heel goed snel en vriendelijk

klasse goede catalogi

super

ze waren optijd en snel en super aardig

Alles voor een glimlach?

Een prachtige Sony WH-1000XM4 headphones aangeschaft (269 Euro), werkt prima op een tablet of telefoon maar niet op de TV's, meerdere getest en geluid hapert, stottert en klinkt blikkerig, het is niet te verstaan. Ter reparatie aangemeld met duidelijke omschrijving van de klacht. Hier is niets mee gedaan en heeft men klakkeloos onderdelen vervangen zonder inhoudelijk de klacht te bekijken. Mijn vrouw heeft dezelfde WH-1000XM4 maar in een andere kleur, zelfde probleem en ook dat is gemeld. Na reparatie teruggekregen (duurde 3 weken) en het probleem is nog exact hetzelfde. Nogmaals gebeld met de klantenservice en daar werd mij nogmaals gevraagd de headphones ter reparatie op te sturen, nogmaals 3 weken te wachten en dan te kijken of het probleem is verholpen. Mijn betoog dat dit niets gaat uithalen omdat op diverse fora staat dat dit een bekend probleem is met deze headphones werd genegeerd, ik moest het toch maar weer proberen en pas na de 3x reparatie (dus 6x transport, 9 weken wachten) kunnen ze kijken naar een andere oplossing. Dit is een verspilling van geld en moeite, het probleem kan niet worden opgelost met een reparatie, het ligt aan de codecs die Sony gebruikt, andere headphones van Samsung, JBL en Bose werken vlekkenloos met de genoemde TV's. Dit is niet alleen een verspilling van geld en middelen maar ook belastend voor het milleu. Bovendien zadelt men mij als klant op met 3x versturen, inpakken en 9 weken frustratie. Na mijn review op Trustpilot werd mij door Coolblue gevraagd contact op te nemen via hun "geenglimlach" mail en daar krijg ik na 4 dagen gewacht te hebben de reactie dat reparatie inderdaad geen zin heeft en ze een voucher van 20 Euro aanbieden voor het ongemak. Ik kan die 20 Euro op mijn headphones plakken maar daar gaan ze niet beter van klinken. Niet erg goed over nagedacht dus, geen goede en doordachte bedrijfsvoering bij Coolblue waarbij het eerder alles voor een traan is.....

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Slimmere bedrijfsvoering en snellere reacties

de levering was snel en het product redelijk in prijs

Snelle levering kort tijdvak

Top geweldig. Niet de hele dag hoeven wachten

Goede koop

Stofzuiger gekocht, werd een dag later bezorgt. Ook de informatie via de mail was heel prettig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Supersnelle levering

Snel geleverd en ook de aflevering ging supersnel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Lekker snel goed product geleverd

Product voldoet aan beschrijving en is keurig netjes afgeleverd inclusief nazorg per mail

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Snel, netjes en voordelig

Snelle levering van het bestelde product, duidelijke bezorgafspraken en goed begeleid aankopen doen. Fijn dat het ook zo kan bij een (internet)winkel!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Goede service, vriendelijke medewerkers, goede adviezen/beoordelingen producten

Medewerkers zijn inderdaad altijd vriendelijk, de Coolblue keuzes zijn ook echt goede keuzes, service is tot nu toe goed bevallen, prijzen zijn redelijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Prijzen zouden nog iets lager mogen

Duidelijk en behulpzaam

Oplossing gericht als er iets mis is en omgeruild moet worden en bereid om te helpen altijd, ik blijf klant en me omgeving coolblue aanbevelen.

snel en uitstekende service

wasmachine kapot door 400 volt uit de stroom voorziening, gemaild en de volgende dag stond daar weer de nieuwe wasmachine, prima service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering, product netjes verpakt en dus in goede orde ontvangen

Klant is koning gevoel

Sinds mijn eerste bestelling nooit meer ergens anders willen kopen ! Wat een topbedrijf !

Top telefoon

Mooie telefoon voldoet aan de eisen werkt prima, kortom echte aanrader

Vlug en snel

Komen afspraak na na bestelling

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

Goede online winkel met fantastisch razendsnelle bezorging; tevens voor een prettige prijs!

"COOL BLUE" YES "WE DO"

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Top bedrijf maar uitwerking minder.

Super bedrijf maar zij beloven bijvoorbeeld om je oude apparaat retour te nemen. Vervolgens wordt het pakket niet door een coolblue bezorger bezorgd maar door een PostNL bezorger die het pakket gewoon voor de deur zet en niet eens aanbelt. Daar zit je dan met je retour apparaat.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie bovenstaand

Zeer behulpzame aardige jongens

Zeer fijne hulp, aanrader

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue heeft een ruim aanbod, een overzichtelijke website en snelle levering.

Top (web)shop met goede service

Fijne webshop met ook fysieke winkels. Op de webshop een steeds uitgebreider assortiment met vele categoriën producten die goed geprijsd zijn. Niet altijd de goedkoopste op internet, maar nooit heel duur. Het prijsverschil t.o.v. de goedkoopste zie ik maar als betalen voor de service, want die is uitstekend!! Zowel digitaal als fysiek in de winkel, je wordt snel geholpen en ze proberen je probleem altijd netjes en coulant op te lossen. Het personeel is altijd vriendelijk en de winkels zijn zó ingericht dat je nooit lang staat te wachten en altijd meteen door de juiste medewerker wordt geholpen.

Super tevreden :)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? .

Supersnelle levering!

Op een nationale feestdag in de avond besteld en de volgende dag al geleverd!! Coolblue is supersnel. En dan ook nog een dag na levering een mail met heel veel tips voor mijn espresso machine te gebruiken! Coolblue, de coolste winkel!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Correct, snel, en perfecte afhandeling

Product volgens omschrijving, snel geleverd, geen teleurstelling, perfect

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles gaat makkelijk en snel! Besteld en volgende dag netjes optijd afgeleverd

Weena 64

3012 CN Rotterdam