Snel en netjes

Goede snelle service goede prijs. En met een glimlach keurig op tijd!

Canon printer

Snel geleverd lang bezig geweest om hem aan de gang te krijgen veel moeten zoeken.

Goede surfes

Heb niks om optemerken als is goed een dikke 10

Heerlijk snel en vriendelijk

Super,

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Uitgebreide product-keuze, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en uitmuntende service!

Koop alles met een snoer/stekker of een accu tegenwoordiger bij CoolBlue: de keuze qua producten is uitgebreid, de prijzen zijn concurrerend en vooral de service is van uitmuntende kwaliteit! De bezorgers van CoolBlue zijn altijd vriendelijk en beleefd maar ook de riante “niet goed geld terug” garantie maakt mijn keuze voor CoolBlue een logische een vanzelfsprekende keuze. Top bedrijf!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Uitgebreid assortiment, goed advies en snelle bezorging

Perfect. Goede informatie op de website over smartwatches, uitgebreide reviews, uitgebreid assortiment en een snelle nette bezorging!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd snelle service, correcte afhandeling bij bezorging en vooral nette bezorgers daar kunnen andere postbezorgers nog een puntje aan zuigen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prettige service, efficient, vriendelijk. Na aankoop ook meteen een mailtje met handige en praktische tips. Een firma die zijn beloftes ook waarmaakt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Wat een toppertjes van bezorgers!

Beste Coolblue Wat een toppers van bezorgers kwamen Zaterdag mijn nieuwe TV bezorgen ! Het was zo warm en benauwd maar met een glimlach brachten zij onze TV, die netjes werd neergezet. Deze jonge mannen moeten jullie koesteren Coolblue. Verdienen een dikke pluim! Gr. Helga

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

17.30 uur besteld, de volgende dag om 12.15 uur bezorgd. Klasse.

Alles dik in orde. Beleefde en vriendelijke bezorger daarnaast; is toch visitekaartje.

Werkt naar behoren

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Te late bezorging en product defect

Heb een tweedekans product besteld afgelopen vrijdag (net op het randje), waardoor ik de bevestiging kreeg dag zaterdag de babyfoon bezorgd zou worden. Uiteindelijk heb ik maandagmiddag pas de babyfoon kunnen ophalen bij een PostNL punt (geen idee waarom, zijn met een New-Born constant thuis). Zondag hiervoor geprobeerd bij Coolblue melding te maken, maar nergens mogelijk Maandagmiddag pakket geopend en product blijkt niet te werken. Uiteindelijk weet ik dat Collblue niet het geheel te verwijten valt, maar de ervaring rondom deze aankoop is dus niet voldoende of goed geweest.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere controle op producten en ondersteuning bij geen (tijdige) bezorging

Prachtige digitale personenweegschaal

Mooi strak en kleurrijk design geweldige functies voor lifestyle change. Tot wel 200 kg geijkt! Functies app heel geavanceerd. Kortom top product. Stevigen mooie verpakking, snel bezorg en inderdaad alles voor een glimlach!

Snel, adequaat, prima prijs

Gewoon to the point, snel, eerlijk, duidelijk en prima prijzen. Daarnaast goede uitleg, prijsvergelijk en top 10 enzo

Prima geregeld

Snel geleverd, met handige instructies via mail

• Heb je nog tips of verbeterpunten? is prima allemaal

Krijg de glimlach niet meer van mijn gezicht.

Snelle betrouwbare levering! Daar kun je tenminste op bouwen. Heel blij met mijn nieuwe smartphone!

Goede en authentieke service

Coolblue is een hele fijne webwinkel, ik vind de website overzichtelijk en de klantencommunicatie is heel authentiek en origineel. Zoals de wachttherapie en tips voor je product achteraf :-) ik heb alleen wat moeilijkheden gehad met mijn factuur en dat is met de klantenservice wat stroef gegaan. Voor de rest alles top.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja, de klantenservice had wat meer gestructureerd met mijn verzoek om kunnen gaan. Het verkeerde adres stond op mijn factuur en ik heb de juiste nooit ontvangen (de tweede die verzonden was was ook verkeerd).

Uitstekende dienstverlening

Goede prijs Uitstekende best koop Uitstekende op tijd leveringen

Zeer snelle levering!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke website en snelle levering

Op zaterdag besteld en zondag al geleverd. Product vergelijk was eenvoudig en daardoor kon product snel besteld worden.

Snel en goed

Ereader is snel binnen, netjes verpakt, werkt uitstekend

heel goed

Snelle levering, zondagservice

Via Coolblue een netwerkadapter WiFi kaart gekocht voor mijn pc, de prijs was lager dan bij andere onlinewinkels. Daarbij kon Coolblue als enige het product gratis en snel leveren op de zondag. Zo kon ik alsnog online mijn opleiding volgen vanaf een ruimte waar geen dsl netwerkkabel aanwezig is. De vriendelijke bezorger kwam al begin van de middag op de aangegeven tijd, ik heb zelfs 15 min vtv een sms ontvangen dat de bezorger onderweg is. Product in perfecte staat ontvangen. Oftewel Top service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima oven maar matige bezorging en slecht ingepakt

Doorgaans is de service van Coolblue goed. Maar wij hebben een tweede kans oven besteld. Die hebben we niet laten inbouwen omdat achter de oven nog wat werkzaamheden plaats moesten vinden. Daardoor werd het pakket achter de voordeur gedumpt. Omdat er dan niemand langs kon, moesten we die verplaatsen. Omdat het een tweede kans oven was, was die waarschijnlijk opnieuw ingepakt. Bij oppakken verschoof de verpakking. De oven botste zachtjes tegen de muur met het handvat van de glazendeur. Toen barste de ovendeur. Schade ruim 243 euro. De oven kostte 309 euro. Daarnaast zijn de montageschroeven niet meegeleverd. Kortom ik ben niet echt blij met het inpakwerk van Coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Pak ook tweede kans producten goed in.

Weena 64

3012 CN Rotterdam