Goede informatie, instructie filmpjes en snel geleverd!

Het product dat ik zocht werd snel geleverd en als extra service werden er nog tips nagestuurd over hoe mijn Smart home in te richten. Erg netjes en betrokken. Altijd een aanrader!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vermuizingen regel je bij Coolblue!

"Schat, ik voel geen klik meer." Je zult begrijpen dat ik me helemaal het apelazarus schrik toen mijn vriendin die woorden uitsprak. Met knikkende knieën liep ik naar de keuken waar ze gefrustreerd achter de laptop zat. Onderweg pakte ik al mijn telefoon om op Funda een alternatieve woonruimte te zoeken. In de keuken aangekomen herhaalde ze de zin: "Nee echt ik voel helemaal geen klik meer. Als ik op de linker muisknop druk..." Pfff daar kwam ik goed weg. Meteen nam ik haar plaats achter de computer in. Nadat ik zelf even de electronica gecheckt had ging ik al snel naar coolblue.nl. Want wat Funda is voor nieuwe huizen, is Coolblue voor nieuwe muizen. Gelukkig staat de markt voor muizen niet onder druk en kon ik zonder meer te bieden dan de vraagprijs tot aankoop overgaan. De volgende dag trok Ieniemienie (mijn vrouw wilde een kleinere muis) al bij ons in. En je raadt het al, de klik is helemaal terug! We zijn helemaal tevreden!

Geen Glimlach voor mij

Verzending is erg traag voor mijn product ik heb zondag besteld en het zou maandag aankomen. maar mijn bestelling blijft staan op "betaling gelukt" de volgende "fase" inpakken gebeurt helaas niet noch het verzenden. hoop dat ik ooit mijn product nog in huis krijg

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis van de website verwijderen

Het bestellen ging gemakkelijk en het verzenden ging vlot.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Tot nu toe bestellen en leveren geweldig.

Ik heb wel eens wat foutjes gemaakt in mijn bestellingen en ook coolblue zelf. Dit wel super opgelost en Coolblue mag ik dan ook wel een bedrijf noemen wat de klantenservice heeft aangeleerd ook te kijken naar de situatie of mogelijkheden voor of van de klant. Dit ervaar ik als super positief!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Blijf zo klantgericht dit is mijn keuze om terug te komen bij jullie.

Ze doen wat ze beloven.

Snel en makkelijk bestellen en leveren volgens afspraak, en dat alles met een scherpe prijs.

Superrr

Keurig op tijd geleverd zeer vriendelijk

Levering en product goed

Snel besteld en snel geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles voor een glimlach :-)

Perfect;-)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering na bestellen.

Nadat het product weer leverbaar was meteen besteld en vlot geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Alleen dat ik er extra voor thuis bleef en het pakketje in de brievenbus werd gedaan. Dat was iets minder. Misschien via e-mail laten weten of in de postnl app

Altijd snelle levering en prettige website

De website is overzichtelijk en bij veel dingen wordt je geholpen met je keuze. Verder is de keuze enorm en is de bestelling vaak al de volgende dag in huis!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering door behulpzame bezorger

Snelle levering, voor levering gebeld en bezorger hielp met sjouwen. Producten goed verpakt en duidelijke uitleg bij installatie.

Verzending is erg traag

Apparatuur zal best goed zijn en de beloftes ook want daar hebben wij nooit geen klachten over. Maar beloven van vandaag besteld en morgen in huis dat is een fabel. PostNL is niet meer zo snel tegenwoordig. Ik heb het vrijdag besteld en zou zaterdag aankomen. Maar hij staat na 2x uitstellen nu op dinsdag. Wij wachten af. Maar de slogan moet wel van de site vind ik of je moet zelf de bezorging regelen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beloft van site halen.

Goede service en vriendelijk personeel

Coolblue doet alles voor een glimlach en zo ervaar ik het ook. Van het weekend waren we in de winkel in Utrecht en toen werden we vriendelijk aangesproken en werd ons gevraagd of we ergens advies over wilden hebben. Dit wilden wij inderdaad en hebben wij ook gekregen. Absoluut niet het gevoel gehad dat ze ons iets wilden aansmeren. Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Snel

Was in de ochtend al bezorgd, de volgende dag. Nog nooit meegemaakt.

Overtreft mijn verwachtingen

Wat een fijne duidelijke site met goeie adviezen. Doordat er zo goed beschreven staat, ik had een krultang nodig, welk haartype bij welke krultang en krul hoort , heb ik een goeie keuze kunnen maken. Het product doet precies wat beschreven staat.

snelle bezorging

Beloofd is beloofd

Altijd precies op tijd geleverd

Snel bezorgd

Duidelijk bestelproces en een leuke cashback actie, en ook nog eens gratis en snel bezorgd

Snel en korrekt

We zijn het gewend van cool blue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Gemakkelijk te bestellen en vlot geleverd

Was gewoon op voorraad. Gemakkelijk te bestellen en vlot geleverd.

Goede producten en levering

Mijn ervaring is goed. Beschrijving bij een product is duidelijk en helder. Hierdoor is product precies wat ik verwacht. En dat ook nog eens snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Uitgebreid assortiment, duidelijke uitleg per product en óók nog de mogelijkheid om eea met elkaar te vergelijken! Daarnaast is de ontvangstdatum aan te passen, wat helemaal fijn is! Al met al dikke aanrader!

Helemaal goed!

Een prettig en snel contact met klantenservice medewerker, correct advies, prima product inderdaad de volgende dag geleverd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Weena 64