Super super goed

Netjes afgeleverd, netjes in de afspraak gekomen, Netjes op tijd gekomen hoe was in email door geven,goed services en goede communicatie met medewerkers en informatie. TOP WAARDE KWALITEIT.WE ZIJN ER BLIJ MEE.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee.

Goeie en snelle levering

Top kwaliteit en levering is prima in orde Vriendelijke jongens ook

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Alles perfect geregeld.

Bestelling zoals verwacht en bezorging zeer snel. Alles is tot in de puntjes goed geregeld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Uitstekende service en correcte bezorging

Top ervaring

Net personeel Goede organisatie Accuraat

Goed verlopen

Het proces is goed verlopen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? De prijs is over het algemeen hoger dan de andere aanbieders

Veel keuze, goede prijs, goede service

Veel keuze, goede prijs, goede service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en goed advies op de site

Onze eigen goedkope weegschaal defect snel een nieuwe nodig. En dan op coolbleu een goed advies en mooi product de volgende dag geleverd door coolbleu.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

De bestelling was snel geleverd en geinstalleerd!

Positief, overzichtelijke website en informatie over de producten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Een top bedrijf, dat doet wat het beloofd. Wij hebben meerdere hele goede ervaringen met Coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Als her ijzer heet genoeg is.. Coolblue

Zodra je besloten hebt iets te willen aanschaffen is het ijzer heet genoeg om het te smeden. Coolblue pakt hier door en het verlangen naar iets wordt binnen no time gevoed. Heerlijk en betrouwbaar. Daarom koop ik bij Coolblue. “Coolblue wat je zegt moet je doen”

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee de order begeleiding en levering zijn smetteloos iedere keer weer. Lastig he als er geen verbeter punten zijn.

Fijn, makkelijk en snel!

Daarnaast werd ik goed op de hoogte gehouden hoe laat de fietsbezorger zou arriveren

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

alles goed wat coolblue doet.

prima bedrijf.

Uitmuntend

Goede uitleg via de site over het product wat je zoekt, prijs/kwaliteit is gemiddeld, en beloofd is beloofd niet op voorraad een dag later op te halen in de winkel, en geven je daar ook nog advies over het product, dus echt gewoon goede service en geen minpunt te bedenken

Topservice en goede prijs

Coolblue geeft goed advies en denkt altijd met je mee. Ik vind soms wel dat het ophalen van bestellingen simpeler en sneller mag maar verder ben ik super tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie mijn review

Bestelling snel uitgevoerd

Alles prima , Produkt volgend omschrijving snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kleinere verpakking geen lucht transporteren als iets niet vast verpakt is dan gaat het storen

Rappido!!!

Zo snel mijn item in huis!!

Altijd goed

Prima, altijd op tijd en beloofde zaken komt men altijd na

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Blijf bij jezelf

Alles staat duidelijk vermeld op de site van Coolblue en de bestelling is snel en zeer goed geleverd met de bakfiets was een klein pakketje

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Product snel bezorgt en werkt uitstekend

Product volgende Dag bezorgd. Kreeg email met handige tips over het overzetten van bestanden en apps van oude telefoon naar de nieuwe. Erg makkelijk. Blij met de service en bij met het product. Lekker snel. Aan de grote kant. Dat heeft voor en nadelen. Battery gaat lang mee ivt zijn/haar voorganger.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bijzonder prettig om bij jullie te bestellen

Zoals altijd keurig op de afgesproken datum en tijd bezorgt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet nodig.

Zeer snel en correct

Oude oven meegenomen en nette bezorgers

Gewoon prima

Goed op de hoogte gehouden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Post nl was niet prima

Super snelle levering en aardige/vrolijke bezorger.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue is betrouwbaar, uitermate klantgericht en levert een goede service!

Mijn aankoop bij Coolblue was in 2008, toen al was de service en productkennis heel goed. Inmiddels 15 jaar later heb ik verschillende aankopen gedaan en keer ik telkens weer terug naar Coolblue. De service en productkennis is onveranderd goed en daarbij is Coolblue het klantvriendelijkste bedrijf dat ik ken. Het personeel heeft kennis van zaken, is super behulpzaam en zeer vriendelijk. Misschien is Coolblue soms niet de allergoedkoopste, hoewel ze ook zeer scherpe aanbiedingen hebben, maar ik vindt nergens anders de service die Coolblue levert.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga vooral zo door, een tevreden klant is een klant voor het leven en ook voor de generaties erna.

Weena 64

3012 CN Rotterdam