Goede uitleg, goede service

Snelle en correcte service

Zaterdag bestelling geplaatst en zondag in huis! Super service, maar niet alleen snel ook stevig en netjes verpakt. Goed bezig!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super assortiment en snelle levering.

Enorm assortiment en grote voorraad. Overzichtelijke website en snelle levering, Helemaal geweldig, dit bedrijf.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede prijs, snel geleverd!

Helaas was onze stoomgenerator “overleden”. Bij Coolblue snel een nieuwe besteld, en nog sneller geleverd! Top! De stapel strijkgoed is daardoor niet opgelopen!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen ga zo door

Goed geregeld

Iedere webshop zou het zo goed moeten regelen als Coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Doos buiten aan de voordeur gedropt

Mijn aanschaf had gestolen kunnen worden, terwijl er voldoende buren zijn om een pakketje in ontvangst te nemen. Ik had dit niet van CB verwacht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Even bij de buren bellen

altijd betrouwbaar en klantvriendelijk

Al diverse producten gekocht bij Coolblue. Altijd betrouwbaar in levering, klantvriendelijk bij vragen en opmerkingen.

Levering

Op zaterdagavond besteld en op zondagmiddag netjes geleverd. Dat had ik niet verwacht.

Snelle levering!

Telefoon besteld, en gelijk de volgende dag op kunnen halen in de store.

Duidelijke en nette afhandeling

Bestelde keurig geleverd op afgesproken voorwaarden

Zonnepanelen coolblue top!

Zonnepanelen van Coolblue Alles netjes volgens afspraak en werken perfect!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

ze blijven aan de lijn tot het opgelost is

Gewoon goed 1

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Prima en snelle levering!

Zaterdag deed onze stofzuiger het niet meer. Een dag later een mooie Miele in huis!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

geleverde tv en sonos werken goed, ben er blij mee.

tevreden met de geleverde tv en sonosbalk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? helaas werden de bestelde producten niet op dezelfde dag geleverd.

Zeer goed service en betrouwbaar

Coolblue heeft assortiment van hoge kwaliteit. De service en voorlichting is goed. De monteurs zijn vriendelijk en punktueel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen

Waar voor je geld

Online besteld en in de winkel opgehaald. Razendsnel, vriendelijk personeel en goede kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima winkel, ze houden zich aan afspraken

Prima winkel, de ene dag besteld, de andere dag in huis. Op de afgesproken tijd. Fijn personeel!

Makkelijk besteld

Fijn dat het op zondag geleverd kon worden. De snelle bezorging is voor mij ern reden om bij Coolblue te bestellen.

Prettige service

Bezorgers waren netjes en snel, en installeerden het prima!

De perfecte winkel

Veel informatie zonder naar een andere site te hoeven gaan. Snelle levering, goede producten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Iets beter kijken naar prijzen van andere websites

Ik ben vriendelijk, vakkundig en snel geholpen in de winkel in Utrecht, Top!

Mooie nieuwe winkel in Utrecht, goed en snel geholpen. Advies was goed en vakkundig. Helemaal goed!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Nette refurbished iphone voor een lage prijs

Na mindere ervaringen met andere aanbieders, nu al mijn tweede refurbished iphone gekocht via Coolblue. Jammer dat ik de telefoon eerst moest afrekenen voordat de telefoon uit de verpakking mocht. Dit was bij de aankoop van de eerdere refurbished iphone bij Coolblue geen probleem.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geef de klant de mogelijkheid om het toestel te bekijken voordat deze wordt afgerekend. Zeker wanneer het om een 'gebruikt' toestel gaat lijkt me dit niet meer dan normaal.

Willen steeds annuleren....

Voor 2359 besteld, morgen in huis. Wat een grap. Bleek 1 week, die morgen bellen ze dat ze niet komen. Vervolgens is alles weg, en krijg ik een dame aan de lijn die alleen maar wil annuleren. Kan ik nu een week op mij geld wachten om alsnog een bbq te bestellen. Knoeiers

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Afspraken maken die je nakomt

Coolblue altijd goed

Mijn ervaring met coolbleu is altijd oke. Altijd geleverd op de afgesproken leverrijd. Al veel besteld bij coolbleu. Ga zo doorr

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Hele goede service