Snelle levering, werkt goed

Fantastische service

Vriendelijk geholpen in de winkel, ontzettend snelle en zoek vriendelijke site, plus geleverd binnen een dag! Erg tevreden met de aankoop en voorwaarden van Coolblue

Betrouwbaar en snel geleverd

Snel geleverd en mooi apparaat

Naar verwachting

Snel geleverd en voor een goede prijs.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Denk eens aan een loyaliteitsprogramma

Werkt volgens afspraak

Gewoon prettig. Ze geven een tijd op wanneer ze er zijn en dan zijn ze er ook. Werkt goed

Snel

Netjes en op tijd afgeleverd.

Gewoon altijd goed

Mijn ervaringen zijn allemaal top.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vanaf bestelling tot en met levering was grandioos.

Goede prijs, vlotte levering

De levering was ook werkelijk op de opgegeven dag. Heel fijn.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heldere communicatie en afhandeling van de bestelling

Hartstikke goed zoals het hele proces verloopt en hoe helder de communicatie is.

snel en goed

besteld en snel binnen gekomen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijne winkel, met snelle en goede service.

Fijn dat je na je aankoop nog tips krijgt hoe je apparaat het beste te gebruiken.

Een uitstekende service

Mooie vriezer besteld. De andere dag al bezorgd. Vriendelijke en beleefde bezorgers. Echt geweldig!

Netjes zelfs op een adres dat niet 123 te bereiken valt

Excellent

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja zaken zoals miele was en drogers die miele zelf ook komt brengen en aansluiten. Geen extra vragen om ff machine aan te pluggen zekers bij besteding van 3500 euro

Super service

Snelle levering en echt top service

Snelle levering, goed product

De volgende dag was de usb stick al geleverd. Super snelle levering, goed product. Altijd goede ervaringen met Coolblue.

Vriendelijke en deskundig personeel

Snel en uitermate vriendelijk geholpen

Precies zoals het moet

Bestel regelmatig online, soms koop ik direct op locatie. Service is zeer goed, ze weten waar ze het over hebben, doen niet moeilijk en prijstechnisch vaak interessant. Kortom, zoals het moet!

Goed op tijd!

Gooie kwaliteit

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

De zekerheid dat je goed geholpen wordt

Ik koop bij coolblue omdat ik de zekerheid heb dat ik goed geholpen wordt bij een vraag of wanneer er iets stuk is. Met de duizenden webshops die er tegenwoordig zijn heb je die zekerheid niet altijd. Bij coolblue wel! Dat is veel waard.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk bestellen, voldoet aan onze verwachtingen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima, doen wat de klant nodig heeft...

Snel, correct, betrouwbaar en deugdelijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Probeer zendingen te combineren... scheelt veel verpakking en handling...

Het bestellen ging makkelijk, de levering was snel. Het product bleek echter niet kwalitatief te zijn (was ook goedkoop, dus had het moeten zien aankomen. Terug sturen en iets anders bestellen ging ook vlot.

Precies op aangekomen

Precies op tijd aangekomen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Goede service en e-mails

Goede website, makkelijk bestellen, makkelijk betalen, keuze voor bezorgadres en opgewekte en grappige teksten in de emails.

Weena 64

3012 CN Rotterdam