Mooi op tijd,aardige mensen

Top service!

Bestelling zondagavond, levering maandagochtend vroeg. Snel en zeer professioneel

Betrouwbaar snel makkelijk

Aanrader voor fam en vrienden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super snelle levering, vergeleken met andere online retailers ook goedkoper

Laatst een senseo apparaat besteld voor een goedkoper prijs dan een andere retailer. Volgende dag bezorgd zoals beloofd. Super service.

Duidelijke website Voldoende informatie over het artikel. Snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Tis gewoon altijd goed

Het is gewoon altijd goed bij Coolblue, en mocht er nou onverhoopt toch iets minder goed zijn dan lossen ze het altijd netjes op!

top

Door alle jaren heen veel besteld en nog nooit teleurgesteld. Altijd snelle levering en mochten er al problemen zijn dan worden die snel en entjes opgelost.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed product omschrijving, snel geleverd

Goed pruductomschrijving, snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee hoor

TOP! Zo moet’t

Alles prima

Best gelopen

Via duidelijke website besteld en vervolgens is het bestelde snel en netjes verpakt geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

Komt voorwaarde niet na

Zaterdag 15 april 2 bestellingen geplaatst, 1 bestelling betrof een stofzuiger en 1 een set stofzuiger zakken. Er stond vermeld Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Nu nam ik dat zondag niet serieus en ging er van uit dat het dan maandag zou worden. Het is nu woensdag en de stofzuiger zakken zijn dinsdag geleverd maar de stofzuiger is zelfs nog niet eens aangemeld bij post.nl. Sorry dat ik het zeg, maar ik vind dit een slechte reclame voor Coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Communicatie

Snelle levering en zeer duidelijke website

Zoals gewoonlijk gewoon goed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Had direct waar ik naar zocht en binnen 24 uur bezorgd

Goede ervaring, beetje verbaasd omdat ik anders gewend ben, bij andere bedrijven.

very good

I received my order on time and very quickly.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? I see difference between app and website. Please mention it.

Snel geleverd & goede service

Ik had op zondag een nieuwe ps5 controller besteld, op maandagmiddag had ik hem al in huis. Bij het bestellen had ik in eerste instantie het verkeerde adres ingevoerd, klantenservice hielp mij heel snel & goed dit nog op tijd aan te passen. Gewoon top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Topper, levert zoals afgesproken.

X

• Heb je nog tips of verbeterpunten? X

Snelle levering juiste product

Zoals de titel zegt, snelle juiste levering. Goed te volgen online en binnen het aangegeven tijdvak. Ook het product bevalt goed!

Super snelle leveringen

Super snelle levering.

Snelle en goede service

Mijn bestelling via Coolblue is zoals afgesproken de volgende dag geleverd. Zelfs nog eerder dan de opgegeven tijd. De bezorger heeft netjes gevraagd of het uitkwam en aldus geschiedde. De bestelling is onbeschadigd en helemaal binnen bezorgd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Service toevoegen om oude apparaten mee te nemen.

Vanavond bestellen en morgen in huis. Top.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snelle verzending. Product goed verpakt.

Fijne betrouwbare bezorging

Fijn dat de producten in kort tijdsvenster bezorgd worden, zo kan je er goed rekening mee houden en worden de producten duurzaam thuisbezorgd via de bakfiets.

Snelle en vriendelijke service

Goede klantenservice, product werd netjes op tijd geleverd.

Gewoon op zondag bezorgd

Altijd perfecte ervaringen.

Ik heb al meerdere keren bij Coolblue besteld, elke keer is dit perfect gegaan. Ook heb ik een keer een product opgehaald in een winkel, hier was alles zeer goed en vlot geregeld. Een keer ben ik in contact geweest met de klantenservice met een vraag over een bestelling, hier had ik dezelfde dag nog een nuttig antwoord op.

Weena 64

3012 CN Rotterdam