fijne correcte levering!

snel besteld, snelle correcte communicatie, correcte aflevering. kortom fijne ervaring!

Hier word ik blij van

Ruim assortiment, snelle levering, goede informatievoorziening en zelfs extra tips na aanschaf. Helemaal top.

Klant op 1

Coolblue zet de klant echt op 1. Makkelijke app, goede site, fantastische communicatie en service. Kunnen veel andere bedrijven van leren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Kon meteen mijn schijf halen na aanschaf op de smartphone

Super snel

Savonds besteld, de volgende dag al binnen. Veel opties wat betreft levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snel, vakkundig en perfecte service

Keuze kunnen maken voor een WiFi mesh systeem op basis van duidelijke en vakkundige uitleg. Zeer tevreden op de snelle levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? houden zo

Mooie tweedekans koelkast kunnen verzilveren

Mooi een A-label koelkast kunnen scoren voor een C-label prijs. Het was een tweedekans, maar ook die kun je soms niet laten lopen. En omdat de kleur zilver ook OK is voor ons deze kans maar verzilverd. De zin op de website: morgen geleverd bleek in de praktijk overmorgen geleverd. Maar ach, dat mag de pret niet drukken. De vriendelijke bezorgers leverden de koelkast netjes en op tijd af. Vanaf nu houden wij niet alleen het hoofd koel!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Soms is morgen bezorgd dus overmorgen bezorgd. Maar daar raakten wij niet bezorgd van.

Een geweldige snelle NVMe en dat voor een mooie actie prijs

voor mijn is het een goed Upgrade voor mijn Dell Optiplex Micro.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles ging geweldig vanaf de bestelling tot en met de bezorging. Een kwartier voor bezorging een super vriendelijk telefoontje dat ze er aankwamen. Twee zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers die in korte tijd alles perfect voor elkaar hadden. Complimenten voor jongens!!! Hartelijke groet Rita Pol.

Goed bevallen.

Goed bevallen, alle bestellingen netjes op tijd ontvangen. Mooie website.

Snelle nette levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mooie refurbished telefoon, binnen een dag bezorgd

Tweede kansje besteld, schade amper waarneembaar en supersnel bezorgd. Complimenten!

Prima service!

Altijd op tijd en vriendelijk personeel!

Niks geen glimlach !

De bestelling liep goed en vlot maar iets wijzigen ( plaatsen apparaat) is niet gelukt doordat ik de klantenservice niet kon bereiken ( grote drukte ) Toen de bestelling geleverd werd , werd deze snel in de gang gezet en waren de bezorgers verdwenen . Niks apparaat op de plaats zetten of oud apparaat meenemen . Beetje jammer …

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie feedback

Alles top

Bij Coolblue is gewoon alles top, de artikelen zijn naar wens en de levering was razendsnel. Zo moet het. Erg bedankt Coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee, alles is gewoon goed

Topwinkel

Bestel al jaren bij Coolblue. Prijs is goed, levering eveneens. Als er achteraf iets is, wordt je door de klantenservice top behandeld. Zeer tevreden.

Fijne bezorging

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bezorgstatus en bezorgtijd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel bezorgd, goede communicatie over bezorgtijd en netjes geïnstalleerd.

Positief

15 minuten voor de bezorging van ons product werd ik gebeld door een goed gestemde, vriendelijke medewerker. Ik heb het contact als zeer positief ervaren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Tot nu altijd goede ervaringen gehad met coolblue

Je kan met vragen terecht. Iets wat helaas niet aan je verwachting voldoet kan je terug brengen zonder gedoe.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Weet eigelijk niet of jullie zelf ook reparaties aan huis doen. Bv bij problemen met een wasmachine of zo

Super service.

Ik werd netjes gebeld en de heren stonden al te wachten. Keurig boven gebracht en spontane mannen. Product helemaal oké!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

goede prijs en snelle bezorging

Was op zoek naar een TP link high gain wireless USB adapter. Bij Coolblue was ik het meest voordelig uit. Gratis bezorgd en inderdaad een ruime glimlach van de fietsbezorger.

Prettige ontvangst en afhandeling

Werd keurig ontvangen door een vriendelijke medewerker die mijn bestelling voor mij heeft aangemeld. Na een zeer korte wachttijd werd ik door een wederom vriendelijke medewerker geholpen met mijn bestelling. Niks op aan te merken en inderdaad "alles voor een glimlach".

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

In het algemeen, bevalt wel

Best blij met Coolblue. Ook vind ik de hoeveelheid technische documentatie op hun website heel nuttig. Maar jammer dat ze geen American Express credit cards accepteren; van zo'n groot merk verwacht jij dat wel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? AmEx accepteren.

Deel van de bestelling ontvangen

Ik bestel twee Gardena producten die duidelijk bij elkaar horen. Het één werkt niet zonder het ander, maar ik krijg er maar één uitgeleverd. Nu komt er waarschijnlijk een nalevering, extra kosten, extra transport. Niet goed voor de kosten, niet goed voor het milieu

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zorg dat de levering compleet is voor dat je hem verstuurd

Weena 64

3012 CN Rotterdam