Supersnelle keurige afhandeling

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijne winkel, grote collectie en goede service

Coolblue is de winkel waar ik als eerste kijk of ze ‘het’ hebben. Meestal koop ik daar als ik het snel en zonder gedoe in huis wil hebben. Ook wel eens tweedekansjes gekocht, ook dat is zeer goed bevallen, klein krasje of alleen een kapotte doos. Helaas weinig échte aanbiedingen, weinig leuke kortingscodes en geen spaarsysteem of iets leuks voor vaste/goede klanten. Verder vaak zeer tevreden ook snel hulp bij vragen of problemen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Incentives voor goede klanten

Snelle levering en goede service

Mijn dochter had een TV beugel besteld voor een 46” TV. Echter bleek de Vesa maat niet de goede. Ik heb daarom direct, op mijn account, een andere besteld en mijn dochter heeft de verkeerde geretourneerd. Een dag later kreeg ik de goede beugel en zij bericht dat het geld teruggestort zou worden. Super goed geregeld! De TV hangt inmiddels ;-)

Levering is super

Voor 23:59 besteld is letterlijk de volgende dag in huis. Ik heb hier nog wel eens mijn twijfels over gehad. Maar niks is minder waar. Playstation 5 besteld voor 12 uur en de volgende werkdag voor 12 uur al binnen. Kan niks anders zeggen dan super service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Afterpay toevoegen

Snel en netjes bezorgd.

Doet wat het beloofd

Vandaag besteld morgen in huis. En zo is het. Snelle levering. Goed verpakt en netjes bezorgd. Ik ben fan :)

Goede service Snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geen gezeur, volgende dag aan de deur!

De tondeuse werkt top, het is net een compacte kant maaier voor de berm maar dan in mini formaat. Apparaat werkt zachtjes een eeuwigheid op 1 accu lading en komt met een arsenaal aan opzet stukken.

Super service

Tv op tijd aangeleveerd en heel goed monteerd. Prima uitleg

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Fijne en duidelijke ervaring.

Mijn product was duidelijk omschreven en voorzien van een heleboel foto's. Snelle en goede levering zelf een tijdsvlak kunnen kiezen voor bezorging. Ik zeg top! Ik ga zeker opnieuw bestellen.

Mooi op tijd

Aankoop savonds gedaan en binnen vierentwintig uur geleverd top!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke website. Snel geleverd.

De spullen die 8k bestelde zijn op de afgesproken dag aangekomen.

Goede, snelle service

:D !!!!!!

Besteld, betaald, bezorgd.

No nonsense met een snelle bezorging. Het mooie is dat Coolblue ook dingen uitlegt over verschillende producten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

goed, snel, volgens afspraak. Zoals altijd.

Bij coolblue heb ik tot nu toe alleen maar goede ervaringen. er wordt volgens afspraak geleverd. Op de site worden produkten helder besproken. Voldoende aanbod. Goede keuze.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering, netjes verpakt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle, duidelijke bezorging van bestelde producten.

Nooit problemen gehad met Coolblue. Snelle bezorging, duidelijke website en app.

alles prima geregeld

Keuring en snel geregeld, netjes binnen afgeleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Uitstekend bedrijf met snelle en goede service.

Coolblue geeft goede uitleg over hun producten en staat klaar om vragen te beantwoorden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service en snelle levering

Na telefonisch contact makkelijk keuze kunnen maken en direct besteld. Bezorging de volgende dag.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Product info iets overzichtelijker

Goede ervaring

Snel en correct

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kan niet beter

Je kan er altijd van op aan.

Keurig milieuvriendelijke op de fiets bezorgd. Chapeau Coolblue

Doen wat ze beloven

Prima. Goed en op tijd geinformeerd. Volgens afspraak afgeleverd eeeenn…. Oo de fiets. Top

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Ik krijg goede informatie het is niet te duur en je kunt makkelijk bestellen

Weena 64

3012 CN Rotterdam