Hartstikke blij met CoolBlue

Heerlijk, op zaterdagavond iets bestellen en dan op zondag geleverd. Magnifiek ! Goede service van CoolBlue.

Geweldige customer service

Met elke bestelling binnen Coolblue hoef ik mij nooit zorgen te maken of er iets fout gaat, want gaat er iets fout dan zit het Coolblue team altijd er direct bovenop

Prima snel geleverd

Op zaterdag ging onze contactgrill kapot die avond een nieuwe besteld en zondag al weer geleverd.

goed en snelle levering

bestelproces gemakkelijk en snelle levering

Super service

Niets op aan te merken kom grasg terug.

Snel en goedkoop

Supersnel bezorgd met een van de goedkoopste prijzen op de markt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed geregeld van begin tot eind

goed zoeken op de web side ,snelle afhandeling met betalen , goede informatie bezorging .Bezorgster heeft contact op genomen om dat google maps de locatie niet duidelijk door gaf. zeer attent ! We hebben de jarige erg blij gemaakt met het cadeau .

cool! meteen bezorgd

snelle service, goede voorlichting

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geweldige winkelketen en zeer vriendelijk en meedenkend personeel.

Je doet een bestelling. Binnen de kortste keren heb je het in huis. Altijd vriendelijkheid van het personeel met een gepaste humor, dát alleen al doet veel. Het is en blijft mijn topwinkel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Misschien eigen service monteurs?

Ik Kom Naar Deze Winkel Voor Apparatuur

Geen idee

Snel en keurig thuisbezorgd

Goede inhoudelijke info via de app wat ik kon verwachten. Afrekenen ging supersnel en werd keurig netjes op de hoogte gehouden met updates over mijn pakket. Al met al een zeer goede ervaring.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fantastisch snel bezorgd, kom zeker terug!

Ik vond het erg fijn dat ik het de volgende dag meteen in huis kreeg. Snelle levering uitstekende service. Een ontzettende aanrader

• Heb je nog tips of verbeterpunten? De PostNL bezorgtijden waren nog een beetje onduidelijk

De snelheid qua levering plaatsen en aansluiten top

Goede service en supersnel snel geleverd (binnen 1 dag) en geplaatst. De medewerker waren snel met het tillen naar de 2e verdieping en meenemen van mijn oude wasmachine. De snelheid service en vriendelijkheid dikke 10 punten. Mijn coolblue wasmachine doet zn ding topproduct.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Alles was zeer strak en goed gepland

perfecte vlotte baan

perfecte vlotte baan

Nvt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service en vriendelijke bezorgers

Overzichtelijk en al veel goede ervaringen gehad.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goede en snelle afhandeling van een bestelling

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service van afleveren.

Duidelijke communicatie over moment van aflevering. Erg prettig. Vriendelijke medewerker met uitleg over omruilgarantie en fabrieksgarantie. Oude tv keurig meegenomen.

Snelle levering goed product

Ik ben erg content met mijn aankoop. De snelle levering is bovendien erg prettig

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Dag erna geleverd, goede service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super goede service en snel bezorgt

Product besteld en de volgende ochtend in huis, top service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Voor het specifieke product was geen video over het gebruik en het bijbehorende programma

Volgende dag al bezorgd en ook nog eens veel cupjes erbij voor 5,-.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Prachtig

Simpel in te bouwen Goed ontvangst

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere beschrijving aansluiten antenne op de auto ruit

Prima service en snelle levering

Zoals altijd gaat de aankoop makkelijk en wordt er echt snel bezorgd

Altijd blij met een ‘tweede kansje’ van Coolblue

Altijd blij dat er weer een tweede kansje beschikbaar was bij Coolblue. Er zat welgeteld 1 klein krasje op de zijkant. Apparaat (Airfryer Combi 7000 Series XXL) verder in keurige staat. Samen voor een duurzame wereld! Bedankt Coolblue, ik raad jullie absoluut aan. Wederom een goeie ervaring dus dat met die ‘lach’ zit goed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Weena 64