Snel en redelijk geprijsd

Geen opmerkingen, wat goed is ,is goed.

suuuuper goed!

wasmachine besteld en volgende dag geleverd. Netjes uitgepakt, oude gelijk meegenomen. Wat ik ook goed vind is dat je bij de servicelijn niet hoeft te wachten. ze bellen je terug op het moment dat ze tijd hebben. dat was overigens binnen 10 minuten. Echt heel tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? dit kan niet beter.

Winkelervaring is passend bij het naam Coolblue.

Het winkelervaring was heel goed, je kon producten met gemak vergelijken, prijzen waren passend bij het product (dus niet te veel geld gevraagd) en bestelling plaatsen was makkelijk en geleverd op tijd.

Super service en snel

's Avonds om 10 uur besloten om een nieuwe tv te bestellen, de volgende dag voor de lunch nog binnen. Goede status updates gehad over mijn bestelling/bezorging. Netjes 30 minuten van tevoren mailtje gekregen dat ze onderweg waren. Product zorgvuldig behandeld en over de drempel binnen gebracht. Nog extra tips gekregen van de bezorger. Zeker welkom!

Toppie!

Altijd klantvriendelijke en snelle service, fijn!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Blijf de leuke, onverwachte oneliners maken, love them

Prettige ontvangst en kennis van zaken

De ontvangst bij Coolblue is prettig, medewerkers hebben kennis van zaken. Een fijne winkel, overzichtelijk opstelling van vele artikelen die men verkoopt. Ook de webwinkel is overzichtelijk. Ook na levering van gekocht artikel goede aftersales. Extra informatie over gebruik. Top

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Super blij

Het was beter dan bol.com en had een hele goede ervaring met coolblue zeer goed bezorgd de website werkt super goed en alles is makkelijk te vinden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee alles was super top

It delivered very quick

I am pregnant and the post man brought the packet for me on third floor. I really appreciate it.

Geleverd zoals beloofd

Netjes optijd thuis afgeleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

geweldig dat kleine hanteerbare pakketjes met de bakfiets worden bezorgd.

Goed voor het milieu bezorging met bakfiets

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ga zo door

Makkelijk en snel in huis

Mijn bestelling de dag erop in huis, echt waar voor mijn geld

Zeer goed bedrijf

Vlekkeloos bezorgd en altijd een duidelijke pakket status

Coolblue altijd geweldig

Goede producten, top service! Beveel coolblue ook altijd aan!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

goed product snel en vriendelijk geleverd

Ruime keuze in a-merk producten die vakken en snel worden geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en goed verpakt

Goed!

Ik heb mijn laptop met een leuke prijs gekocht, na een goede aanbeveling van coolblue!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

snelle levering en prima product

ik was heel erg blij met de snelle levering en kan het product prima gebruiken

• Heb je nog tips of verbeterpunten? neen

Fijn retour en is ook mooi makelijk

Pakketje was niet naar wens maar geen probleem super snel en makkelijk weer teruggestuurd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en goede prijs.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mijn strijkijzer had ik zo uitgezocht voor de beste prijs en snel thuis geleverd. Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geweldige service , goede prijzen en keurig op tijd geleverd !

Perfect !!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd de meest behulpzame en meest vriendelijke klantenservice.

Bij Coolblue heb ik tot nu toe nog nooit een probleem gehad die niét opgelost is. Dat er weleens iets fout kan gaan is heel normaal, maar bij Coolblue wordt dit altijd op de beste manier voor de klant opgelost. Dit kan ik niet zeggen over de concurrerende elektronica bedrijven op de huidige markt. Zelfs bij de kleinste problemen ben je constant heen en weer aan het bellen, zonder dat er uiteindelijk een oplossing uitkomt. Daarom bestel ikzelf altijd al mijn producten al jaren bij Coolblue en raad ik iedereen in mijn omgeving hetzelfde aan. Top service, dat is waar je voor betaalt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Meegaan met de prijzen van de concurrentie

Snel geleverd netjes verpakt goed product helemaal prima

Toppie

Helemaal goe

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Geweldige en persoonlijke klantenservice

Ik kreeg via coolblue een nieuwe oplader, omdat de mijne stuk was gegaan. Echter was er via PostNL iets misgegaan met de bezorging/ is mijn pakketje op de een of andere manier kwijtgeraakt bij de buren. De klantenservice van Coolblue heeft mij toen uit zichzelf een nieuwe oplader gestuurd, die de volgende dag kwam. Ik kan niet anders zeggen dan dat de klantenservice van Coolblue je zo goed en persoonlijk helpt, voor mij is Coolblue de beste webwinkel!

Weena 64

3012 CN Rotterdam