Zonder problemen concrete service en informatie

Snel de factuur ontvangen per mail, betaling snel afgerond en duidelijke levering via postbezorging (Track & trace)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Item besteld en afgehaald in de winkel. Stond netjes klaar. Helemaal top

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Slechte ervaring

We hebben als bedrijf een printer aangeschaft bij Coolblue. Deze stopte er na een maand mee. We moesten deze retourneren en er zou een nieuwe opgestuurd worden. Dit moest wel in de originele doos, die we niet meer hadden. De printer leek ons te bevallen dus waarom zouden we de doos bewaren? Kortom, de kosten van de doos worden op ons verhaald. Vreemd. We dachten snel een nieuwe printer te ontvangen, echter kregen we een beeldscherm opgestuurd. Weer gebeld, en die konden we dan ook weer retour sturen. Pas als deze goed verwerkt was, stuurden ze een nieuwe printer op. Resultaat: week lang geen printer! Er wordt na een fout door Coolblue niet meegedacht aan een snelle oplossing, maar we moeten maar wachten tot het beeldscherm ontvangen is en verwerkt is. Erg slechte ervaring hierdoor met Coolblue!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Absoluut: Denk mee met de klant, zeker als jullie als bedrijf een fout maken!

Geweldige Coolblue ervaring met snelle levering

Goede service, prijs- kwaliteit en prettig contact via Whatssapp!

goede keuzehulp, snelle levering

Het is niet altijd makkelijk om te kiezen voor producten waar je zelf niet zoveel verstand van hebt. De keuzehulp van Coolblue is fantastisch: producten zijn makkelijk te vergelijken en de aanbevelingen van Coolblue zijn heel goed! De producten worden razendsnel geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik vind het niet altijd nodig dat de producten zo snel geleverd worden. Het zou handig zijn als je daar een keuze in kunt maken.

Snelle en correcte levering!

Het ging allemaal soepel en snel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kartonnen doos zou kleiner kunnen

Alles is verlopen zoals ik het zelf zou doen!Chapeau!

Alles is gegaan zoals het hoort . Afspraken zijn nagekomen , het is tijdig geleverd , op een duurzame manier in een perfecte staat en verpakking . Ik zal jullie zeker “ “recommend” voor iets aan te kopen bij Coolblue. Groetjes

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik kan er geen enkele bedenken

Beloften was binnen 1 dag leveren. We zijn ondertussen 4 dagen verder

Helaas wacht ik veel langer dan er belooft is door coolbleu. Ik vind dat belofte schuld maakt. Ook als ze via post.nl versturen, is het coolbleu die de belofte maakt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Wees duidelijk

Things are delivered quickly. I like them very much.

In fact, I wanted to buy my camera in Amazon at the beginning, because it was nearly 50 euros cheaper in Amazon, but I had to wait a week if I bought it in Amazon, so I chose coolblue. Things are good and arrive quickly, but they are much more expensive than other platforms.

• Would you recommend us? No
  • Things need to be cheaper.

Heel tevreden

Bestelling was snel geleverd. Ik heb van te voren heel veel informatie bekeken op de website. Het werkt daar perfect. Hele fijne filteroptie maar ook keuzehulp, veel zinvolle reviews en heel veel andere informatie die mij geholpen hebben een keus te maken. Heel tevreden.

Al het zoveelste apparaat binnen 1 dag in huis

´s avonds 2 monitoren besteld en volgende ochtend in huis. Plug en play uitpakken, aansluiten en werken. Ook tegen een zeer aantrekkelijke concurerende prijs.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bestelling erg laat gedaan, toch volgende dag bezorgd

Ik ben er blij mee. Ondanks dat er volgende dag bezorgd bij stond wordt dat niet altijd door iedere webshop waargemaakt. Dit keer in ieder geval wel door Coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snel bezorgd werkt zoals verwacht

Super makkelijk!!

Alleen al het gemak van thuis uitzoeken en in no time is het binnen!! Gewoon ideaal toch!

Zeer klant(gericht)vriendelijk

De boodschap:alles voor een glimlach. Op alle fronten wordt waargemaakt waardoor je nooit hoeft te twijfelen over je bestelling bij Coolblue. Altijd vriendelijk en oplossingsgericht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel en vriendelijk chauffeur, en goed contact via de mail

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Tevreden over het product en de levering

Mooie bk pannenset gekocht. Vandaag besteld, morgen geleverd. Coolblue doet wat het beloofd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ..

Super ontvangst in de winkel. Dat zal in alle winkels zo mieten zijn.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Top service voor en na de koop!

Top service voor en na de koop!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Fijne winkel met goed advies en service

Ik ben altijd uitstekend geholpen, zowel voor advies bij aankopen als voor service en garantie!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Parkeergelegenheid in Eindhoven.

Klein maar praktisch

Perfecte zwart wit laser printer, klein neemt weinig ruimte in, maar doet niet onder voor de grotere printers.

Goede en snelle bezorging

Ik had iets de dag van te voren besteld in de avond en het was de volgende dag al binnen

Iedere stap loopt soepel

Coolblue heeft het hele bestel en bezorg traject super goed op orde. Ik gebruik de app. Zelf vind ik deze erg gebruiksvriendelijk. De communicatie over de levering loopt goed en ook zoals beloofd. Kreeg keurig een berichtje 30 minuten voor levering. Klein kwartiertje voor levering werd ik gebeld. Keurige bezorger die professioneel en snel was.

Prima en snel

Correcte en snelle afhandeling van het bestelde

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

precies op tijd voor de verjaardag van mijn vrouw

Last minute telefoon besteld maar de volgende dag geleverd. was een kado voor mijn vrouw dus die was super blij

Weena 64

3012 CN Rotterdam