Snel, servicegericht en betrouwbaar.

Coolblue is toegankelijk, levert snel en werkt oplossingsgericht als er onverhoopt iets misgaat. Heel fijn bedrijf.

Fantastisch!

Na een teleurstellende service van de mediamarkt direct bij coolblue besteld. De aflevering was enorm snel en het zag er allemaal netjes uit. Super blij met het bestelde product en de service die coolblue biedt! :)

Uitstekende Service van Coolblue

De ervaring met Coolblue is over het algemeen altijd erg goed ! Vaak zijn er scherpe deals en de service is altijd goed. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering en die is altijd razendsnel

Snel zoals altijd

Zoals altijd op tijd geleverd. Fantastisch als je iets ook werkelijk de volgende dag nodig hebt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service, mooi product.

Tweedekans horloge besteld. Inderdaad als nieuw zoals op de site stond en was de dag na bestelling al in huis. Heel blij mee!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Misschien even het schermpje van het horloge schoonmaken. Maar had er zelf geen hinder aan.

Fantastisch! Super goede klantenservice.

Ik heb een prima advies gehad aan de telefoon en de medewerker deed er alles aan om mijn bestelling mogelijk te maken. Helaas ging het de eerste keer mis en werd het pakket door het Postnl pakketpunt terug gestuurd. Na 1 telefoontje met de klantenservice werd ik opnieuw heel erg goed geholpen en had ik mijn pakket na 2 dagen thuis. Wat een top service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee zeker niet

Goede prijs, snelle levering en een prima product.

Zeer scherpe prijs voor een kwalitatief prima product. Daarnaast ook nog eens snelle levering.

Goede ervaringen met Coolblue

Besteld en 1 dag later netjes in huis.

Duidelijk en goed geregeld

Goede website met duidelijke specificaties van de producten. Ook op tijd berichtjes gehad over de bezorging en kon alles netjes wijzigen indien gewenst

zeer snel

perfect en zeer snel geleverd.

Beste online winkel van NL

Deze winkel doet werkelijk alles goed. De prijzen zijn concurrerend, de adviezen op de verkooppagina's zijn nuttig en door mensen met kennis van zaken geschreven, de website is prettig doorzoekbaar, de bezorging zonder mankeren op tijd en met een glimlach. En last but not least is de service vlot, vriendelijk en zonder gezeur. Echt een hele dikke voldoende voor deze winkel!

Topshop

Snel,betaalbaar Prettig en vakkundig personeel Fijn winkelen dus

Goede telefonische klantenservice

Snelle verzending

vertrouwd kopen

Goede en snelle afhandeling van mijn aankopen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Wel scherp blijven met prijzen

Tot nu toe heb ik alleen ervaring met de bezorgers van Coolblue, maar zij gaan professioneel te werk en geven je nog tips hoe je het beste met diverse apparaten om kunt gaan om schade te voorkomen.

Top winkel!

Voor onze zaak kopen we alles bij Coolblue, snelle levering en perfecte service.

Zó goed geholpen!

Voor mijn aankoop wilde ik graag advies. Welk product voldoet het beste voor mijn persoonlijke situatie. Dat advies kwam, en goed ook. Minder dan 24 uur later had ik dat wat ik nodig had in huis. Goed, deskundig en snel, wat wil je nog meer?

Werkt prima!

Snel geleverd en uitstekende service! Product doet wat het beloofd.

Deelbaar telefoonhoes onverdeelbaar goed

Leren hoes, goed en goedkoop En ook nog gratis, snel bezorgd!!!

Snel, correct en betrouwbaar

Altijd goede ervaringen met Coolblue. Goed (online) advies en/of keuzehelp tijdens selectie, goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering en als het product al eens tegenvalt oplossing zonder enig gezeur.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Duidelijke site en goede leveringen

Alles wat ik nodig heb kan ik bij jullie duidelijk op de site vinden. De leveringen gaan altijd volgens afspraak wat ook erg fijn is. En makkelijk met betalen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Het in typen wat je zoekt wordt vaak automatisch aangevuld wat soms vervelend is omdat hij dan niet het juiste aangeeft

Ik heb het artikel nog steeds niet ontvangen!

Ik heb mijn order nog steeds niet ontvangen!

Altijd vlot geleverd

De website van coolblue is duidelijk en compleet, altijd een vlotte levering.

Goede site

Snelle bezorging, duidelijke site goede producten

Snelle en correcte levering

Vrijdag avond een Chromecast4k besteld; volgende ochtend om 10 uur geleverd met duidelijke tijdsafspraken met de fietskoerier. Stipt en correct geleverd dus

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Weena 64