Ruime keuze, scherp geprijsd en vlotte levering.

Prima, zo doorgaan!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

service zoals je het hebt leren verwachten

Niet specifiek tot 1 bestelling, maar elke bestelling tijdig en netjes bezorgd met zeer duidelijke informatie voorziening

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle bezorging, goede prijzen!

Op zaterdag middag besteld, zondag bezorg, goede service!

Snelle en goede service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nope

atijd weer OK

Groot assortiment, goede en uitgebreide productinformatie , snel geleverd, goede verpakking

Levering zoals altijd goed

Producten worden zoals altijd correct en op tijd geleverd. Niet altijd de goedkoopste, maar wel betrouwbaar.

Uitstekende service!

Ik kies bijna altijd voor coolblue, zelfs als de prijs iets hoger ligt. Mocht er ooit wat met het product zijn dan doen ze daar nooit moeilijk! Uitstekende service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel gevonden,besteld, en ontvangen!

Overzichtelijke website en gemakkelijk besteld tevens een goede prijs, kwaliteit verhouding.

Alles volgens afspraak

Snelle service, geleverd zoals aangegeven en product zoals beschreven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Uitstekende service en snelle bezorging

Site is erg prettig en geeft overzichtelijk weer welke keuze het beste past. Klantenservice is snel en goed bereikbaar. Bezorging is uitstekend verlopen

Goede, snelle topservice

Ik had het verkeerde product besteld. Via de website was het eenvoudig om het product om te ruilen. Instructies hoe om te ruilen volgde via de e-mail. Binnen 3 dagen product geretourneerd en nieuwe item in huis gekregen, kortom top.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijne site met heldere teksten

Coolblue is altijd lekker duidelijk over de pro’s en cons van hun producten. Zo kan je zelf goed bepalen wat er bij jou zelf past.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mooie en goed werkende website plus goede service

Voor mij is Coolblue de afgelopen jaren de vaste leverancier geworden van alles op electronicagebied en meer. Je kan uitstekend vergelijken tussen het aanbod en de prijzen zijn bijna altijd concurrerend. Ook de bezorging verloopt altijd vlekkeloos. Verder is het prettig dat ze je als klant lijken te kennen, dit is een perfecte match tussen internetshoppen en een fysieke winkel. Gewoon doorgaan met jullie goede aanbod!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? informatie over producten klopt soms niet helemaal.

minder goede ervaring met de service van coolblue

(Coolblue - alles voor een glimlach :-( Voor 23.59u besteld? Morgen gratis bezorgd) Mooi verhaal wat echter niet van toepassing is. Beeldscherm besteld op 30 -02-23 voor € 518,- naar 6 dagen niets ontvangen. 5x met de klantenservice gesproken en da zijn ze van mening dat ik tot 9-2-23 moet wachten omdat hun een onderzoek moeten doen! Hee wat een onderzoek en ik moet maar wachten terwijl hun het geld al hebben? Opsturen van nieuw pakketjes da doen ze niet aan en als ik dat wil dan moet ik maar weer betalen? Waar is de service gebleven? weer een bedrijf waar het te goed mee gaat en waar je de klant gewoon kan afwimpelen met leuk verhaaltjes. ze wisten dat het tijdens het sorteren fout ging dus waarop moet ik dan wachten? Echter maar weer bij de buurman kopen en niet meer bij een webwinkel welke zijn klanten een goed gevoel wenst te geven maar deze dan gewoon als ...afhandelt. tenslotte: 'alles voor een glimlach' 'Voor 23.59u besteld Morgen gratis bezorgd'

• Heb je nog tips of verbeterpunten? service bieden

Kan volgens mij niet beter !

Zeer overzichtelijke website met vergelijkingsmogelijkheden tussen de diverse producten. Eenvoudig afrekenen. En de volgende dag in huis !

Zoals altijd.. super!

Ik heb een Crockpot gekocht bij Coolblue. Snel, duidelijke communicatie via mail.

Slecht ervaring door Post.nl dienst

Ik heb mijn pakket nog niet ontvangen omdat de bezorger van Post NL mijn verzoek genegeerd heeft om mijn pakket bij een Post NL afhaalpunt (dichtbij thuis) in te leveren. Waarschijnlijk las hij/zij niet mijn verzoek of het ging niet door, of weet ik veel, maar het resultaat is dat, hoewel ik er voor gevraagd had om ingeleverd te worden bij een ophaal punt, ze hebben dat niet gedaan en het pakket hebben thuis gebracht op een moment toen niemand thuis was… Kortom, niet tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja, verandert van bezorger bedrijf. Geen Post NL, dus.

Heel goed de dag na bestellen geleverd

Heel tevreden snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service zoals altijd.

Nieuwe mobiel gekocht. Doe ik bij Coolblue. Soms wat duurder, maar wel een zeer goede service. Hoef ik eigelijk nooit gebruik van te maken want de producten die ze leveren zijn gewoon goed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Het is te druk. Maar dat zegt ook iets over de kwaliteit van de winkel. Ik vind een fysieke winkel wel prettig.

Vriendelijk en makkelijk

Toen er bij mijn bestelling iets fout was gegaan aan mijn kant. Heeft de klanten service mij vriendelijk geholpen en alles was erg duidelijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere openingstijden voor de klantenservice

Snelle levering en product helemaal zoals verwacht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vrijdag besteld, zaterdagmorgen in huis. Super fijne monteurs

Ze doen wat ze beloven!

De service is top, de site duidelijk en wat er gezegd wordt maken ze waar! Mocht er onverhoopt iets misgaan wordt het altijd snel en zorgvuldig hersteld.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Blijf doen wat jullie doen!

Snel besteld en vlot geleverd

De nieuw Switch voor mijn neefje bestellen ging makkelijk en netjes op een pakket punt bij hem in de buurt afgeleverd.

als van ouds.

Deze keer een tweede kans gekocht en tot nu toe geen problemen gehad.

Weena 64

3012 CN Rotterdam