Snel en Makkelijk

Het artikel was goed beschreven en voorzien van alle informatie die in zocht. Bestellen ging snel en makkelijk. Het pakketje is de volgende dag bezorgd zoals vooraf was aangegeven, Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn pakket. Deze kwam keurig goed verpakt binnen in een milieuvriendelijke verpakking.

top geregeld

prima kwaliteit en snel geleverd

Prima service, uitgebreid assortiment

Mooie overzichtelijke webshop. Ruime keuze, handig om verschillende producten met elkaar te kunnen vergelijken. Daarbij ook nog zeer snelle leverservice, helemaal top.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik vond het prettig en service goed.

Snel en vriendelijke service

Geen goede service

De eerste keer bij de filiaal in Den Haag en nooit meer terug. Service is een ramp. Bij 10 computers achter de balie staan 2 medewerkers. Andere 2 medewerkers waren bezig met hun eigen telefoon. 30 min moest ik wachten om mijn artikel op te halen. Niet normaal dus.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Fatsoenlijke service in de winkel

Snelle levering, goed product

Zaterdag heb ik een nieuwe waterkoker besteld en zondag werd dit al thuisbezorgd. Echt top!

Prima bedrijf!

Goede service! Heb je wat met het product ze helpen je gelijk met een oplossing. Snel iemand aan de telefoon (<1 min.) TOP!

super klantenservice

al snel geholpen door een van de medewerkers kort nadat ik binnen kwam. erg fijne ervaring, medewerker heeft me met een glimlach en een gezellig praatje geholpen.

Prima tweedekans

In de webshop kreeg ik een tweedekans optie aangeboden. Hetzelfde product met 60 euro korting. De levering was vlot, volgende dag, en alles was netjes verpakt. Door de tweede kans waren er wel gebruikssporen op de verpakking maar de Tado thermostaat en radiator knoppen waren als nieuw.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

My package did not arrive.

My package did not arrive.

Prima firma snelle levering

Snelle en goede levering met uitstekende medewerkers

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goedkoopste en snelste door ophalen in de winkel

De optie om het op te halen in de winkel terwijl ik online zocht was top. Vriendelijk en snel personeel en het JBL-etje overtreft de verwachtingen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heeft even geduurd voordat ik er achter kwam wat ik fout deed, maar het is toch goed gekomen.

Uiteindelijk toch god gekomen met de bestelling. Er bleken namelijk toch items in te staan die niet tot de thuiswerkgroep hoorden, maar dat zag je pas als je in je winkelmandje op het item klikte.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Iets duidelijker maken wat wel en niet in de thuiswerkwinkel hoort.

Correcte webwinkel

Ruim assortiment wat duidelijk toegelicht en omschreven wordt. Je weet wat je koopt. Snelle, kwalitatieve service. Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle afhandeling van mijn bestelling

Bureaustoel snel geleverd en keurig verpakt.ga nu ook nog een bureau bestellen via deze site

Boven verwachting!

Doen gewoon wat ze beloven en meer.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Iets voor mijn laptop besteld. Had mijn oude adres per ongeluk ingevoerd, maar dit werd binnen 5 minuten vakkundig opgelost door de telefoonmedewerker. Gelijk volgende dag het pakketje al binnengekregen op het goede adres.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en behulpzame bezorgers, superzuinige koelkast

Verbruik van de koelkast gemeten, is echt superlaag! De bezorgers waren erg vriendelijk en vlot. Ook heel fijn dat de bezorgtijd zo goed gecommuniceerd wordt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Service lacht je toe bij Coolblue

Vrolijk geworden van de leuke communicatie en supergoede service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Duidelijke site, goede tips en uitleg over product. Snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vorige week via coolblue een jbl headphone gekocht. Aangezien ik echt niet zonder muziek kan was ik mega blij dat ik hem zaterdag bestelde en zondagmiddag al binnenkreeg! Super!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

De ene dag besteld en zoals ze gezegd hadden de volgende dag geleverd met post.nl. PERFECT geregeld daar dus.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Correcte en snelle levering

Zie boven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Vaker iets besteld, hele snelle levering. Nog geen problemen gehad.

Weena 64

3012 CN Rotterdam