Prima en snel

Correcte en snelle afhandeling van het bestelde

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

precies op tijd voor de verjaardag van mijn vrouw

Last minute telefoon besteld maar de volgende dag geleverd. was een kado voor mijn vrouw dus die was super blij

prima deal

Een lekker snelle laptop tegen een scherpe prijs. Ook de levering was razend snel, prima.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

niet te vertrouwen

doordat men geen creditkaart accepteerd geld overgeboekt had er vertrouwen in , men zou eht teveel betaalde geld terug storten op mijn rekening echter houdt men €30.- omdat ik met een kadokaart deels betraald heb en dat op een bedrag van +600.- dus als in de winkel iets koopt met een kadokaart en dan bijbetaald krijg je niet je wisselgeld terug maar een deel van je wisselgedl minus je kadokaart want dat zetten ze vast als een tegoed op je account alsof je daar nog terug komt als klant.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Doen alles voor een glimlach

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle verzending. Communicatie via de mail heel erg prettig en accuraat. Zeer vriendelijke chauffeur.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering, goede service en goede producten

Nieuwe wasmachine besteld omdat de oude en storing had en na 29 jaar misschien beter vervangen kon worden. Nieuwe machine op de gevraagde dag geleverd. Ook goed op de hoogte gehouden van moment van leveren. Werd ook meteen (tegen zeer kleine bijbetaling) op de juiste plaats gezet, aangesloten en ook direct de oude machine meegenomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Eerder tijdsslot melden (02:00 is wel heel erg vroeg)

Zeer klantvriendelijke omgang, zowel online als in de winkel

Goede levering van producten, en zeer goede garantiemogelijkheden.

Supersnelle levering

Top bedrijf! ‘S avonds laat besteld en de volgende dag al netjes afgeleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door!

Snelle verzending, goede producten, super aanbieding

De website is heel overzichtelijk en het bestelprocces gaat erg snel. De aanbieding was erg goed en snel geleverd

Zeer duidelijk alles

Was makkelijk te bestellen en snel te bezorgen en gratis .

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mooi tweedekans product en snel geleverd

Een tweedekans product besteld. Zat nog een kaartje aan alleen verpakking niet origineel. Helemaal top!

Snelle en goede service

Product voldoet aan de beschrijving en we hebben direct kunnen gebruiken door de snelle bezorging!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Gelijk stevig vastmaken in schuiven te voorkomen

Er wordt iig op tijd geleverd, net wat beloofd wordt.

Op tijd geleverd.

Optijd

Bezorging is altijd vlot

razend snelle bezorging.

vrijdag besteld, zaterdag gebracht

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nu niet

Vrolijk, vakkundig en zorgzaam

Ik word blij van Coolblue. De communicatie is goed en klantgericht. Alle medewerkers zijn altijd vrolijk en vriendelijk. Die vinden het leuk wat ze doen lijkt het en dat is belangrijk en fijn. Wordt ik zelf ook opgewekt van. Een super goede service vind ik dat jullie oude apparaten mee terug nemen. Echt goed beleid is dat.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Aanwezigheid van vergelijkingsmogelijkheden van artikelen en goede informatie om tot een keuze te komen zijn pluspunten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Netjes op tijd volgens afspraak Verpakkingen meenemen Jammer geen gebruiksaanwijzing aanwezig

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Gebruiksaanwijzingen meeleveren

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Ik ben goed geholpen

Ik heb goed geholpen toen mijn lader stuk was

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Het is wel fijn om de gelijk de volgende dag mijn bestelling binnen te krijgen wanneer ik het voor 23:59 bestel

Goede, snelle service en duidelijke communicatie

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Professioneel, goede service en klantvriendelijk

Aan de service herkent men een goede webshop. Coolblue is een goede webshop. Zowel voor, tijdens en na aankopen van artikelen. Ook de bereikbaarheid en kennis is heel goed. Deze webshop is een achte aanrader

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen, ga zo door :-)

Altijd uitstekend

Altijd goeie service en snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolbleu ,alles voor een glimlach, wat een superservice

Net de aangekochte,, door mij zelf verkeerd bestelde units teruggebracht, alles heel makkelijk. Super aardig geholpen en het juiste advies gekregen! Kan menig bedrijf nog heel wat van leren qua klantvriendelijkheid, bewust gedag zeggen ( blijkt vaak heel moeilijk te zijn in deze tijd) en even aandacht voor je als klant !

Weena 64

3012 CN Rotterdam