Top levering

Eerste keer bij coolblue en is een top ervaring!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen tips

Geweldige bezorger die alles tot in de puntjes heeft gedaan

Prima machine waar we hopen lang plezier van te hebben

Leuke (web)shop

Webpage is super snel, overzichtelijk en volledig. Mijn ervaring met Coolblue, is louter positief. Als er wat is, is de customer service snel en goed te bereiken, en pakt men alles snel op. By far mijn favoriete webwinkel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Kwaliteit, service, goed verpakt , mooie duidelijke site

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede voorlichting in de winkel en goede en snelle bezorging aan huis

De nieuwe wasmachine snel en vakkundig geplaatst, de droger erop gezet en omdat het oude tussenstuk nog goed was hoefde ik voor he4t nieuwe tussenstuk niet te betalen. De 74,- euro voor dat nieuwe tussenstuk is binnen 5 dagen terug gestort op mijn rekening. Ik ben helemaal blij Louis

Top bedrijf!

Snelle levering, goede service en tot nu toe de perfecte producten in huis dankzij Coolblue!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Keurig op tijd bezorgd bij het afhaalpunt.

Deze keer niet zo'n grote doos voor een klein artikel. Goed zo Cool Blue!

Snel bezorgd, vriendelijke bezorger

Product was snel geleverd, helemaal in orde en door een vriendelijke bezorger afgegeven

Top! Snel bezorgd!

Super blij met mijn aankoop!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Snelle verzending, en goede service En leuk die tweedekansjes.

Snelle levering en plaatsing

Donderdag besteld en vrijdag stond de droger al te draaien. Zeer tevreden. Vriendelijke monteurs.

Toppers

's Avonds laat besteld en 12u dag erna de telefoon ,lader en hoesje binnen. Super netjes en correcte orderafwikkeling. Merci

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle en goede Levering!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Super goed de aankoop van de stofzuiger Miele

Coolblue Haarlem en online de stofzuiger niet meer te koop. Wel in Amsterdam op het Gustaf Mahlerplein . Het was vanuit Wijk aan Zee wel even een toertje, maar op het Gelderlandplein is en gratis parkeer garage. (De eerste 90 minuten). In 10 minuten lopen naar de Coolblue.een spanband mee en met zijn tweeën was de wandeling terug goed te doen. Het scheelde toch 46 euro deze aanbieding. Alle informatie is duidelijk op de site van Coolblue.ook telefonisch goed te bereiken. Allemaal prettige medewerkers gesproken. Rapportcijfer in plaats van een Emo Een 10

Top winkel

Goede service, snelle levering, leuke mails

Snel en fijn winkelen

Super snel geleverd

Ik kwam er donderdag begin van de avond achter dat mijn e-reader stuk was. Op Coolblue een nieuwe gezocht, besteld en de volgende dag in huis!

Een glimlach

's Avonds laat een kapotte telefoonlader hebben en de volgende ochtend alweer een nieuwe geleverd krijgen door de blauwe bus van Coolblue. Wat een topservice!

Goede ervaringen altijd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles was gegaan als afgesproken :)

Hoe het product werd omschreven zo is het uitgepakt. Ben er blij mee en met de service die met zich mee kwam.

Gewoon top

Top winkel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd op tijd geleverd. Goede communicatie.

Beloftes op de site wat betreft levertijden worden altijd nagekomen. Als er iets mis gaat, word je proactief geinformeerd. Retouren zijn goed geregeld en je kunt met een écht mens bellen. Je zult dingen misschien een paar euro goedkoper vinden, maar ik vind het het waard.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Impulsief iets willen hebben en de volgende dag gegarandeerd in huis.

Heel fijn om snel iets in huis te hebben! Super blij met onze Irobot!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snelle levering en beste prijs

Beste prijs en snelle levering, bezorging ook mooi op tijd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima prijs-kwaliteit verhouding en super snel bezorgd

Ik heb me vooraf georiënteerd op een nieuwe spiegelreflexcamera en kwam al snel bij coolblue uit. Goede uitleg en de keuze was snel gemaakt. De camera werd door een fiets koerier bezorgd. Bezorgtijd werd goed gecommuniceerd. Ik ben zeer tevreden .

Weena 64

3012 CN Rotterdam