Mijn ervaring is top! Alles wat ik bestelde kwam meteen en optijd binnen

vertrouwen bevestigd

Paniek omdat laptop niet wilde opladen, Info opgezocht op Coolblue site. Deze tips toegepast, uitkomst oplader kapot. Nieuwe besteld, tot zolang adem ingehouden, nieuwe lader aangesloten, euvel verholpen, uitgeademd pfffffff

goede service

Samsung koelkast gekocht netjes geleverd op de afgesproken tijd en op zijn plaats gezet op de plek waar ik hem wilde hebben de mensen die hem bezorgt hebben zijn vriendelijk en correct ga zeker nog eens een aankoop doen bij coolblue

gemakkelijk en correct

Duidelijke site, ruime keuze, product was ook nog op voorraad dus dat was boffen, aflevering probleemloos

TOP GEREGELD!

Keurig op tijd en van tevoren gebeld. Goede uitleg, keurige montage. Lekker bezig!

Altijd goed

Ik bestel graag bij Coolblue. De keuze is ruim voldoende. Er is bij veel artikelen een handige keuzehulp om een goede keuze te kunnen maken. Bestellen gaat snel en simpel. De levering is snel, doorgaans de volgende dag (tenzij de pakketdienst vertraging heeft). Dus ik ben zeer tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Perfect product, perfecte levering!

Uitstekend product, voldoet volledig aan de verwachtingen, vlot geleverd met uitstekende informatie over het tijdstip van levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

goeie kwaliteit prijs verhouding!

ik ben al heel wat jaren klant van Coolblue en krijg altijd goeie service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Leveren op tijd, installatie van wasmachines etc

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Focus nog meer op excellente service

Topproduct

Was snel en gemakkelijk Aan te sluiten en alles werkt naar behoren Wij zijn er heel erg blij mee

een andere stofzuigervaring!

Ik had al een Dyson stofzuiger, maar in een huis met 5 verdiepingen is het een heel gedoe op de trappen, de altijd te korte kabel etc. Stofzuigen kun je met deze stofzuiger bijna een prettige bezigheid noemen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Een handige opberger voor alle accessoires ontbreekt.

Helemaal geweldig

Ik heb vaker besteld bij Coolblue. Altijd vriendelijk en goed geregeld. Super snelle levering. Joy-con laatst besteld om 22:35 uur en de volgende dag om 11:00 uur binnen. Dus zal er zeker nog vaker gaan bestellen.

Prima geholpen!

In België ons laten adviseren over een headset. De verkoper vertelde al snel dat zij die niet fysiek op voorraad hebben, maar wilde ons alles vertellen en advies geven. Met het artikelnummer op zak konden we deze in nederland bestellen. Daarmee konden we ook via sponsorklik bestellen. Jammer voor België, en het doet bizar aan dat hetzelfde product hier 3 euro goedkoper is. Het enige jammere was dat hij geen link kon sturen, dat kon enkel naar Belgische email adressen. Maar goed, pen en papier zijn gelukkig nog geduldig!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zorgen dat je wel gemaild kunt krijgen vanuit Belgie naar Nederland

Het is altijd een feest

Het ging weer soepel, snel en duurzame bezorging!

Snel en belofte waargemaakt

Prima product maakt omschrijving waar!

Goed bedrijf

Besteld en de volgende dag in huis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering, ruime product keuze

Online bij Coolblue een printer besteld. Duidelijk productomschrijving Goede service. De printer bevalt tot nu toe goed Het mooie va Coolblue vind ik dat producten die door klanten retour worden gebracht als 2e kans met een korting worden aangeboden. Zo heb je als klant de keuze om een product te kopen wat niet door een ander is gebruikt of als je dat niet uitmaakt voor de korting van de 2e kans kunt kiezen.

Goede snelle vriendelijke service

De chauffeur nam zelfs mijn opruimspullen mee om te recyclen, zoals een schemerlamp, waterkoker, batterijen, kampen, etc. Top!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Top services en netjes optijd

Koelkast zou tussen 930 en 1030 en was er al om 09,25 uur helemaal top. Stond in e/mail dat ze zouden bellen kwartier van ter voren maar dat is niet gebeurd, maar dat maakt ook niet uit. Koelkast netjes op plek gezet.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bellen 15 min van te voren of uit e-mail halen

Snel en makkelijk

Bestellen via de site is super eenvoudig en de levering is keurig op tijd volgens afspraak

Uitstekende service zoals altijd

Snel, duidelijk en geweldig. Top bedrijf! Bedankt voor trouwe service

Alles weer super geregeld

Op tijd geleverd. Goed verpakt en previes wat is besteld. Dus weer een glimlach :-)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en duidelijke site

Zeer slecht.

Komen afspraken niet na. Vervolgens maken ze van hun probleem mijn probleem

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja kom afspraken na

No nonsens

Ik bestel, zij keveren vlot

Weena 64

3012 CN Rotterdam