Duidelijke website en snelle duurzame bezorging

Duidelijke informatie op de website en aanbevelingen (Cool Blues Keuze). Bezorging per fiets door vriendelijke bezorger.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed afstelbaar op jouw planning.

Veel keuzes in levering, duidelijke site en een goed geleverd product. Al met al zeer tevreden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd goede service, eerlijk advies en snelle levering

Coolblue is de go-to winkel als ik spullen koop of online bestel. De medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en verdiepen zich in jou en zoeken naar de beste oplossing. Ook de webshop is altijd prettig en doordat alle benodigde gegevens online staan is het makkelijk zoeken en de keuze maken voor hetgeen ik wil bestellen. Ga zo door Coolblue

Geweldig snel kwaliteit

Ik heb een jbl box besteld was keurig optijd bezorgd van mooie kwaliteit doos en coolblue heeft mij goed op de hoogte gehouden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Juiste product, op tijd bezorgd en geïnstalleerd

Vlekkeloos process van uitzoeken tot kopen en vervolgens bezorging en installatie

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik wilde lekbak onder wasmachine geplaatst hebben. Bezorgers hielpen hier keurig bij. Vervolgens ving ik gesprek op tussen bezorgers dat ze normaal adviseren geen lekbak te gebruiken. Gevraagd om lekbak weg te halen, wat wederom goed werd gedaan. Had alleen het advies ook graag ontvangen zonder dat ik het gesprek toevallig opving.

Goede service, snelle levering.

Goede service!

Mijn retourtegoed was nergens te vinden. Opgebeld en wed netjes te woord gestaan. Hoefde niets meer te doen, behalve het verschil bedrag betalen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? In de app (iOS) was het tegoed wat ik nog had verdwenen, kon het ook nergens vinden. Zou handig zijn dat in de app te verbeteren.

De keren dat ik wat bij coolblue heb besteld, is het altijd compleet, snel en op tijd bezorgd. Ik heb geen klachten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

S Avonds besteld volgende ochtend gehaald

Mooie volautomatische koffiemachine van Siemens besteld. Goede aanbieding.s avonds besteld volgende ochtend al kunnen ophalen bij dichtstbijzijnde filiaal. Coolblue aanbiedingen zijn goede deals. Anders dan bij sommige veel duurdere concurrenten.

Geweldige service en contact

Bestellen gaat heel goed en overzichtelijk. De tijd van bestellen kun je zelf bepalen!! De bezorging ging echt heel goed. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de tijd van levering en daarna wordt je gebeld wanneer ze op de stoep staan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door!!

Goed geregeld

1Altijd prima,verzorgd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Koop een Dyson en er wordt een gebruikt apparaat geleverd

Klantenservice was heel vriendelijk maar ik schoot er niet mee op; ik moest die voor mij te grote doos zelf naar de post brengen om te retourneren en op de vraag of ik hem niet mee kon geven aan de vervoerder wanneer een nieuwe geleverd zou worden kreeg ik als antwoord ja dat kan maar dan moet u de nieuwe eerst ook betalen uiteindelijk heb ik hem maar gehouden omdat het me te moeilijk is maar zult begrijpen dat ik niet blij ben; alles voor een glimlach-yeah right……

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Cool blue helpt mij kiezen

Blij met de beschrijvingen en coolblue-keuze artikelen. Ik vindt het lastig om goede keuzes te maken en dat maakt het makkelijker voor mij. Daarom bestel ik toch het liefst bij coolblue

Super geregeld

Zondag avond besteld maandag in huis moet niet gekker woorden..top bedrijf

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd verrast door jullie leuke teksten en service fantastisch!

Snel en goed

De ene dag besteld, de volgende dag in huis. Vaak beloofd, maar Coolblue doet het ook! Gewoon snelle en goede service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering van het product wat je wilt hebben

Blij met snelle levering van nieuw koffiezetapparaat apparaat voldoet volledig aan de verwachtingen

snel en goed

zoals altijd

Prima en snel

Duidelijke site snel bezorgd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

veilig en betrouwbaar

een product werd niet geleverd op mijn adres na melding aan coolbleu een nazending van het bestelde product gedaan. Beloofde leveringsdatum wordt meestal nagekomen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? verpakkingen in een coolbleu doos niet alleen de fabrikantdoos

Helemaal goed!

Vlot gevonden op de website, heldere keuze kunnen maken, vlot bezorgd: kortom het kan niet beter.

prima winkel

Coolblue had de beste aanbieding voor de stofzuiger die ik wilde kopen. Snel verzonden.

kon het snel op halen

Gewoon weer perfect bezorgd

Goed bezig jullie. Graag tot de volgende keer weer

Zo makkelijk

Binnen 10 minuten alle boord en tegens afgewogen en bestelling geplaatst. Vervolgens ongeveer 12 uur later staat debestelling op zijn plaats

Weena 64

3012 CN Rotterdam