Doeltreffend en snel

Bestellen en de volgende dag in huis, helemaal perfect. na 3 jaar mijn smart watch te hebben gekocht, was deze gevallen en glas gebroken, Via mijn bestellingen kon ik mijn produkt snel en makkelijk retourneren voor reparatie. Geen gedoe met het zoeken naar het juiste retouradres, label werd meteen geprint, grote klasse. Dat andere bedrijven niet zo een soort website hebben, grote klasse voor Coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee, helemaal top

Fijn, behulpzaam en snel

Word bij CB altijd snel geholpen door vriendelijke, capabele mensen. Zowel in de winkel als via de online klantenservice.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer behulpzaam bij het leveren van de wasmachine en droger

Coolblue levert altijd super snel en zorgvuldig. Met het leveren van de wasmachine en droger droegen ze dit voorzichtig naar boven en gaven goede uitleg over hoe aan te sluiten en te gebruiken.

Bezorging met een lach

Berichtgeving rond bezorgmoment tijdig en accuraat. Mijn pakketje werd op de fiets bezorgd. Met een grote lach, maar het was dan ook prachtig weer !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

vinden en bestellen van het product ging perfect, zoals altijd. de bezorging duurde deze keer een paar dagen langer dan beloofd. milieuvriendelijke verpakking.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

een snelle, toegezegde levertijd en keurig verpakt

zie hierboven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? houd het prijspeil zo laag mogelijk

Goed product, erg snel geleverd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.V.t

Goed service

Precies op tijd

Snelle levering, duidelijke website

Service en gemak

Vergelijken op de site gaat heel soepel. Vervolgens kon ik dezelfde dag nog ophalen, ideaal!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Prijs is wel wat hoger dan elders

Vriendelijk en komen afspraken goed na

Vlotte levering en product voldoet aan verwachtingen. Jongeman ( bezorger) was erg vriendelijk en heeft het keurig geinstalleerd.

Goeie en snelle service!

Heel blij met de service van Coolblue. Vond het super handig dat ik een kwartiertje van te voren werd gebeld zodat ik wist wanneer de bezorger er zou zijn.

Prima ervaring

Alleen maar positieve ervaringen

We kopen regelmatig bij Coolblue, en zijn altijd tevreden over de aankoop en/of verwerking van onze bestelling en/of vraag. De zeldzame keer dat een product niet naar verwachting werkte, werd het zonder dralen vervangen. Ook is onze ervaring met de klantendienst bijzonder goed. Zij hebben ons bij een vraag steeds accuraat geantwoord en op zijn best proberen te helpen, en dat in alle vriendelijkheid. Grote pluim voor de Coolblue medewerkers! De website zelf vind ik overzichtelijk, heel makkelijk om producten te kunnen vergelijken en reviews terug te kunnen vinden. Wij zijn heel tevreden klanten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Weer niet op tijd geleverd.

Weer kwam de levering niet op de tijd die PostNL aangaf. Gelukkig kwamen ze deze keer wel op dezelfde dag (‘s avonds laat) enniet een of twee dagen later.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere afspraken met PostNL.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle oplossing na constatering probleem

Nadat mijn keuze viel op een tweedekans produkt is dit goed uitgevallen voor een gunstige prijs.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles duidelijk en correct.

Alles diidelijk en correct.

Besteld en snel geleverd

Super goede service

Snel geleverd door de altijd vriendelijke bezorgers!

snelle levering, goed produkt

Precies hoe t hoort

Alles ging volgens verwachtingen

Heb geen opmerkingen of tips

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk te bestellen en snel levering

Top service!

Mooi spul en altijd vriendelijke medewerkers met een glimlach.

Weena 64

3012 CN Rotterdam