Geen gedoe, gewoon service.

Misschien niet altijd de goedkoopste, maar wel de beste qua levering en inruil / reparatie mogelijkheden.

Snel en goed.

Laat besteld op zaterdag, op zondag perfect geleverd door PostNL. Product is helemaal goed. Ik ben tevreden.

Snelle service. Zeer aardige bezorgers

Alles gegaan zoals afgesproken

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

erg goede service

Besteld artikel zeer snel binnen. Uit eerdere ervaringen met Coolblue is de service ook heel erg goed. We werden constant netjes op de hoogte gehouden hoe het stond met de reparatie van het product

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Eenvoudig, snel en goede service!

Website is eenvoudig en je komt snel uit bij het juiste product. Proces daarna om product te bestellen is snel en levering is conform afspraak met fijne updates tussendoor.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Je krijgt zelfs de optie voor een duurzamere levering voorgeschoteld. Soms wil je wel op zondag, maar hoeft het niet.

Makkelijk en snel geregeld

De website was makkelijk te begrijpen. De bezorging was snel.

Snel en top service

Top webshop

Zeer positie

Snelle levering, duidelijke communicatie en goede prijzen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snel verzonden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goeie service en duidelijk

Kwamen op afgesproken tijd, netjes gebelt 10minuten voor tijd. Alles uitgelegd en aangesloten! Oude wasmachine gelijk weer mee terug. Goeie service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

goede printer voor een mooie prijs

een printer gekocht van Coolblue's keuze en deze bevalt prima!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Tijdens het wachten kreeg ik een kopje koffie

Ik kwam iets kleins ophalen in de winkel. Er waren nog een paar klanten voor mij aan de beurt, en ik kreeg een kopje koffie tijdens het wachten.

Bij klachten zeer klantonvriendelijkheid

Samsung the frame gekocht, maar de gratis lijst zoals beloofd bij aankoop in diverse kleuren niet beschikbaar. Wordt vervolgens weken aan het lijntje gehouden. Heel slecht en geen aanrader!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Klantenservice verbeteren

Alles voor een glimach

Snelle verwerking, staat op tijd klaar, vriendelijke klantenservice. Dikke prima voor Coollblue

Alles was goed geregeld

Het gehele proces ging goed. Duidelijke productinformatie, voldoende reviews, veel aanvullende algemene informatie. Bestellen was eenvoudig. Het op de hoogte houden van leveringstijden was duidelijk. Vriendelijke bezorger.

TOP.

Al mijn bestellingen bij Coolblue ervaar ik als Top, makkelijk opzoeken, vergelijken en bestellen. Levering van de producten meestal dag later, en als het moet ook op zondag. Grotere producten altijd op afspraak en wanneer mij dit het beste uitkomt. Geweldig toch !!

Waardeloze communicatie

Bestelling gedaan. Verkeerd product. Retour gestuurd en vervolgens hoor je niks twee weken later maar eens gaan bellen. Krijg je een arrogante heer aan de lijn die het snapt en zelfs met 15 euro op de volgende bestelling zich ervan af wil maken. Zeer slecht. Nooit meer coolblue voor mij. Schandalig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Supersnelle levering door klantvriendelijke bezorger

Super mooi bedrijf

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Klant. Koning.

Ik had online een nieuwe console besteld en gekozen voor afhalen in de winkel. Werd ontvangen door super vriendelijk personeel die direct de weg wees. Vervolgens werd ik enthousiast geholpen en kreeg ik goede suggesties mee voor games die ik echt moet spelen. Kortom, ben super geholpen en voelde me echt even een koning.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Blij met mijn product en op zondag bezorgd is super!

Goede klantenservice

Ik ben erg goed geholpen door Melanie van de klantenservice. Er was een producet met prijsverschil die steeds werd aangepast op de site. Melanie heeft voor mij het goedkoopste product besteld.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet een aanmeldzuil + medewerker in de winkel dat is dubbel op

Op de site mijn braun fohn gevonden en volgende dag bezorgd met de fiets.

De bezorging zou zondag tussen half 4 en half 5 langs komen. De bezorger was eerder en ik was nog niet thuis. Hij heeft op mij gewacht tot ik half 4 thuis was. Heel aardige medewerker en goede service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Nette spullen en een correcte aflevering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima, goed product zoals het behoort te zijn.

Op tijd geleverde Samsung Wasmachine. Ziet er goed uit. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Weena 64

3012 CN Rotterdam