Snelle service en duidelijke info

Info op de website was duidelijk, bestelproces was eenvoudig en het product is snel geleverd. Bij een concurrent was het product goedkoper, desondanks toch voor Coolblue gekozen, omdat ik dan zeker weet dat de service goed is.

Uitstekende klantenservice!

Bezorging van de wasmachine was niet helemaal zoals besteld en afgesproken, kan altijd gebeuren, maar het werd keurig opgelost. De dag daarna hebben ze alsnog mensen gestuurd die de wasmachine op de plaats hebben gezet en de oude hebben meegenomen. Top service en hele vriendelijke medewerkers aan de klantenservice.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue heeft onware specificaties op hun site staan

Heb een compressor bij coolblue gekocht met het idee dat het een redelijk stille compressor zou zijn . Op de site van coolblue stond dat het op 0 meter 79 dB produceerd. Toen ik de compressor uit pakte zat er een gele sticker op de tank geplakt waarop staat 85 dB , die sticker is niet te zien op de foto van coolblue. Ik vind dit misleiding als ik dit geweten had had ik deze compressor niet gekocht. De kwaliteit van de compressor ziet er wel goed uit. Jammer dit soort praktijken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? eerlijke info bij het product zetten.

Snelle levering, en komen hun leverings afspraken na

Heb regelmatig iets bij Coolblue gekocht Altijd volgens afspraak geleverd.

Top.

Goede site, scherpe prijzen, coolblue's keuze erg fijn, snelle levering. Top.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zondag besteld en maandag al in huis Goede prijs

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Site zegt morgen geleverd maar is overmorgen…

Zaterdagavond bestelling geplaatst, “voor 0:00h besteld morgen geleverd”, maar werd maandag. Zorg svp dat je belofte waarmaakt!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven

Coolblue zet de standaard

Gisteren besteld, vandaag geleverd. Product (in mijn geval een tv-muurbeugel) is geheel conform beschrijving, degelijk, netjes geprijsd, heldere beschrijving erbij. Kortom: als je bij Coolblue iets besteld, weet je dat het goed zit.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Al twee keer niet op tijd geleverd

Al 2 keer niet op tijd geleverd En dan zeggen dat iemand is langsgeweest terwijl dat niet zo is

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Stop met post nl

Altijd goed

Goede, snelle levering. Prijs is prima. Goed verpakt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke site en ruime keuze

Na diverse zoekopdrachten uitgekomen bij Coolbleu. Al eerder positieve ervaring opgedaan bij Coolbleu. Bestelling gedaan. Leverinv op tijd volgens afsprrak en op onze voorkeur.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk, snel en fijn allemaal.

Mijn bestelling makkelijk via de website gedaan heel overzichtelijk! Bestelling was zeer snel binnen en verder een fijne afhandeling via de mail etc. Zeker aan te raden om via Coolbleu een aankoop te doen!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Ik vond wat ik zocht

Goede prijs Geleverd volgens afspraak

Mooie tablet van samsung

Snelle levering van de Samsung Galaxy Tab A8 Tot zover geen klachten over de Tablet

Simpel en gemakkelijk.

Ook voor" ouderen" duidelijk!

Top aankoop

Prettig en betrouwbaar

Bij alle bestellingen die ik gedaan heb klopte alle informatie ook de levering en de service is ook goed En als er iets is met het product of je hebt er vragen over staat de klantenservice je netjes te woord.

Beste webshop ever!

Altijd snel bezorgd, ruim assortiment. Maar ook in de winkel maken ze het alles voor glimlach echt waar

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle en goede services!!

TV besteld, dag later netjes op de afgesproken tijd bezorgd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Gewoon zo doorgaan!

Goede keus, snel geleverd...

De kop zegt het al. Er was voldoende keus en de volgende dag keurig op tijd geleverd door PostNL.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel besteld, en snel geleverd, volgens afspraak goed bezig Coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed product, snelle levering, goede communicatie.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Snel geleverd en geweldige keuze

Met de hulp van de productomschrijving heb ik direct het juiste artikel gevonden voor een mooie prijs. De bestelling werd snel en op tijd geleverd. Alleen maar pluimen voor Coolblue

Snel geleverd en top product

Snel geleverd en top product