Overzichtelijk, goed product en snel geleverd

Duidelijke productomschrijving en heldere informatie. Makkelijk bestelproces en snelle levering. Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zoals ik gewend ben van Coolblue

Vlotte verwerking van mijn bestelling en ook de aflevering was weer TOP!

Snelle levering via fietskoerier

Zeer snel bezorgd

Zeer goede service!

Oven gekocht via de app, zeer snel de volgende ochtend op zaterdag geleverd. Met leveren had de man die hem kwam brengen ook nog wat tips over het plaatsen en het eerste keer gebruiken om de vieze nieuwe geurtjes eruit te krijgen.

Geweldig snelle service

Geweldige snelle service

Niks

Ik koop bij dan bij ander

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Op tijd afgeleverd, voldoet helemaal aan de verwachting.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Nog nooit een negatieve ervaring gehad

Ik kan heel kort zijn, al heel vaak besteld, maar er is nog nooit wat mis gegaan, zowel niet in de levering, als bij eventuele retournering en/of reparaties.

Top bedrijf

Gemakkelijk te bestellen, goede levering en heerlijke humor

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Fantastisch. Met topsnelheid en kwaliteit geleverd.

Horloge voldoet aan alle wensen die ik had gesteld. Coolblue heeft het fantastische resultaat mede mogelijk gemaakt door de heldere en duidelijke omschrijving en weergave van het product. Ik ben een oprecht blije en tevreden klant van Coolblue!

fantastisch

Snelle levering… zeer klantvriendelijk en personeel behulpzaam en netjes

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles klopt, Helemaal goed! Alleen nig graag een gewijzigde rekening op naam van: J. Paul de Vries Beheer BV Keizersgracht 267H 1016EC Amsterdam

• Heb je nog tips of verbeterpunten? .

gewoon goed

Zoals altijd stipte levering tegen nette prijs. Dus terecht met een glimlach.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bestellingen worden goed verpakt en snel geleverd!

De bestellingen worden snel geleverd wat enorm fijn is. Op het moment dat er schade aan het product is na levering kun je makkelijk en snel in contact komen met het bedrijf! Ze zoeken graag een gepaste oplossing.

Eenvoudig bestellen,snelle levering,duidelijke info

Zie boven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Kleine pakje, kleine impact op milieu, Blij met de fietsbezorger

Kleine verpakking hoeven niet per auto bezorgd te worden! fijn dat de coolblue bezorger met de bakfiets mijn pakje leverde.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ga zo door coolblue

top- service

snelle levering van mijn e-reader met bijbehorende cover. Maar met name de support via e-mail, hoe je optimaal gebruik kunt maken van je e-reader is een extra service, die je bij andere bedrijven niet krijgt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

snellr levering, soepel omruilbeleid, zeer klantvriendelijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle en fijne levering maar slechte productcontrole

Heb een tweedekans Quest 2 gekocht waarbij stond dat hij vrijwel nieuw was, zonder gebruikssporen. Niet alleen trof ik meteen een kras aan maar was de bril niet eens schoongemaakt en was een van de batterijen van de controllers leeg

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Teruggestuurde producten beter controleren

Geweldig.

Weer zeer tevreden met mijn aankoop, mooie producten, snelle service, behulpzame medewerkers.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ben blij met de producten van Coolblue

Goede site, makkelijk besteld en snel geleverd met goede instructie van het product .

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Klantvriendelijk

Overal antwoord opgekregen ook al moest men daar de tijd voornemen om iets uit te zoeken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ongelofelijk snel en goed geleverd!

Coolblue is mijn eerste keus voor witgoed en elektronica.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Super snelle en correcte service!

2 maal ging mijn luxe koffie machine na verloop van tijd stuk. Beide keren werd het probleem snel en professioneel opgelost. Ik heb nog geen 24 uur zonder koffie machine gezeten. Super fijn en snel verder geholpen. Ook de online tips en het op maat zoeken naar de juiste nieuwe machine heb ik als prettig ervaren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nope.

Weena 64

3012 CN Rotterdam