apparaat was de zelfde dag 60 euro goedkoper op de coolblue website.

niet ok, heb gebeld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geweldige service, geweldige bezorgers en een prachtig en goed werkend apparaat verder

Niks aan bovenstaande toe te voegen. Een zeer tevreden klant!!!!

Gewoon goed.

Meerdere keren bij Coolblue gekocht en altijd correct geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? telefoonnummers van winkels op jullie site vermelden.

Mijn ervaring met Coolblue is iedere keer opnieuw erg positief. Of het nu gaat om een artikel retour sturen i.v.m. mankementen of service of een nieuw artikel, Coolblue staat goed bekend en dat maken ze waar!

Geen problemen.

Goed op de hoogte worden gehouden tijdens het hele proces van bestelling tot levering. Met goede zorg afgeleverd en tot op de plek gebracht waar het apparaat komt te staan.

Top service en snel

Ik ben goed en snel geholpen

Probleem opgelost

Bestelling autokoelbox verliep zoals gebruikelijk vlekkeloos Helaas was dat bij PostNL niet het geval; levering diverse malen uitgesteld en daarover slecht gecommuniceerd Helpdesk Coolblue verleende zeer snel en vriendelijk hulp waardoor de box toch net voor onze deadline arriveerde

Genadeloosgoed

Voor de beste prijzen, service en snelle levering ga ik voor alle electronica naar coolblue. Over de jaren heen veel producten besteld van oven tot mobiele telefoon, tv, koptelefoon enzenz. Snel besteld en super snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed, jammer dat bezorging niet goed ging

Alles ging prima, zou de dag erna worden geleverd maar helaas was dit niet het geval.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niets beloven wat je niet waar kan maken

Super service

Altijd goed

Product voldoet aan verwachting en snel geleverd

Product voldoet aan verwachting en snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Op tijd geleverd. Product is makkelijk te gebruiken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Helemaal goed

Goede info op de website, fijne aanbieding, goede prijs-/kwaliteitverhouding van het product, op tijd geleverd.

Super efficiënt en vlot!

Zodra ik de bestelling had gedaan kreeg ik gelijk een melding over wanneer het pakketje bezorgd zou worden (de volgende dag al) en de ochtend erna kreeg ik al een berichtje dat de bezorger op de fiets zat en naar me toe kwam! En 15 minuten van tevoren kreeg ik nog een berichtje dat het er binnen een kwartiertje zou zijn. Heel fijn en snel!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Topproduct gescoord in no time

Ruim assortiment maakte het mogelijk om voor mijzelf de juiste keuze te maken

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja, gegevens over koeling bij game laptops

Top E-reader!

Heerlijk compact en super kwaliteit. Zo heb ik altijd boeken bij me en kan ik lezen waar en wanneer ik wil. Dankzij de verlichting kan ik ook eindelijk lezen als het donker is en er is weinig licht, zoals in de zomer als je nog buiten zit. Op de camping waar je in de voortent ook niet veel licht hebt en vooral in bed zodat je partner niet wakker word als jij aan het lezen bent. Alles is aan te passen en er kunnen meer boeken op dan je kunt lezen in je vakantie. Ik beveel hem zeker aan! Beste koop 2023! Voor mij dan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima communicatie op elk terrein

Duidelijke productinfo, gemakkelijk te bestellen en snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

vlotte levering. goede digitale communicatie

zie hierboven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Snel,vriendelijk,top gewoon

Super geregeld allemaal

Prima kwaliteit

Snel bestellen, snelle levering, scherpe prijzen. Perfect

vreselijk

Ik heb gevraagd om mijn TV te laten installeren. Dat doet u dus niet. Het lukt mij niet om zelf TV te installeren. Ik moet het maar zelf uitzoeken. Dit is de moderne klantvriendelijkheid. Ziggo is wat vriendelijker en klant vriendelijk. Ik bestel nooit meer bij coolblue. Wat een rotwinkel. Dick Jorna

• Heb je nog tips of verbeterpunten? alles

2 man kwamen mijn nieuwe tv brengen en ophangen ze hebben het keurig netjes gedaan waarvoor mij dank. Mvg Emiel Teuwen

Snel en naar wens

De bestelling werd snel verzonden en goed gecommuniceerd. Extra pluspunt dat ze het met de fiets brachten, duurzaam:) Product is naar wens.

Snel en netjes

Pakketjes van Cool Blue komen bij mij altijd snel aan. Ook het retour sturen (dat soms ook voorkomt) gaat snel en kinderlijk eenvoudig. Prima ervaring

Niet nieuw

Doos gebutst en reeds geopend geweest. Verfrommelde handleiding.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nieuwe spullen leveren en fatsoenlijk verpakken

Weena 64

3012 CN Rotterdam