Ik word altijd goed geholpen en loop met een lach de deur uit

Vorige week was ik bij coolblue omdat mijn koptelefoon een gek geluid maakte. ik had uitgelegd dat ik van alles al had geprobeerd, ze luisterde goed naar wat ik te zeggen had. We hebben een leuk praatje gemaakt en het was oprecht gewoon gezellig :) Ze deden totaal niet moeilijk en ik mocht een andere nieuwe koptelefoon meenemen (van dezelfde waarden natuurlijk). Super top en blij mee! Thanks jullie zijn Cool(blue)

Betrouwbaar, snelle levering.

Vreemd dat je geen telefonisch contant kunt maken ondanks het feit dat dat een wettelijke verplichting is.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Telefonische bereikbaarheid

Goeie Services

Heb goeie ervaring met Coolblue

Makkelijk, fijne klantenservice

Fijne keuzehulpen, goede klantenservice als het een keer nodig is. Ook de winkels zijn dan fijn, toen ik een stofzuiger + accessoires terug moest sturen voor reparatie. Vind maar eens een doos waar een stofzuigerslag in kan...

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik was teleurgesteld over de prijs voor een hoes+toetsenbord voor de Galaxy S7. Deze kost ruim 100 euro meer bij jullie. Dat zaken een paar euro duurder zijn, betaal ik graag voor de service. Maar ik zou - zeker zakelijk - erop willen vertrouwen dat het niet 3* zo duur is. Maar verder dik tevreden hoor! Ook over retourneren van mij Samsumg Flip-standaard: ging helemaal top!

Zoals altijd een probleemloze ervaring

Bestellen bij Coolblue is een prettige ervaring. Coolblue houdt je op de hoogte van de voortgang en alles wordt, met humor, verwerkt en bezorgd zoals beloofd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik kreeg een bericht van de fietsbezorger dat hij er over een kwartier zou zijn: 1 minuut later stond hij voor de deur :-)

Had mijn pakketje zaterdag besteld en zondag al in huis echt super

De beste service

Altijd de beste service bij Coolblue

Na 6 weken nog steeds een kapotte TV

Sinds 20 januari ben ik bezig met de reparatie van mijn TV welke ik bij Coolblue heb gekocht. In de tussentijd is 2x een Samsung reparateur langs geweest, maar mijn TV werkt nog steeds niet. Meerdere keren Coolblue gemaild en gebeld, maar ik word niet concreet geholpen met een oplossing en verwezen naar de Samsung reparatieservice. Ik word als klant dus al ruim 6 weken van het kastje naar de muur gestuurd. Jammer, want ik heb juist mijn TV bij Coolblue gekocht voor de goede service waar ze om bekend staan. Voor mij is na 6 weken geduld hebben en veel mailen, bellen etc. de maat vol, vandaar deze review.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verantwoordelijk nemen naar klanten en concrete oplossing bieden

Mooie ervaring

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Top zaak daar word ik blij van

Altijd een glimlach sls ik iets bij Coolblue bestel

Goede keuzemogelijkheden in bezorging

Bezorgd als afgesproken

Snelle levering goeie serves

Snelle levering en volgende dag in huis .. goeie serves ..

Snelle bezorging

Mijn pakketje werd snel bezorgd en had geen schade, dat is genoeg voor mij

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Site, kijken, zoeken en vinden werkt goed. Afdoende productinformatie en mogelijkheden voor vergelijk. Kopen/betalen werkt goed. Terugkoppeling order en verzendinformatie is prima. Uitvoering en levering vlot.

Prima product

Blij met de spullen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet versturen met post.nl ze stoppen alles in de brievenbus. Ik kocht een epilady van 200 euro en het ligt aan de straat in de brievenbus.

De blender werkt super En de levering de volgende dag. Zeer tevreden!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Super producten

Levering heel snel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Top product voor een mooie prijs en snelle levering

Snel en keurig bezorgd

Snel en makkelijk bestellen en hele snelle levering. Keurig verpakt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Levering op afgesproken tijd. Ook via mail snel advies over installatie norton

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

belofte waar gemaakt

Tablet gekocht voor een concurrerend tarief. De snelle levering volgens afspraak waar gemaakt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Perfecte service en een goed advies qua keuze

Ben heel blij met de keuze van mijn koptelefoon.

Supersnel geleverd!

Zaterdagavond espressomachine besteld, zondag 13 uur al in huis

Altijd goede service

Goede keuzes, uitgebreid uitleg, snelle levering. Tip-top zoals altijd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

snelle verzending, duidelijke omschrijvingen op de website

Fijn dat er veel reviews staan op de website zodat je een weloverwogen keuze kan maken. snelle verzending na koop

Weena 64

3012 CN Rotterdam