supergoede en snelle service

Ik heb een televisie besteld en één werkdag later stond hij netjes afgeleverd in de gang. Aardige en behulpzame bezorgers, complimenten alom.

Cool, dynamisch en vooruitstrevend

Prima website. Betrouwbare, snelle en correcte bezorging. Jonge frisse gezichten met aandacht en passie. Veel beter dan de oubollige Mediamarkt. Een bedrijf dan met zijn tijd mee wil gaan…

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Een fysieke winkel in Venlo

Zou de volgende dag geleverd worden maar dat was niet.

Mijn AirPods Pro 2e generatie zou de volgende dag geleverd worden. Vandaar dat ik bij Coolblue bestelde. Uiteindelijk kwam het niet die volgende dag.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Waarmaken als je zegt volgende dag levering

Snel en goede klantenservice

Klantenservice was vriendelijk en precies, het leveren ging snel en het hele process was duidelijk zichtbaar.

Waarschijnlijk een prima stofzuiger

kan er nog weinig over zeggen na twee dagen....maar de gratis batterij van Samsung vraagt erg veel tijd en aandacht. Complexe aanvraag met foto's en kopie van factuur. Heb al twee keer een corrctie moetn sturen. Serienummers die overal op staan....had wel wat eenvoudiger gekund. Nu maar afwachten of hij ook daadwerkelijk komt die gratis batterij.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie voorgaande

Bijna zeer goed

De levering ging in etappes. Er was enige vertraging.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven

Niets aan te merken, helemaal prima :)

2e kans producten besteld, waren allemaal in goede staat en goed verpakt. Snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Doet wat het belooft!

Ik heb een e-reader besteld. De dag erna werd deze geleverd. Op de doos stonden grappige teksten. Ik werd er blij van. Natuurlijk ook van mijn product. Het fijne is dat ik mail kreeg met tips over gebruik. Dat was heel handig en praktisch. Soort stappenplannen hoe je iets aan moet pakken. Zoals hoe je een boek kunt plaatsen, hoe je het apparaat moet instellen enz.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vandaag besteld morgen in huis, klopt helemaal. Al heel vaak iets bij Coolblue besteld. Ook via de chat goede hulp geboden.

Betrouwbaar

Altijd fijn winkelen bij CoolBlue. Snelle bezorging, geen gedoe bij retouren. Een bedrijf waar je van op aan kunt!

Prima bedrijf

Prima bedrijf die weten wat klanten graag willen. Meerdere producten besteld tot volle tevredenheid.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede kwaliteit voor de juiste prijs.

Tot nu alleen maar positief. Vriendelijk personeel die een stapje verder gaat om je koopervaring aangenaam te maken.

Goede service, duidelijke communicatie

Je weet waar je aan toe bent en er is geen gezeik als er iets mis gaat. Topwinkel!

Simpel,snel en correct

Simpel te bestellen Snel en correct geleverd.

As promised

Bestelling geplaatst, keurig op tijd geleverd en nu gaan genieten van de nieuwe producten

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Product zoals omschreven. Snelle levering, goede service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geen enkel moment spijt gehad van mijn bestelling

Vanaf het moment van bestellen tot aan het gebruik van mijn gekochte product heb ik geen spijt gehad. App is overzichtelijk, de levering is top en het product is ook wat ik verwacht had.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Omdat het binnen een dag binnen is zonder bezorgkosten en dat geen week moet wachten

Snel en gemakkelijk

Snel en gemakkelijk

Makkelijk snel en vriendelij

Snel geleverd. Chauffeur belde keurig een half uur van te voren en leverde het netjes af tot over de drempel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Als er iets aan de hand is met je product wat je aangeschaft hebt, zorgen ze gelijk voor een oplossing!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk besteld en snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd worden bestellingen op tijd geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goede service, snel bezorgd

Besteld is volgende werkdag in huis. Goede kwaliteit en goede levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk, simpel en snel.

Het is simpel om alles te vinden op de site, overal staat duidelijk bij hoe en wat etc... Bestellen gaat ook simpel, en je hebt alles snel in huis. Mocht er onverhoopt wat verkeerd gaan, kapot gaan etc... dan word het altijd netjes opgelost. Dus zeer tevreden met het bestellen via coolblue.

Weena 64

3012 CN Rotterdam