Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Duidelijke site om producten te vergelijken. Handige tips, snelle bezorging.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd super snel en op tijd geleverd.

Altijd snel en op tijd geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bestelling is op afgesproken tijd bezorgd en alles in een keer bezorgd goed geregeld.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorging liefst met eigen bezorgdienstp

Fijne ervaring en snel bezorgd

Snel in huis

Prima gegaan

Bestelling gedaan werd goed op hoogte gebracht van de bestel tijd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Keurig alles op tijd geleverd en prima uitleg

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Goede producten. Snelle levering helemaal top.

Wij zijn heel blij met Coolblue. Snel en betrouwbaar.

altijd vertrouwd gevoel

Gehele procedure is makkelijk en betrouwbaar. Snellere levering bestaat volgens mij niet!

Alles klopte

Bestelling geleverd zoals beloofd op tijd en in orde

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Snelle levering, top personeel, en die flirts bezorging vind ik echt zo goed!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Altijd snel, altijd accuraat.

Vergeleken met andere webshops veel beter in communicatie en resultaat.

10 met een griffel voor het hele bestelproces

Ik had mijn laptop via internet besteld, maar zou hem ophalen in de winkel. Daar werd de hele bestelling nog ene keer doorgelopen en werd ik nog extra geadviseerd. Een mooie extra service dus, die ik tyotaal niet had verwacht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zo fijn de volgende dag een fietsbezorger voor de deur op zondag!!

Zo fijn de volgende dag een fietsbezorger voor de deur op zondag!! Hele fijne jongeman. Super blij met de service

Erg snelle levering

Ik heb een telefoon hoesje besteld en het past goed en is flexibel, de levering snelheid was insane. Hij was hier in minder dan 24 uur

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Was een grote doos haha

Altijd goede informatie

Altijd goede ervaringen met Coolblue. Ze verzorgen goede informatie, keuzehulp, hebben goede producten en als er een keer iets niet goed is hebben ze een goede klantenservice die snel en adequaat de problemen oplost.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Top, snel en goede prijs

Voldoet geheel aan de verwachting

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en uitstekende afhandeling

Bestelling snel verwerkt en afgehandeld. Communicatie rondom afhandeling super. Levering de volgende dag.

Prima snelle service..,

Zaterdag besteld zondag in huis, pakket door vriendelijke medewerker per fiets bezorgd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Snel en betrouwbaar

Supersnel kunnen bestellen ondanks al mijn vvv bonnen, snelle levering, duidelijke uitleg en garantie:)!

Super snelle levering.

Goeie producten en snelle levering.

Blauw is mijn lievelingskleur

Als je bij Coolblue bestelt, weet je dat je binnen 24 uur een blauwe bakfiets/bestelwagen/vrachtwagen voor je deur kunt verwachten met je bestelling. En zo geschiedde ook deze keer. Met een glimlach bezorgd is in dit geval geen loze kreet, maar een nagekomen belofte. Blue is good for you (and me)!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke instructies qua instructies, betaling bestel order en was Rik het blijft mee was is de verse tijd van het pakketje ik had hem zaterdag besteld en ik kon zelfs kiezen wanneer ik me pakketje wou doe morgen middag kreeg ik hem binnen echt super !

Uitstekende en snelle service

Goed ingelicht en op tijd geleverd.

Perfecte service

De klantenservice is vriendelijk en behulpzaam onze bestelling werd vervolgens op het gekozen moment keurig optijd afgeleverd.

Weena 64

3012 CN Rotterdam