De blauwe one stop shop voor alles wat een stekker of een accu heeft

Prima webshop. Groot assortiment, goed advies. Gemakkelijke Vergelijking van alternatieven.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima webshop, veel keuze en vlotte levering

Ik heb al vaker bij Coolblue besteld, laptops, powerbank enz. Als ik iets van elektrische apparaten nodig heb kom ik toch vaak weer bij Coolblue uit. Fijne website en prima prijzen. Deze keer was het een stofzuiger. Mijn oude Miele begaf het helaas na 16 jaar.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bij de stofzuigers kun je niet filteren op wel/geen geïntegreerd opbergvakje voor de accessoires/kleine zuigmondjes. Dat vind ik wel een essentiele eigenschap voor een stofzuiger. Niks zo irritant als losse rondslingerende onderdelen.

Prima winkel

Prima winkel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

De wasmachine kwam op tijd aan en de oude namen ze weer mee. Voortijd werd er opgebeld dat ze kwamen en ze hebben de wasmachine 9 hoog netjes bij de deur afgeleverd. Top service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Netjes optijd bezorgd

Snelle levering goede service

Aardige mensen en een hele goede service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Top producten, snelle levering en vakkundige medewerkers als je een vraag hebt, top!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

De beste behandeling en de beste verzending

super

heel snel mijn bestelling gekregen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle Levering en product voldoet aan verwachtingen

De levering was zoals verwachting en het product voldoet aan de verwachtingen

Leveren snel en goed

Goede info na bestellen, mails om voortgang aan te geven en product op tijd, compleet en in goede orde ontvangen.

Altijd goede ervaringen

Al veel vaker bij Coolblue besteld en ook wel eens een probleem gehad. Altijd snelle service, levering en een goede klantenservice. Producten ook altijd in goede staat geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ontzettend vriendelijk personeel, levering naar tevredenheid

Gewoon heel goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Tot in de puntjes goed geregeld

Ik heb dit als zeer snel, en goed verzord ervaren

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Tip is ga zo door

Snel en vriendelijk en conform afspraak

De communicatie en het nakomen van levering is perfect.

Goed. Snel. Fijn!

Mooie deal. Wasmachine naast m’n droger gekocht met veel korting. Werd op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. En het product werd meteen getest. Oude wasmachine netjes meegenomen. Een hele goede en fijne koop.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel geleverd, goed prijs, goed levering

Na wat zoeken op internet kwam ik op deze goede aanbieding van Coolblue voor mijn koekepannen. Super sterk geprijsd, snel geleverd en duidelijke website.

Goede service!

Super tevreden

Goede service en klantvriendelijke medewerker. Goede kwaliteit top

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snel besteld en snel bezorgd door vriendelijke goede chauffeurs

Het bestellen is eenvoudig. En je hebt het de volgende dag al in huis. Prima te volgen via de tijd si Ducati een we hadden een super vriendelijke chauffeur

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

correcte afhandeling prettig contact met medewerkers

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen

Uitstekende website, snelle levering

Ik bestel vaker artikelen bij Coolblue. ben buitengewoon tevreden . zeer goede website, met goede informatie, makkelijk om er informatie of juiste artikel te vinden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

De hele supply chain was geweldig. Ga zo door.

Alles was perfect.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Bestelde om 20 uur en de volgende dag was het er al om 10 uur. Super!

Tevreden

Ik ben tevreden met de levering van de bestelling.

Weena 64

3012 CN Rotterdam