuurd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nog geen

AlleS als beloofd en verwacht

Snel geleverd, goed product,

Prima webshop, al jaren

De site is natuurlijk perfect om snel (vergelijkende) informatie in te winnen over het product dat je wilt gaan kopen. Ook de lokale vestigingen zijn een pré waardoor je toch op de traditionele manier informatie kunt inwinnen wanneer je daar prijs op stelt. Het belangrijkste vind ik echter de klantvriendelijkheid en de coulante en probleemloze afwikkeling van garantieaspecten. Die is echt prima, zonder gezeur, en zelfs met de mogelijkheid om een product waar je niet tevreden mee bent (onze espressomachine ging 2x stuk) om te ruilen tegen iets beters.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super goede service. Daar kun je van opaan. TOPPY...

Top winkel

Echte aanrader

Blij met coolblue

Positieve ervaring met coolblue

Is prima

Is prima

Top service en advies

Wasmachine en droger laten installeren door CoolBlue. Snelle levering en vakkundige installatie. Verder nog goed advies gekregen over onderhoud.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en goede aftersales

Makkelijk bestellen. Had een koffer gekocht. Kreeg direct na levering een mail met extra info over het instellen van het slot, onderhoudstips en meer. Dit ervaar ik als heel positief.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede vergelijking kunnen maken met onderbouwd advies. Snelle levering en tevreden over het product.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering in de winkel

Na bestellen heb ik mijn telefoon snel kunnen afhalen in de winkel. Ook bij defecte/garantie aan een smartphone komt Coolblue met een goede oplossing

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

In één woord: uitstekend!

Een kei bedrijf!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Stipt en goede instructies per mail

Levering volgens afspraak en mailtje met gebruiksinstructies

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Levering zoals altijd TOP.

Levering zoals altijd TOP.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Een dag later dan gepland, maar het is verder correct verlopen. Met dank R. Reitsma

Handige filters, levertijden duidelijk

De aanschaf van een paar producten had ik zo voor elkaar. Bestelling gemaakt, volgende dag geleverd. Top.

Werkt zoals het hoort

Dit bedrijf doet wat het moet doen, snelle levering en bij problemen zijn ze goed bereikbaar en lossen eventuele problemen goed op.

Altijd goed voor elkaar!

Niet de eerste en niet de laatste keer. Prima voor elkaar.

Prima alles goed

Ja ik bestel vaker bij jullie

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en goede service!

Snelle levering en goede service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Betrouwbaar in aflever datum en tijdstip.

Prettig als aflevermoment ook wordt waargemaakt.

Weena 64

3012 CN Rotterdam