enthousiast, vriendelijk en goed product

De site van coolblue is heel overzichtelijk en inzichtelijk. De reviews zijn behulpzaam bij het maken van een keuze. De prijs is marktconform. Soms zou ik wat meer acties wensen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? meer kortingacties

De bestelling is precies op de afgesprokentijd geleverd en ook aangesloten zoals afgesproken. Ook de oude wasmachine is meegegaan met de chauffeur.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Top afhandeling en duidelijke communicatie

Zoals verwacht en van de vele andere ervaringen gewoon TOP

Duidelijk, snel en betaalbaar

Ik zocht een verrekijker, maar had er geen verstand van. Bij coolblue staat nuttige informatie waardoor ik wist welk model goed voor mij was. Besteld en een dag later in huis.

Goede service, nette prijzen

Onlangs een wasdroger besteld. (miele) Ik werd een uur vooraf gebeld dat ze kwamen leveren. Alles gebeurd met een glimlach.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering; netjes en degelijk verpakt.

Betere communicatie

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Communicatie verbeteren

Snelle levering, goede service

Producten snel geleverd, waar mogelijk per fietskoerier. Mocht er toch iets niet goed zijn, dan is retour zenden gemakkelijk en probleemloos. Top service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd goede producten en snel bezorgd, Ook met vragen zeer goed met afhandelen….

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Op tijd en keurig, mooie prijs

Blij met mijn BK pannenset voor een hele scherpe prijs!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bij de pannenset niet erg maar xpu ik bv ern grote doos lego bestellen dan wil ik daar geen adressticker op, maar in een doos verpakt.

Heel blij met Coolblue

Wat een Top service. 22u 's avonds besteld, koffiemachine, volgende ochtend met de fiets service om 21.30u bezorgd. Duidelijke mail met informatie over de bezorging en 15 min. voor bezorging een bericht, ' we zijn er over 15 minuten' Na bezorging gelijk mail met filmpje en informatie, mocht je vragen hebben. Top Coolblue ! Bedankt!

Goede vriendelijke. Service

De mede werker had alle geduld om de cadeaubonnen in te voeren handmatig mijn complimenten aan de medewerker

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zoals beloofd en effe een belletje vtv Prima

Bestelling snel binnen.

Altijd prime geregeld bij Coolblue

Soepel

Alles ging snel , makkelijk en klantvriendelijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vlgs afspraak correct en op tijd.!

Afspraak = afspraak de slogan voor cool blue. Spullen zijn verpakt en compleet zonder beschadiging. Gewoon on line shoppen makkelijk en snel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Vooralsnog geen

prettige winkel

snelle levering goede prijs

Uitmuntend

Alles is prettig, eenvoudig te bestellen met veel en goede info op de site. Betaling werkt goed en in de winkel word je vriendelijk geholpen. Snel en servicegericht voor klanten. Geweldig!

Goed ontvangen

PostNL houdt zich niet aan de afspraak. Gewoon een dag te laat geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Post nl

Prima webwinkel!

Altijd alles goed en op tijd geleverd. Helaas soms wat irritant als er heel veel emails komen over je bestelling.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Minder email sturen over de bezorging

Bestelling gedaan...maar is er nog steeds niet.

Bestelling gedaan....coolbluw brengt alles de volgende dag....maar helaas blijkbaar uitbesteed aan PostNL of zo. nog steeds geen bestelling ontvangen. Extra voor betaald om het de volgende avond te laten bezorgen....dit kan gewoon niet. Vraag er dan ook geen extra kosten voor.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zelf bezorgen

Makkelijk besteld snel in huis

Super als altijd. Ruime voorraad Groot assortiment. Goede prijzen. Snel in huis.

Zoals altijd zeer tevreden

Bij Coolblue weet je dat als je iets bestelt voor 23.59u het ook gewoon volgens afspraak de volgende dag in huis hebt. In de meeste gevallen zelfs op zondags.

uitstekend

Snelle afhandeling en na de bezorging nog nuttige tips in een email voor het product zeer handig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Top bezorger en snel geleverd

Weena 64

3012 CN Rotterdam