Zeer snelle en goede levering

Simpelweg top service!

Werkelijk tot het moment van “fijne dag verder” door de chauffeur maakt Coolblue alle beloftes waar! Onze tweede kans wasdroger, staat inmiddels te shinen!!

Prima ,

Is goed alleen hadden ze niet verteld, dat de diepvries zes uur staan moest blijven. Dan pas aansluiten. Andere diepvries zou opgehaald worden wanneer ??!?? Also het weet kan ik hem op de oprit zetten.Dat hebben ze gezegd , bedankt alvast groetjes.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Duidelijk zeggen dat de diepvries 6uur moet blijven staan ,niet aangesloten.

Geweldig!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Ga nooit meer nergens heen.

Product is precies zoals ik verwachtte en netjes geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Een vestiging in Vlaardingen zou mooi zijn.

Prima assortiment, uitstekende service en kundig, vriendelijk personeel.

Ik bestelde mijn nieuwe tv op zaterdagmiddag en op maandagmorgen kon ik al weer kijken. Voor mijn afwijkende ophangsituatie werd meegedacht en geadviseerd. Twee dagen later was ook dat opgelost.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee, ik ben super tevreden.

Snel!

Super scherpe aanbieding en heel snel geleverd! As usual!

De volgende dag in huis

Goede bezorging

Snelle bezorging, goed geinformeerd, vriendelijke bezorgers en goed uitgelegd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goed product van enorm goede bezorging

Fijne ervaring

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Top bedrijf met vriendelijke medewerkers.

Laatst heb ik een playstation gekocht, en later nog een spel en een controller. Ik kon het na bestellen de zelfde dat nog ophalen. Zodra je in de winkel stapt wordt je vriendelijk onthaalt door het personeel. Zei geven duidelijke instructies waar je moet zijn. Eenmaal in de wachtrij om producten op te halen, kan je tijdens het wachten rustig rond wandelen en de overige producten bekijken. Je wordt snel en vriendelijk geholpen.

Goede snelle levering!

Snelle levering en niet duur t.a.v andere bedrijven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

De glimlach is weer terug

Na wat installatie probleempjes met een wasmachine heeft Coolblue alles voor 100% af gemaakt , chapeau!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zo doorgaan

Top service.

Vriendelijke en meedenkende werknemers. Weten waar ze over praten en leggen alles goed uit.

Alles tip top in orde

‘s Avonds om 22.00 u besteld en volgende ochtend 10.00 u stonde mijn nieuwe wasmachine en droger al te draaien! Had extra betaald voor aansluiten en de super vriendelijke bezorgers hadden het in no time netjes op de plek staan. Zeer tevreden !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee super tevreden

Ongelofelijk snelle service

Bestelling ‘s avonds laat pas geplaatst, volgende ochtend lag het in de brievenbus. Geweldig!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Netjes verpakt en keurig op tijd

Goede beschrijving, netjes geleverd, keurig op tijd

Direct ophalen

Super service! Bestelling online geplaatst en betaald. Ik mijn product direct ophalen in een coolblue winkel. Daar ben ik ook super vlot en leuk geholpen

Slechte service betreffende Rode Videomic Me-L

We hebben een microfoon besteld voor de mobiele telefoon, de Rode Videomic Me-L. Na 1 dag al kapot. Coolblue vergoed niks en komt niet met een oplossing. Echt absurd. De slogan: alles voor een glimlach kan beter worden niks extra’s voor een glimlach

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere service

Snelle, vriendelijke service met tips en een glimlach

Twee vriendelijke heren hadden in no-time mijn oude wasmachine en droger van de eerste verdieping weggehaald. Ik kon zelf even dweilen voordat de nieuwe set werd geplaatst. Ze gaven me duidelijk uitleg en nog wat tips.

Perfecte levering, binnen 24 uur

Coolblue komt beloftes 100% na

Een hele fijne winkel

Tot op heden gaat het bestellen en bezorgen van artikelen prima.

Was lekker op tijd en nog ik 1 stuk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd een betrouwbare en snelle levering

Al meerdere malen bestellingen geplaatst en zeer tevreden met de snelle service en de kwaliteit.

Uitstekende klantenservice

Waar vind je ze nog een klantenservice die bereikbaar is. Coolblue heeft er één en ze leveren nog uitstekend werk ook.

Weena 64

3012 CN Rotterdam