Snel en goed afgeleverd

Stofzuiger gekocht, snel en goed afgeleverd. Enige nadeel dat je geen dagdeel kan kiezen waarop wordt afgeleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zie hierboven

Geleverd zoals beloofd

Bestelde op Zaterdag en kreeg het netjes zoals beloofd in de app/website op Zondag geleverd. Zelfs aan het begin van de genoemde levertijden. Ik wist al dat Coolblue goed was, Maar nu wederom blij verrast. Grote Klasse.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Hou dit vol.

Pakket is zoek

Voor 23.59 uur besteld, helemaal niet morgen gratis in huis, zelfs niet op zondag!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Maak betere afspraken met je transporteurs

Vlotte levering

Vlotte levering en prima prijs!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? In de info stond dat het verpakkingsmateriaal werd meegenomen. De bezorgers vertelden echter dat het niet binnen de service zat. Dat was jammer want nu moet ik het zelf afvoeren.

Goed snel kwaliteit

Ik heb er vaak dingen besteld en ze waren er snel en ze deden het goed een ook een prima prijsje. En goede leuke advertenties

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Misschien iets meer op de site

Service was quick and clear

-Great communication -Friendly faces -

Snelle bezorging goede service

Producten van Coolblue zijn altijd razendsnel in huis. Over garantiezaken doen ze niet moeilijk en een probleem is zo opgelost.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Coolblue is niet de goedkoopste webshop.

Snel en in goede staat geleverd op de aangegeven postadres.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd goede en snelle service

Super tevreden.

Goed en snel geleverd

Groot assortiment en super snelle levering

Groot assortiment en super snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Top qua snelheid en kwaliteit

Het ging reuzesnel het bezorgen en de overbuur was heel en goed ingepakt.

Coole ervaring

Goede schuurmachine voor een heel mooie aanbieding. Dus maar gedaan. Snel bericht ontvangen voor levering volgende dag tussen 10.30 en 11.30 uur, en de volgende ochtend ………. gebeurde er niets. Ook geen berichtje, niets. ‘s Avonds tegen 19.30 uur plotseling een sms dat de bezorger eraan kwam en dat klopte inderdaad. Jammer, een halve dag wachten, een berichtje bij vertraging had geholpen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Iets nauwkeuriger zijn met bezorgingsinformatie. Planning 10.30 tot 11.30 uur, bezorging was iets na 19.30 uur !!!!!! Een berichtje bij vertraging moet toch mogelijk zijn.

Top bedrijf!

Altijd actuele voorraad en de bezorgtijd klopt altijd. Kunnen een hoop bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Doen wat beloofd wordt

Makkelijk bestellen en goed op de hoogte gehouden van het moment van bezorgen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Een klein pakketje wordt netjes in de brievenbus bezorgd met een milieuvriendelijke kartonnen verpakking.

Goed bedrijf

Goede service snelle levering en goede producten tegen een goede prijs en omruil garantie

Altijd blij met Coolblue

Vertrouwd en snel geleverd. Ook de communicatie is perfect. Zoals mijn opmerking al zegt “ik ben altijd blij met Coolblue”

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goed product, alleen informatie webshop fout

Goedkope, maar goede oordopjes van Sony gekocht. Product ook snel geleverd, alleen….in de webshop stond dat het product incl laadkabeltje was en dat klopt in de praktijk niet. Los kabeltje kost circa 14 €…

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beter informatie eigen webshop checken

Super geregeld

Afspraak is afspraak doe war ze beloven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede kwaliteit! Helaas kwam mijn pakketje wel een paar uur later

Goed en handig. Heb nu veel meer opslag en dat was hard nodig. Goede prijs ook nog

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nope

Supersnel en netjes verpakt geleverd, al de volgende dag!

Kan altijd op Coolblue vertrouwen. Ze doen wat ze beloven! Spullen altijd netjes verpakt en verzonden, geen mankementen en precies de artikelen zoals ze beschreven staan op de site.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Komt gewoon afspraken na!

Net zoals mijn andere aankopen, is het product op tijd aan gekomen. Coolblue is en blijft een betrouwbare webshop.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Functies en omschrijving van apparaat komen niet helemaal overeen.

Binnen 24 uur geleverd

Was erg prettig